Οι ανεμιστήρες εξαγωγής οροφής προλαμβάνουν την αλλοίωση των σιτηρών παρέχοντας αποδοτικό αερισμό. Αυτοί οι ανεμιστήρες υψηλής χωρητικότητας λειτουργούν ως ηλεκτρική σκούπα και απομακρύνουν τη σκόνη από τα σιτηρά σας.
Η πιο ιδανική μορφή αερισμού σιλό; Ενώ οι ανεμιστήρες αερισμού είναι σε λειτουργία, οι ανεμιστήρες εξαγωγής παραμένουν ανοιχτοί ανά πάσα στιγμή. Έτσι, ενώ τα σιτηρά αερίζονται πλήρως, ο υγρός αέρας αποβάλλεται εύκολα από το σιλό.
Οι φρέσκοι μας σαλιγκάροι Helix Aspersa Muller έχουν περιθωριοποιημένο κέλυφος, συλλέγονται στο φυσικό τους περιβάλλον, επιλέγονται και πιστοποιούνται για να διασφαλίσουν την ποιότητα και τη φρεσκάδα τους. Τους αποθηκεύουμε σε ελεγχόμενη θερμοκρασία για να διατηρήσουμε τη διάρκεια ζωής τους.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ
Σαλιγκάρια 100% φυσικά, αποξηραμένα, καθαρισμένα και καθαρισμένα, έτοιμα προς κατανάλωση.
Διάρκεια διαθεσιμότητας: διαθέσιμα καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.
Συσκευασμένα σε σακούλες των 4, 5 και 10 κιλών υγρού.
Βάρη: 12-15 γρ. (μεγάλο μέγεθος).
Δημιουργοί διαθέσιμοι για αναπαραγωγή.
Αποστολές σε παλέτες σε όλη την Ιταλία και την Ευρώπη σε ψυχρές θερμοκρασίες.
Ελάχιστη παραγγελία 800 κιλών.
Οι ηλεκτρικοί ή αερίου υπερύθριοι φούρνοι είναι τόσο ποικιλόμορφοι και συγκεκριμένοι όσο και οι εφαρμογές για τις οποίες χρησιμοποιούνται. Η επεξεργασία ονομάζεται χρυσό για τις κρέμες, γκρατινέ για τα έτοιμα πιάτα, λιώσιμο για τα τυριά (πίτσες, κροκ-μινιόν,…), κρούστα για τα ψωμιά του τοστ, σιγοβράσιμο ή ψήσιμο για τα κρέατα, καραμέλωμα ή γλάσο για τα γλυκά και την ζαχαροπλαστική.
Οι ειδικοί της KASAG είναι ειδικοί στην κατασκευή μαγειρικών λέβητων και βιομηχανικών εγκαταστάσεων μαγειρέματος για την παραγωγή πρώτων υλών φρούτων, λαχανικών και σαλτσών. Οι συνολικές εγκαταστάσεις με λέβητα, ψυγείο, συμπυκνωτή, σωληνώσεις και βαλβίδες κατασκευάζονται σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις σε αποστειρωμένη εκτέλεση. Η αποφυγή της μόλυνσης του προϊόντος από μικροβιακή ή διασταυρούμενη μόλυνση μεταξύ των προϊόντων είναι κεντρικής σημασίας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω βελτιστοποιημένου σχεδιασμού συσκευών, ειδικών σφραγίδων ολίσθησης και λειτουργικής εγκατάστασης CIP (Καθαρισμός Εντός Θέσης).
Προσαρμόζουμε κάθε φορά τις εγκαταστάσεις μας στις ανάγκες του πελάτη, κατασκευάζοντας του ατομικές ή αρθρωτές εγκαταστάσεις που πληρούν στο μέγιστο τις απαιτήσεις του.
Για την παραγωγή πρώτης ύλης φρούτων, λαχανικών, μαρμελάδας, ζελέ και σαλτσών χρησιμοποιούνται οριζόντιοι ή κατακόρυφοι αναδευτήρες. Για την επίτευξη μέγιστης ποιότητας προϊόντος, οι αναδευτήρες είναι ένα κρίσιμο κριτήριο. Στοχεύουν σε ομοιογενή ανάμειξη και κατανομή θερμοκρασίας με τις χαμηλότερες δυνατές δυνάμεις κοπής στα κομμάτια του προϊόντος. Δεδομένου ότι αυτό σε συνδυασμό με ποιοτικά δοχεία διαδικασίας επιτρέπει επίσης σύντομες διαδικασίες, η KASAG έχει την ιδανική τεχνολογία αναδευτήρων για εσάς. Για τους οριζόντιους αναδευτήρες, η KASAG διαθέτει επίσης μια ειδική σφράγιση με δακτύλιο ολίσθησης, η οποία έχει αποδειχθεί εξαιρετική για χρόνια. Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τους αναδευτήρες και τις σφραγίσεις δακτυλίων ολίσθησης μας για βέλτιστη ποιότητα προϊόντος και αδιάλειπτη λειτουργία.
Οι φρέσκοι μας σαλιγκάροι Helix Aspersa Muller έχουν κέλυφος με άκρη.
Συλλέγονται στο φυσικό τους περιβάλλον, επιλέγονται και πιστοποιούνται για να διασφαλίσουν την ποιότητα και τη φρεσκάδα τους. Τους αποθηκεύουμε σε ελεγχόμενη θερμοκρασία για να διατηρήσουμε τη διάρκεια ζωής τους.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ
100% φυσικοί σαλιγκάροι, ξηροί, καθαροί και καθαρισμένοι, έτοιμοι προς κατανάλωση
Περίοδος διαθεσιμότητας: διαθέσιμοι όλο το χρόνο
Συσκευασμένοι σε σακούλες των 4, 5 και 10 κιλών καθαρού βάρους.
Βάρη: 8-10 γρ. (μικρός βαθμός), 10-12 γρ. (μεσαίος βαθμός)
Διαθέσιμοι επίσης για εκτροφή.
Αποστολές σε παλέτες σε όλη την Ιταλία και την Ευρώπη σε ψυχόμενη θερμοκρασία.
Ελάχιστη παραγγελία 800 κιλών.
Η δάφνη είναι ένα αρωματικό βότανο με πολύ ευωδιαστά σκούρα πράσινα φύλλα.
Χρησιμοποιείται στην κουζίνα για να δώσει γεύση σε κρέας και ψάρι, και επεξεργάζεται με αλκοόλ για να δημιουργήσει ένα αρωματικό λικέρ με πεπτικές και διεγερτικές ιδιότητες.
Διατίθεται σε συσκευασία ή πολυστυρένιο διαφόρων βαρών.
Η CSI αναπτύσσει επίσης πιο συμπαγή συστήματα που μπορούν να περιοριστούν σε ένα ή μερικά πάνελ ή μονάδες IR, προκειμένου να ενισχύσουν υπάρχουσες θερμοκοιτίδες (αύξηση ρυθμών, συγκεκριμένα κρύα σημεία, βελτίωση καμπυλών θερμοκρασίας). Τα στοιχεία υπέρυθρης ακτινοβολίας μπορούν να τοποθετηθούν πριν από τις υπάρχουσες θερμοκοιτίδες, σε θάλαμο εισόδου ή ακόμη και μέσα στην ίδια τη θερμοκοιτίδα. Όπως και οι μεγαλύτερες εγκαταστάσεις που περιγράφηκαν παραπάνω, τα πάνελ IR μπορούν να προσφέρουν πολύ ποικιλόμορφες πυκνότητες ισχύος σε ένα ευρύ φάσμα μηκών κύματος.
Ο θερμαντήρας μαρμελάδας KASAG χρησιμοποιείται σε βιομηχανικές γραμμές ψησίματος για την παρασκευή μαρμελάδας και ζελέ. Η μαρμελάδα ή το ζελέ μεταφέρεται μέσω αντλίας σε θερμαινόμενες σκληρές σωληνώσεις. Στατικοί αναμικτήρες εξασφαλίζουν εξαιρετική μεταφορά θερμότητας και πολύ σύντομους χρόνους διαδικασίας.
Συσκευή θέρμανσης για σοκολάτα
Η συσκευή θέρμανσης KASAG χρησιμοποιείται για τη θέρμανση, την ψύξη, τη διατήρηση της ομοιογένειας της σοκολάτας και για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών παραγωγής που περιλαμβάνουν σοκολάτα.