Αυτοματοποίηση με άμεσο αντίκτυπο: Το BARImètre® Automat μπορεί να απορροφήσει 150 βαρέλια ανά κανάλι μέτρησης (μέγιστο 4 κανάλια). Φορτώστε τη μηχανή σας, πατήστε ΕΚΚΙΝΗΣΗ και το Automat θα κάνει τα υπόλοιπα.
Η πλήρως αυτόματη διπλή μηχανή κάμψης Jorns JDB μπορεί να ρυθμιστεί σε μήκη από 3,2 έως 12,2 μέτρα και με ικανότητα κάμψης για φύλλα μετάλλου έως 3 mm. Αυξάνει την ταχύτητα των έργων σας – και ξυπνά την επιθυμία να δημιουργήσετε κάτι μεγαλύτερο.
Η ταυτόχρονη κάμψη πολύπλοκων προφίλ δεν αποτελεί πρόβλημα για τη διπλή μηχανή κάμψης Jorns JDB, καθώς η πολυδιεργασία είναι δεδομένη. Η περιοχή πίσω από το εργαλείο σφιξίματος με απόσυρση άνω των 290 mm για τα εργαλεία κάμψης προσφέρει πάνω από το μέσο όρο ανοιχτό χώρο. Μπορείτε στη συνέχεια να παράγετε προφίλ κάμψης χωρίς να τα γυρίσετε ή να τα αναποδογυρίσετε – με μια σειρά πιθανών παραλλαγών προφίλ. Πολλά παράλληλα, κωνικά ή επικαλυπτόμενα προφίλ μπορούν να κάμπτονται ταυτόχρονα, μια καινοτομία που αυξάνει την ταχύτητα της εργασίας σας.
Η χρήση σερβοτεχνολογίας, ο αυτόματος πίνακας φόρτωσης και εκφόρτωσης καθώς και οι ατομικά κινούμενοι σφιγκτήρες επιτρέπουν μέγιστη ακρίβεια, ευελιξία και παραγωγικότητα. Χάρη σε δύο εργαλεία κάμψης, η διαχείριση υλικών έχει επίσης...
Ο ρομπότ συγκόλλησης OEM της mta για ολοκληρωτές μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ημι-ή πλήρως αυτόματες λειτουργίες επιλεκτικής συγκόλλησης σημείου προς σημείο από πάνω.
Χάρη στην μοναδική του концепция, ο ρομπότ OEM παραδίδεται στον κατασκευαστή του συστήματος με εγγύηση διαδικασίας.
Ο ρομπότ OEM μπορεί να εξοπλιστεί με οποιαδήποτε από τις κεφαλές συγκόλλησης της mta: κολλητήρι, επαγωγή, μικροφλόγα, εκτός από την κεφαλή λέιζερ mta MLH45.
Οι 3 ή 4 άξονες του ρομπότ OEM είναι πλήρως προγραμματιζόμενοι μέσω του λογισμικού mta-MotionEditor, συμπεριλαμβανομένων των παραμέτρων συγκόλλησης όπως:
Ποσότητα συγκόλλησης, ταχύτητα τροφοδοσίας καλωδίου, χρόνοι προθέρμανσης/μεταθέρμανσης, διαστήματα αυτόματης καθαριστικής διαδικασίας άκρης και άλλες παράμετροι για κάθε συγκολλημένο σημείο.
Με την ευέλικτη και αρθρωτή του έννοια, ο ρομπότ OEM μπορεί να ενσωματωθεί πλήρως και εύκολα σε μια γραμμή παραγωγής.
Η ωμική θέρμανση είναι μια ήπια, συνεχής διαδικασία θέρμανσης προϊόντων, ειδικά για προϊόντα που πρέπει να διατηρούν την κοκκώδη τους υφή, όπως φρούτα, λαχανικά, μπαχαρικά και άλλα τρόφιμα. Η θέρμανση συμβαίνει μέσω ηλεκτρισμού, όπου το προϊόν λειτουργεί ως ηλεκτρικός αντιστάτης. Σε σύγκριση με τις συμβατικές μεθόδους μαγειρέματος, το προϊόν δεν θερμαίνεται πάνω σε μια καυτή επιφάνεια, αλλά, αντίθετα, ομοιόμορφα σε ολόκληρη τη διατομή.
Η χρήση συστημάτων ζεστού-κρύου νερού είναι εξαιρετικά ωφέλιμη, καθώς συμβάλλει στην ενεργειακή αποδοτικότητα καθώς και στη βελτίωση του ελέγχου της διαδικασίας σε σχέση με τη άμεση χρήση ατμού ως μέσου θέρμανσης.
Ιδιαίτερα σε οριζόντια συστήματα ανάμειξης, τα συστήματα ζεστού-κρύου νερού προσφέρουν βέλτιστες συνθήκες για την επίτευξη της υψηλότερης ποιότητας προϊόντος και για τη διατήρηση της κοκκώδους υφής των προϊόντων.
Η αυτόματη πόρτα με κλείσιμο snap-closing είναι εξαιρετικά κατάλληλη για να διευκολύνει τις συχνές διαδικασίες ανοίγματος και κλεισίματος. Λόγω της θερμότητας και της υγρασίας, είναι κρίσιμο να προστίθενται τα πρόσθετα στις συσκευές μαγειρέματος μέσω στάγδην.
Φορμαρισμένο με ακρίβεια; Προφίλ σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη; Πλήρες ή ημιπροφίλ; Δυνατότητα προφίλ με μία ή περισσότερες σπείρες; Συγκεκριμένες ακτίνες γωνίας μέχρι 0.01 mm.
Οι φρέζες σπειρώματος VHM για αυτόματα τόρνια είναι σπειροειδώς οδοντωτές.
Η μορφή του προφίλ κατασκευάζεται σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη και έχει σχεδιαστεί με τη βοήθεια του λογισμικού μας, ώστε να υπολογίζεται η παραμόρφωση του προφίλ και έτσι η επεξεργασμένη μορφή του προφίλ να είναι σωστή.
Μπορούν να φτιαχτούν φρέζες με προφίλ μίας ή περισσότερων σπειρών.
Η γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει αριστερόσπειρα και δεξιόσπειρα, καθώς και ειδικές εκδόσεις.
Άρθρο:045
Το σύστημα QC 2 αποτελείται από μια κεφαλή μέτρησης διαμέτρου υψηλής ακρίβειας, έναν κινητό περιστροφικό κρατητήρα δείγματος με αυτόματη εκτόξευση δείγματος και μια μονάδα επεξεργασίας USYS 20 με ειδικό λογισμικό που αξιολογεί τις καταγεγραμμένες τιμές. Το σύστημα παρέχει γρήγορες και ακριβείς μετρήσεις κατασκευασμένων εξαρτημάτων ή κομμένων δειγμάτων. Το QC 2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου (QC) είτε σε χώρους παραγωγής. Παρέχει στους χειριστές μια απλή και επαναλαμβανόμενη λύση για τη μέτρηση εξαρτημάτων και άμεση ειδοποίηση για την τήρηση των προδιαγραφών εντός των καθορισμένων ανοχών. Σε αντίθεση με άλλους μικρομέτρες ή μηχανικούς δείκτες που μπορεί να δίνουν σφάλματα λόγω κακής ρύθμισης μηδενικού, ελεύθερης κίνησης, βαθμονόμησης ή είναι ευαίσθητοι στην είσοδο του χρήστη, το QC 2 παρέχει επαναλαμβανόμενες μετρήσεις ανεξαρτήτως του χειριστή.
Οφέλη
Γρήγορες και ακριβείς μετρήσεις κατασκευασμένων εξαρτημάτων ή κομμένων δειγμάτων
Υψηλή ακρίβεια χάρη στην αρχή μέτρησης με λέιζερ
Δικό του λογισμικό για την αξιολόγηση των καταγεγραμμένων τιμών.
Αυτοματοποίηση με άμεσο αντίκτυπο: ο BARImètre®-αυτόματος μπορεί να μετρήσει έως 4 αναφορές ταυτόχρονα (έως 4 κανάλια). Φορτώστε τη μηχανή σας, πατήστε ΕΚΚΙΝΗΣΗ και ο αυτόματος θα φροντίσει για το υπόλοιπο.
Ένας ευαίσθητος διαδικασία για τη θέρμανση της παραγωγής
Η εγκατάσταση θέρμανσης Ohmic αντιπροσωπεύει μια ευαίσθητη διαδικασία συνεχούς θέρμανσης της παραγωγής, και ειδικότερα των προϊόντων σε κομμάτια, όπως φρούτα, λαχανικά, μπαχαρικά και άλλα τρόφιμα. Η θέρμανση είναι δυνατή μέσω ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς το προϊόν παράγει ηλεκτρική αντίσταση. Σε σύγκριση με τις συμβατικές διαδικασίες βρασμού, η παραγωγή δεν θερμαίνεται μέσω μιας επιφάνειας υψηλών θερμοκρασιών, αλλά ομοιόμορφα σε όλη τη διατομή.
Η χρήση υδραυλικών εγκαταστάσεων θέρμανσης και ψύξης προσφέρει μεγάλο πλεονέκτημα όσον αφορά την ενεργειακή αποδοτικότητα και προσφέρει επίσης βελτιωμένη διαχείριση των διαδικασιών σε σύγκριση με τη χρήση ατμού ως μέσο θέρμανσης.
Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις θέρμανσης και ψύξης προσφέρουν βέλτιστες συνθήκες, ειδικότερα για τους οριζόντιους αναμικτήρες, για τη μέγιστη παραγωγική ποιότητα και την πραγματοποίηση.
Η ομική θέρμανση είναι μια ήπια, συνεχής διαδικασία θέρμανσης προϊόντων, ειδικά για κομμάτια προϊόντα όπως φρούτα, λαχανικά, μπαχαρικά και άλλες τροφές. Η θέρμανση πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρικού ρεύματος, με το προϊόν να λειτουργεί ως ηλεκτρική αντίσταση. Σε σύγκριση με τις συμβατικές μεθόδους μαγειρέματος, το προϊόν δεν θερμαίνεται μέσω μιας καυτής επιφάνειας, αλλά ομοιόμορφα σε όλη την διατομή του.
Η χρήση συστημάτων ζεστού-κρύου νερού και ζεστών νερών είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα όσον αφορά την ενεργειακή αποδοτικότητα και προσφέρει επίσης βελτιωμένη διαδικασία σε σχέση με τη άμεση χρήση ατμού ως μέσου θέρμανσης.
Τα συστήματα ζεστού-κρύου νερού προσφέρουν ειδικά για οριζόντιους αναμικτήρες βέλτιστες συνθήκες για την υψηλότερη ποιότητα προϊόντος και τη διατήρηση της κομμάτωσης.
Η αυτόματη ταχεία κλειδαριά είναι εξαιρετικά κατάλληλη για συχνές διαδικασίες ανοίγματος και κλεισίματος.
Η ομική θέρμανση είναι μια συνεχής και λεπτή διαδικασία θέρμανσης προϊόντων, ειδικά για προϊόντα σε κομμάτια, όπως φρούτα, λαχανικά, μπαχαρικά και άλλα τρόφιμα. Η θέρμανση γίνεται μέσω ηλεκτρικού ρεύματος, με το προϊόν να λειτουργεί ως ηλεκτρική αντίσταση. Σε αντίθεση με τις συμβατικές διαδικασίες μαγειρέματος, το προϊόν δεν θερμαίνεται πάνω σε μια ζεστή επιφάνεια, αλλά ομοιόμορφα σε όλη την διατομή του.
Το αυτόματο καπάκι γρήγορης κλεισίματος είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για διαδικασίες συχνής ανοίγματος και κλεισίματος. Λόγω της θερμότητας και της υγρασίας, η προσθήκη προσθέτων μέσα στον εξοπλισμό μαγειρέματος μέσω σταθερών σωλήνων είναι κάτι κρίσιμο. Γι' αυτό, οι αυτόματες ανοίξεις πλήρωσης προσφέρουν πλεονεκτήματα και απαλλάσσουν τον χειριστή από δύσκολες και χρονοβόρες εργασίες.
Η χρήση συστημάτων ζεστού και κρύου νερού και μονάδων ζεστού νερού είναι μια μεγάλη κατάκτηση όσον αφορά την ενεργειακή αποδοτικότητα και, επιπλέον, προσφέρει καλύτερη ροή των διαδικασιών σε σύγκριση με τη χρήση.
Η Ωμική θέρμανση είναι μια συνεχής ήπια διαδικασία για τα προϊόντα, ιδίως για προϊόντα όπως φρούτα, λαχανικά, μπαχαρικά και άλλα τρόφιμα. Η θέρμανση πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρικού ρεύματος, με το προϊόν να λειτουργεί ως ηλεκτρική αντίσταση. Σε σύγκριση με τις συμβατικές διαδικασίες μαγειρέματος, το προϊόν δεν θερμαίνεται από μια ζεστή επιφάνεια, αλλά ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια.
Σύστημα θέρμανσης και ψύξης νερού για ενεργειακή αποδοτικότητα και διαδικασίες μαγειρέματος σε διαλείπουσα λειτουργία που σέβονται τα προϊόντα
Η χρήση συστημάτων θέρμανσης και ψύξης νερού, καθώς και θερμών μονάδων νερού, αποτελεί σημαντικό κέρδος σε θέματα ενεργειακής αποδοτικότητας και προσφέρει επίσης βελτιωμένη εκτέλεση διαδικασιών σε σύγκριση με τη άμεση χρήση ατμού ως θερμικού ρευστού. Τα συστήματα θέρμανσης και ψύξης νερού προσφέρουν βέλτιστες συνθήκες, ιδίως για τους οριζόντιους αναδευτήρες.
Θερμική θέρμανση I Αυτόματη πόρτα I Μονάδα ζεστού νερού - Η θερμική θέρμανση είναι μια προσεκτική και συνεχής διαδικασία για τη θέρμανση προϊόντων, ειδικά για προϊόντα σε κομμάτια όπως φρούτα, λαχανικά, μπαχαρικά και άλλα τρόφιμα. Η θέρμανση πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρικού ρεύματος, με το προϊόν να λειτουργεί ως ηλεκτρική αντίσταση. Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές διαδικασίες μαγειρέματος, το προϊόν δεν θερμαίνεται μέσω μιας ζεστής επιφάνειας, αλλά ομοιόμορφα σε όλη τη διατομή του.
Η αυτόματη πόρτα ταχείας κλεισίματος είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για διαδικασίες συχνής ανοίγματος και κλεισίματος. Λόγω της θερμότητας και της υγρασίας, η εισαγωγή πρόσθετων στο μαγειρικό μηχάνημα μέσω σταθερών σωλήνων είναι κρίσιμη. Γι' αυτό, οι αυτόματες ανοίξεις πλήρωσης προσφέρουν πλεονεκτήματα στη διαδικασία και απαλλάσσουν τον χειριστή από βαριές και εντατικές εργασίες.