Προϊόντα για aðalgögnasala (5)

Αλουλόζη

Αλουλόζη

Η αλλουλόζη, ένα γλυκαντικό χαμηλών θερμίδων, ανήκει στην ομάδα των μονοσακχαριτών και απαντάται φυσικά σε φρούτα όπως τα σύκα, οι σταφίδες και ο τζακφρούτ. Παράγεται εμπορικά από πηγές όπως το καλαμπόκι και είναι γνωστή για την 70% γλυκύτητά της σε σύγκριση με τη σακχαρόζη, αλλά με λιγότερες θερμίδες. Με γεύση παρόμοια με τη ζάχαρη, είναι δημοφιλής για τη μείωση θερμίδων και τη διαχείριση του σακχάρου στο αίμα. Ο χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης την καθιστά κατάλληλη για διαβητικούς και δίαιτες χαμηλών υδατανθράκων. Η αλλουλόζη προάγει επίσης την στοματική υγεία, καθώς δεν προάγει την τερηδόνα, και δείχνει σταθερότητα στο ψήσιμο και το μαγείρεμα, καθιστώντας την ευέλικτη για μια ποικιλία προϊόντων. Μοριακός Τύπος:C6H12O6 Αριθμός CAS:551-68-8
Γελάτο Λουλουδιών

Γελάτο Λουλουδιών

Flower Gelato 8%-16% CBD. Υδροπονική καλλιέργεια, 100% βιομάζα Πιστοποιημένο και οργανικό κάνναβη που αποκτήθηκε μέσω εξουσιοδοτημένης καλλιέργειας Προσεκτικά επιλεγμένο για να διασφαλίσει υψηλά πρότυπα ποιότητας και ομοιομορφίας. Μην καταναλώνετε Τιμή THC κάτω από 0,2%
Woski

Woski

Οι κεριά είναι εξαιρετικά πολυδιάστατα συστατικά, εκτιμώμενα σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων λόγω των προστατευτικών, ενυδατικών και συντηρητικών τους ιδιοτήτων. Φυσικά κεριά, όπως το κερί μέλισσας, το carnauba, το jojoba ή το candelilla, χρησιμοποιούνται ως συστατικά περιποίησης, που δημιουργούν στην επιφάνεια του δέρματος ή των μαλλιών μια λεπτή μεμβράνη, προστατεύοντας από την απώλεια υγρασίας και τις βλαβερές εξωτερικές επιδράσεις. Στα καλλυντικά, παίζουν ρόλο εμολιέντων, προσδίδοντας στα προϊόντα μια κρεμώδη υφή και βελτιώνοντας τις εφαρμοστικές τους ιδιότητες. Τα φυτικά κεριά, όπως το carnauba ή το candelilla, είναι δημοφιλής επιλογή σε vegan προϊόντα, παρέχοντας παρόμοιες ιδιότητες με το κερί μέλισσας χωρίς ζωικά συστατικά. Τα κεριά βοηθούν επίσης στην αύξηση της διάρκειας των χρωματιστών καλλυντικών, όπως κραγιόν ή μάσκαρα, εξασφαλίζοντας καλύτερη πρόσφυση του προϊόντος στο δέρμα και παρατείνοντας τον χρόνο χρήσης του. Χάρη στην φυσική τους προέλευση, τα κεριά είναι επίσης ήπια και ασφαλή, γεγονός που τα καθιστά ευρέως χρησιμοποιούμενα στην περιποίηση ευαίσθητου δέρματος. Κεριά όπως το jojoba δείχνουν υψηλή συμβατότητα με τη δομή του ανθρώπινου δέρματος, επιτρέποντάς τους να προσφέρουν έντονη ενυδάτωση χωρίς τον κίνδυνο φραξίματος των πόρων. Είναι επίσης πολύτιμη προσθήκη σε προστατευτικά παρασκευάσματα, π.χ. σε βάλσαμα χειλιών και κρέμες για το χειμώνα, που έχουν σκοπό να προστατεύσουν το δέρμα από τον άνεμο και τις χαμηλές θερμοκρασίες. Τα κεριά είναι φυσικά συστατικά που όχι μόνο υποστηρίζουν την περιποίηση, αλλά και βελτιώνουν την υφή και τη σταθερότητα των προϊόντων, επιτρέποντας τη δημιουργία καλλυντικών με πλούσιες φόρμουλες, που όχι μόνο δρουν αποτελεσματικά, αλλά και προσφέρουν ευχάριστες εμπειρίες χρήσης.
Ρογκόν

Ρογκόν

Ο Rognon είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους λάτρεις του κρέατος, προσφέροντας μια τρυφερή υφή και μια πλούσια γεύση που αναδεικνύει τα αγαπημένα σας πιάτα. Αυτός ο ρόγνος επιλέγεται προσεκτικά για την ποιότητα και τη φρεσκάδα του, εξασφαλίζοντας μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία. Είναι ιδανικός για ψησίματα, ψητά και μαγειρευτά πιάτα. Διαθέσιμος σε διάφορα μεγέθη, ο Rognon είναι ιδανικός για επαγγελματικές και οικιακές κουζίνες. Η πρακτική του συσκευασία εξασφαλίζει εύκολη χειρισμό και βέλτιστη συντήρηση. Είτε είστε επαγγελματίας σεφ είτε ερασιτέχνης μάγειρας, αυτός ο ρόγνος είναι μια απαραίτητη επιλογή για ποιοτικά γαστρονομικά αποτελέσματα.
Γκούντα

Γκούντα

Η Γκούντα είναι ένα κίτρινο ολλανδικό τυρί που παρασκευάζεται από γάλα αγελάδας. Φέρει το όνομα της πόλης Γκούντα στις Κάτω Χώρες. Είναι ένα τυρί τύπου ωριμασμένου (ημι-) σκληρού. Η Γκούντα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τυριά σε όλο τον κόσμο. Διατίθεται σε πολλές διαφορετικές ποικιλίες, με διαφορετικά περιεχόμενα λίπους (οι πιο δημοφιλείς: 45% και 48%) και σχήματα. Έχει μια ήπια γεύση που ενισχύεται με τη διάρκεια της διαδικασίας ωρίμανσης.