Η μαύρη ελιά 2-4 χιλιοστά είναι ένα λεπτοκομμένο, αφυδατωμένο προϊόν που παρασκευάζεται από ώριμες μαύρες ελιές. Παρέχει μια πλούσια, αλμυρή γεύση που ταιριάζει καλά σε μεσογειακά πιάτα, σαλάτες και ως επικάλυψη για διάφορες γαστρονομικές δημιουργίες.
Η βίδα σωλήνα χρησιμοποιείται για την οριζόντια μεταφορά προϊόντων σε εργοστάσια αλευριού.
Χρησιμοποιείται γενικά για οριζόντια, κεκλιμένη, δεξιόστροφη και αριστερόστροφη μεταφορά αλευριού και πίτουρου.
Η βίδα που είναι τοποθετημένη στην έξοδο των σιλό αλευριού και πίτουρου είναι συνδεδεμένη με το κάτω μέρος της μηχανής rotoflow.
Είναι δυνατή η κατασκευή σε διάφορα μεγέθη.
Κατασκευάζεται σε διαφορετικές διαμέτρους και μήκη.
Μπορεί να κατασκευαστεί σε δεξιόστροφη ή αριστερόστροφη κατεύθυνση ανάλογα με τον τόπο όπου θα χρησιμοποιηθεί.
Χρησιμοποιείται σε διαδικασίες διανομής, συλλογής, ανάμειξης και προετοιμασίας σιταριού.
Δημιουργημένο για ευελιξία! Το Ελαιόλαδο Πυρήνα, αγαπημένο από τους τεχνίτες σαπουνιού και τους κατασκευαστές κεριών, δεν προορίζεται μόνο για βιομηχανίες. Με μια δόση ειδικής επεξεργασίας, μετατρέπεται σε ένα γαστρονομικό αριστούργημα. Από το εργαστήριο στην κουζίνα, αγκαλιάστε τη πολυδιάστατη μαγεία του Ελαιόλαδου Πυρήνα.
Οι φρέσκοι μας σαλιγκάροι Helix Aperta με τυπικό κέλυφος σε ελαιόχρωμο, συλλέγονται στο φυσικό τους περιβάλλον χωρίς φυτοφάρμακα ή ζιζανιοκτόνα.
Επιλέγονται και πιστοποιούνται για να διασφαλίσουν την ποιότητα και τη φρεσκάδα τους με κατάλληλες συνθήκες φωτός και θερμοκρασίας που διατηρούν τη ζωτικότητα και τη διάρκεια ζωής τους.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ
100% φυσικοί σαλιγκάροι, ήδη καθαρισμένοι και επεξεργασμένοι, έτοιμοι προς κατανάλωση
Περίοδος διαθεσιμότητας: διαθέσιμοι όλο το χρόνο
Συσκευασμένοι σε κουτιά των 1kg έως 5kg.
Ελάχιστη παραγγελία: 500 kg
1 ΚΟΥΤΙ περιέχει 4 Φακελάκια x 25g
Το χρησιμοποιημένο λάδι τηγανίσματος θα πρέπει να απορρίπτεται σε οικολογικούς σταθμούς. Δυστυχώς, η πλειονότητα καταλήγει στις οικιακές αποχετεύσεις, προκαλώντας ζημιές στους υδροφόρους ορίζοντες.
Το λίπος κολλάει στα τοιχώματα των σωλήνων και συγκρατεί οργανικά υπολείμματα που δημιουργούν δυσάρεστες οσμές και μειώνουν σταδιακά τη ροή μέχρι να φράξουν τις αποχετεύσεις. Η SOLIDOIL ΣΤΕΡΕΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΚΑΔΟ, ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ, ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΣΤΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ Ή ΣΤΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΕΠΕΝΕΣ. Η περιεκτικότητα σε οργανική ουσία της πάστας είναι 99,9%.
Ο ατμισμένος ρύζι είναι πολύ πιο εύκολος στην παρασκευή από τον κανονικό ρύζι. Λόγω της μικρής περιεκτικότητας σε γλουτένη, οι ατμισμένοι κόκκοι διατηρούν την ακεραιότητά τους κατά την παρασκευή. Γίνονται μόνο μαλακοί, αλλά δεν καταρρέουν και δεν κολλάνε μεταξύ τους. Είναι επίσης βολικό ότι τα πιάτα που παρασκευάζονται από αυτόν τον ρύζι μπορούν να απολαύσουν ακόμη και μετά την επαναθέρμανση. Ο σπόρος δεν θα κολλήσει και η γεύση του θα διατηρηθεί.
Βάση από πατάτα βραστή με ή χωρίς κρεμμύδι, ειδική για την παρασκευή ομελετών πατάτας σε μόλις 5 λεπτά. Μπορείτε να φτιάξετε ομελέτες σφιχτές ή ζουμερές, μπορείτε να αποφασίσετε το σημείο της ομελέτας. Απλά πρέπει να τηγανίσετε λίγο το προϊόν και να προσθέσετε τα αυγά.
Τα φυσικά αρώματα ScrapCooking® έχουν ισχυρή αρωματική δύναμη και χρησιμοποιούνται τακτικά από επαγγελματίες. Τα φυσικά αρώματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για τη γαστρονομία. Το άρωμα ενισχύει τη γεύση και το άρωμα των γλυκών σας.
Μπορείτε να βρείτε τις γεύσεις των αγαπημένων σας φρούτων οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αρώματα για κέικ, κρέμες, γλυκά, μακαρόν, σοκολάτες ή ακόμα και για γιαούρτι.
Λουμάχες γαστρονομίας Helix aspersa muller, καθαρισμένες και έτοιμες για μαγείρεμα.
ΤΙΣ ΛΟΥΜΑΧΕΣ ΜΑΣ
HELIX ASPERSA MULLER
Αυτή η είδος βρίσκεται σε διάφορα κλίματα και εδάφη. Αναπτύσσεται γρήγορα στις εκτροφές μας, τρέφεται αποκλειστικά με φυτική τροφή, χωρίς τη χρήση ζωοτροφών. Η μέθοδος μας με ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, μας επιτρέπει να εκτρέφουμε τις σαλιγκάρες μας αποκλειστικά με φυτά, για να έχουμε ένα προϊόν ανώτερης ποιότητας τόσο σε οργανοληπτικά χαρακτηριστικά όσο και σε γαστρονομικές ιδιότητες.
Χρησιμοποιείται τόσο ως ορεκτικό όσο και ως κύριο πιάτο. Οι σάρκες που την χαρακτηρίζουν έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά.
COTTO DI TACCHINO AL VAPORE DI DOPPIA FESA
Διπλή στήθος γαλοπούλας ψημένη στον φούρνο, τυλιγμένη σε προστατευτική ελαστική κάλτσα που κλείνει, ιδανική για τη συντήρηση του προϊόντος.
Μ πρώτη ύλη:
πρόκειται για διπλή στήθος γαλοπούλας, προερχόμενη από εγχώρια πρώτη ύλη, φρέσκια κοπή 4,50 Kg. η κάθε μία, μαγειρεμένη σε πανί για να διατηρηθούν οι χυμοί κατά την επαφή με το προϊόν, χωρίς προσθήκη πολυφωσφορικών, γαλακτοκομικών παραγώγων και προστιθέμενου γλουτένης.
Συστατικά:
ιταλική στήθος γαλοπούλας, αλάτι, αρώματα και μπαχαρικά, δεξτρόζη, φρουκτόζη, ενισχυτικό γεύσης E 621, αντιοξειδωτικό E 316, συντηρητικά E 250.
Μέγεθος:
περίπου 8,00 – 8,50 Kg. ολόκληρο ψημένο.
Συσκευασία:
η γαλοπούλα μετά την αποσύνθεση, αφού κρυώσει, τυλίγεται σε επαναχρησιμοποιούμενη προστατευτική κάλτσα, στη συνέχεια δένεται και τέλος συσκευάζεται κενό αέρος σε διαφανές Cryovac και παστεριωμένο.
Όλες οι ροτίσσερ μας μπορούν να εξοπλιστούν με καπνοδόχο, επιτρέποντας έτσι την εγκατάσταση σε εσωτερικούς χώρους. Η καπνοδόχος χωρίς εξαερισμό προσφέρει λειτουργίες τόσο απλές όσο και αποτελεσματικές. Εξοικονομείτε ενέργεια ενώ αποφεύγετε να διαταράξετε το κλίμα στο κατάστημά σας. Οι μονάδες είναι αυτόνομες, μπορείτε να τοποθετήσετε τη ροτίσσερ σας όπου επιθυμείτε στο κατάστημα για να δημιουργήσετε μια κατάσταση μαγειρέματος μπροστά. Οι καπνοδόχοι μας διαθέτουν μια προηγμένη διαδικασία φιλτραρίσματος που σχεδόν εξαλείφει τον καπνό, τα σωματίδια λίπους και τις οσμές από τη ροή του αέρα.
Το Θαλασσινό Αλάτι, σε αντίθεση με το Φλοράλ Αλάτι, κρυσταλλώνεται στις αλυκές μας στον πυθμένα των λεκάνων. Αυτό το αλάτι, με έντονη γεύση, έχει μια μοναδική απόχρωση λόγω της φυσικής παρουσίας πηλού στον πυθμένα των αλυκών μας. Ο πηλός των αλυκών είναι πλούσιος σε πυρίτιο, έναν φυσικό αντιοξειδωτικό. Η παραδοσιακή μέθοδος συγκομιδής επιτρέπει στο Θαλασσινό Αλάτι μας να απορροφήσει 2 έως 3% από αυτόν τον πηλό. Το πυρίτιο, σε συνδυασμό με την φυσική παρουσία ασβεστίου, καλίου, μαγνησίου… το καθιστά το καλύτερο από τα θαλασσινά άλατα με αναγνωρισμένα οφέλη για την υγεία.
Ζώνες μεταφοράς
Αξεσουάρ
Δείτε τις γραμμές παραγωγής μας σε βίντεο
Θάλαμοι ζύμωσης
Δημιουργούμε θαλάμους ζύμωσης σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη. Είναι εξοπλισμένοι με περιστρεφόμενα ράφια από ανοξείδωτο χάλυβα και διατίθενται σε όλα τα μεγέθη.
100% καθαρισμένο λάδι ραπανάκι. Το ραπανάκι (Brassica Napus) είναι ένα ανοιχτό κίτρινο, ανθισμένο μέλος της οικογένειας των μουστάρδων (Brassicaceae). Το λάδι ραπανάκι περιέχει ωμέγα 3, 6 και 9 λιπαρά οξέα, τα οποία μειώνουν τα επίπεδα χοληστερόλης και βοηθούν στη διατήρηση υγιών λειτουργιών του εγκεφάλου, των αρθρώσεων και της καρδιάς. Πλούσιο σε μονοακόρεστα, το λάδι ραπανάκι είναι ένα από τα λίγα μη αναμεμειγμένα λάδια που μπορούν να θερμανθούν σε υψηλές θερμοκρασίες τηγανίσματος χωρίς να καταστρέφουν τα αντιοξειδωτικά, τη γεύση ή το χρώμα του.
Αυτή τη στιγμή προσφέρουμε 7 διαφορετικές ποικιλίες από το ρύζι και τις φιδεούες μας, τυπικά προϊόντα της μεσογειακής κουζίνας και της περιοχής της Βαλένθια.
Ανακαλύψτε την καθαρότητα και την πολυμορφία του [Όνομα της Εταιρείας σας] ηλιέλαιου – ενός υψηλής ποιότητας φυτικού ελαίου που ανεβάζει τις γαστρονομικές σας δημιουργίες σε νέο επίπεδο. Το ηλιέλαιό μας εξάγεται προσεκτικά από επιλεγμένα σπόρους ηλίανθου και είναι η τέλεια επιλογή για υγιεινές συνειδήσεις και γευσιγνώστες εξίσου.
Χαρακτηριστικά:
Το ηλιέλαιό μας διακρίνεται για το φωτεινό χρυσό χρώμα του και τη ήπια γεύση του. Εξάγεται και διυλίζεται με προσοχή, για να διασφαλιστεί ότι πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας.
Οφέλη για την Υγεία:
Πλούσιο σε βιταμίνη Ε και ακόρεστα λιπαρά οξέα, το ηλιέλαιό μας είναι μια εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών και συμβάλλει στην προώθηση της καρδιοαγγειακής υγείας. Η χαμηλή περιεκτικότητά του σε κορεσμένα λιπαρά το καθιστά μια υγιεινή επιλογή για την κουζίνα σας.
Πολυμορφική Χρήση:
Είτε για τηγάνισμα, είτε για ψήσιμο, είτε για την παρασκευή ντρέσινγκ – το ηλιέλαιό μας είναι εξαιρετικά πολυμορφικό.
Η Hom'art είναι μια κατσαρόλα από πηλό, φτιαγμένη χειροποίητα με την τέχνη και τις παραδοσιακές τεχνικές των κεραμιστών του Bouffioulx, στο Βέλγιο.
Πρόκειται για μια διαιτητική μέθοδο μαγειρέματος που δεν απαιτεί τη χρήση λιπαρών ουσιών. Στην πραγματικότητα, τα φυσικά λιπαρά των τροφίμων και οι χυμοί από κρέατα, ψάρια, πουλερικά,… καθώς και το νερό από τα λαχανικά και η αλληλεπίδραση με την υγρασία είναι περισσότερο από αρκετά. Η ''Martin’s Cook'' επιτρέπει την αλληλεπίδραση μεταξύ όλων των στοιχείων και προσφέρει τις αυθεντικές γεύσεις των τροφίμων.
Η ''Martin’s Cook'' δεν απαιτεί μεγάλες μαγειρικές ικανότητες, αλλά μια αγάπη για τα προϊόντα και την απόλαυση του τραπεζιού, της συντροφικότητας,... Οι συνταγές είναι αμέτρητες λόγω της απλότητας της χρήσης της από όλους.
Οι συνταγές μπορούν να προετοιμαστούν εκ των προτέρων. Η ''Martin’s Cook'' θα τοποθετηθεί τότε στο ψυγείο.
Το Βιολογικό Λάδι Αγκινάρας είναι ένα ιδιαίτερο λάδι για φαγητό, π.χ. για ήπιες σάλτσες, σούπες και ντιπ, καθώς περιέχει εξαιρετικά υψηλό ποσοστό πολύτιμου λινολεϊκού οξέος, αλλά παραμένει σχετικά σταθερό στην οξείδωση.
Το Βιολογικό Λάδι Αγκινάρας Linoleic της SanaBio είναι ένα ιδιαίτερο λάδι για φαγητό, καθώς περιέχει εξαιρετικά υψηλό ποσοστό πολύτιμου λινολεϊκού οξέος, αλλά παραμένει σχετικά σταθερό στην οξείδωση. Ωστόσο, με υπερβολική θέρμανση αναπτύσσονται πικρές ουσίες και οι πολύτιμες θρεπτικές ουσίες χάνονται. Χρησιμοποιήστε λοιπόν το βιολογικό λάδι αγκινάρας linoleic για ήπιες σάλτσες, σούπες και ντιπ για τα προϊόντα σας από τη βιομηχανία τροφίμων.
Έχουμε επίσης διαθέσιμη την ποικιλία του Βιολογικού Λαδιού Αγκινάρας πλούσια σε ελαϊκό οξύ. Ξεχωρίζει για το υψηλό ποσοστό ελαϊκού οξέος που επιτυγχάνεται μέσω φυσικής καλλιέργειας και είναι επομένως κάπως πιο σταθερή από την ποικιλία πλούσια σε λινολεϊκό οξύ.
Το Βιολογικό Λάδι Αγκινάρας έχει ανοιχτό κίτρινο έως κίτρινο χρώμα και ήπια αρωματική γεύση.
Ο σπόρος της (βαφτικής) αγκινάρας χρησιμοποιείται για την παραγωγή λαδιού.