Επίσης γνωστά ως "μαύρο κύμινο", οι σπόροι νιγέλας χρησιμοποιούνταν ως υποκατάστατο του πιπεριού στην Αρχαιότητα. Η μυρωδιά τους θυμίζει αυτήν του γλυκάνισου ή του μοσχοκάρυδου. Όταν είναι θρυμματισμένοι, θυμίζουν τη μυρωδιά του κύμινου. Χρησιμοποιούνται ως επικάλυψη, σε πανάρισμα ή ενσωματωμένα σε ψωμί, μείγματα δημητριακών, γέμιση ή αλλαντικά.
Χρησιμοποιείται για την κατακόρυφη μεταφορά σιταριού. Αποτελείται από δύο μέρη: την κάτω και την άνω κεφαλή.
Το μήκος του σωλήνα ρυθμίζεται ανάλογα με το ύψος του κτιρίου.
Η κίνηση του ανελκυστήρα γίνεται από τον κινητήρα με μειωτήρα που βρίσκεται στην άνω κεφαλή.
Η βάση του κινητήρα διαθέτει ράγες και μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα για να επιτρέπει ρυθμίσεις στο κέντρο του άξονα.
Η τάση της ζώνης παρέχεται από τον μηχανισμό τάνυσης που είναι συνδεδεμένος με τα ρουλεμάν.
Καλώς ήρθατε στο Ελιξίριο Σαλάτας της ELLADIA – το VIP πάσο σας για την πόλη της γεύσης! Αναβαθμίστε τις σαλάτες σας με το premium λάδι μας, μια συμφωνία γεύσεων σας περιμένει. Είμαστε εδώ για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας, εξασφαλίζοντας μια εξατομικευμένη και ευχάριστη εμπειρία. Εξερευνήστε τη γκάμα μας για ένα συναρπαστικό ταξίδι.
Η πολυλειτουργική λύση για δύο τύπους μαγειρέματος: άμεσο, έμμεσο ή και τα δύο.
Η φωτιά μπορεί να ανάψει απευθείας στον βραστήρα που βρίσκεται μέσα στην καμπίνα μαγειρέματος, ή στην καμπίνα καύσης που βρίσκεται από κάτω. Εισάγοντας μια σχάρα στην καμπίνα μαγειρέματος, αποκτάμε μια δεύτερη επιφάνεια για την ταυτόχρονη τοποθέτηση πολλών κατσαρολών.
Έτσι, η φωτιά μπορεί να ανάψει είτε απευθείας στην καμπίνα μαγειρέματος είτε στην ξεχωριστή καμπίνα καύσης, ή και στις δύο ταυτόχρονα, ανάλογα με τις προτιμήσεις, με το πλεονέκτημα ότι διατηρεί τη επιφάνεια μαγειρέματος πιο ζεστή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε αυτή την τελευταία περίπτωση.
Η σαλιγκαρίτσα της γης ή Theba Pisana είναι ένα πολύ μικρό σαλιγκάρι της υπαίθρου, χαρακτηριστικό των μεσογειακών χωρών.
Οι σαλιγκαρίτσες μας είναι λευκές και στεγνές με πολύ τρυφερό κρέας.
Δεν προέρχονται από εντατική εκτροφή, αλλά συλλέγονται στο φυσικό τους περιβάλλον. Είναι προσεκτικά επιλεγμένες και πιστοποιημένες σε επίπεδο υγιεινής για να διασφαλίσουν την ποιότητα και τη φρεσκάδα τους και τις διατηρούμε σε ελεγχόμενη θερμοκρασία για να παρατείνουμε τη διάρκεια ζωής τους.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ
100% φυσικά σαλιγκάρια, ήδη καθαρισμένα και αποτοξινωμένα, έτοιμα προς κατανάλωση
Περίοδος πώλησης: από Μάιο έως Αύγουστο
Συσκευασία σε σακούλες δικτύου των 5 κιλών
Αποστολές παλετοποιημένες σε όλη την Ιταλία και στην Ευρώπη σε ψυχόμενη θερμοκρασία
Ελάχιστη παραγγελία 800 κιλών
Η ομική θέρμανση είναι μια ήπια, συνεχής διαδικασία θέρμανσης προϊόντων, ειδικά για κομμάτια προϊόντα όπως φρούτα, λαχανικά, μπαχαρικά και άλλες τροφές. Η θέρμανση πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρικού ρεύματος, με το προϊόν να λειτουργεί ως ηλεκτρική αντίσταση. Σε σύγκριση με τις συμβατικές μεθόδους μαγειρέματος, το προϊόν δεν θερμαίνεται μέσω μιας καυτής επιφάνειας, αλλά ομοιόμορφα σε όλη την διατομή του.
Η χρήση συστημάτων ζεστού-κρύου νερού και ζεστών νερών είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα όσον αφορά την ενεργειακή αποδοτικότητα και προσφέρει επίσης βελτιωμένη διαδικασία σε σχέση με τη άμεση χρήση ατμού ως μέσου θέρμανσης.
Τα συστήματα ζεστού-κρύου νερού προσφέρουν ειδικά για οριζόντιους αναμικτήρες βέλτιστες συνθήκες για την υψηλότερη ποιότητα προϊόντος και τη διατήρηση της κομμάτωσης.
Η αυτόματη ταχεία κλειδαριά είναι εξαιρετικά κατάλληλη για συχνές διαδικασίες ανοίγματος και κλεισίματος.
Για να κάνουμε το χυλό νόστιμο και τη διαδικασία μαγειρέματος ευχάριστη, βάζουμε τα δημητριακά σε ειδικές σακούλες μαγειρέματος. Αυτή η μέθοδος εξαλείφει την ανάγκη για πλύσιμο, μέτρηση της απαιτούμενης ποσότητας προϊόντος και νερού. Αφού τοποθετήσετε τη σακούλα σε βραστό αλατισμένο νερό, μετά από 12-17 λεπτά θα έχετε ένα νόστιμο πιάτο, και σημειώστε ότι δεν θα χρειαστεί να πλύνετε την κατσαρόλα από τον καμένο χυλό.
ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΗΛΙΟΠΕΤΡΕΛΑΙΟ
Καθαρό και Φυσικό
Πλούσιο σε Βιταμίνη Ε και Ωμέγα 3
Χωρίς ΓΤΟ
Χωρίς Χοληστερίνη
Χωρίς Τεχνητά Πρόσθετα ή Συντηρητικά
Χωρίς Τρανς Λίπη
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Ακαθαρσίες: Καμία
% κορεσμένα λιπαρά (-οξέα): 8-12
% ακόρεστα λιπαρά (-οξέα): 87-91
Ενεργειακή αξία: 828kcal
Κατάλληλο για όλες τις μεθόδους μαγειρέματος
Το λάδι μας είναι η υγιεινή επιλογή σας!
Ρίζες Αλκανέτ
Φυσική Χρωστική.
Ρίζες Ραταντζότ ή Αλκανέτ από το Αφγανιστάν
Τιμή FOB (Μαζάρ-ε-Σαρίφ, Αφγανιστάν): 1.800,00 $ - Τιμή Ικανή μέχρι: 05.02.2021 - Διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
Η ρίζα χρησιμοποιείται για να δώσει χρώμα σε κρασιά και αλκοολούχες εκχυλίσεις, σε φυτικά έλαια και σε βερνίκια. Ο Αλκανέτ χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην ινδική κουζίνα με την ονομασία “Ραταν Τζότ”, και προσφέρει το κόκκινο χρώμα του σε ορισμένες εκδοχές του πιάτου κάρυ Ρογκάν Τζος.
IL SENESE
Prosciutto cotto da “Cinta Senese DOP”
Materia prima :
Coscia fresca da “Cinta Senese DOP” με επιλεγμένο πόδι kg .15,00
Ingredienti :
“Cinta Senese DOP” φρέσκια κοπή, χωρίς πολυφωσφορικά, γαλακτοκομικά προϊόντα, γλουτένη και γλουταμινικό: αλάτι, αρώματα και μπαχαρικά, δεξτρόζη, φρουκτόζη, αντιοξειδωτικό E316, συντηρητικά E250
Prodotto finito:
Kg 10, μαγειρεμένο σε πανί για να διατηρηθούν οι χυμοί κατά την επαφή με το προϊόν, δεμένο, συσκευασμένο σε διαφανές Cryovac και παστεριωμένο, συσκευασία σε κουτιά των 2 τεμ.
Το λάδι μακαντάμιας προσφέρει εξαιρετικά χαρακτηριστικά τόσο για τρόφιμα όσο και για καλλυντική χρήση. Το πολύτιμο λάδι του καρπού μακαντάμιας είναι ιδανικό για φρέσκες σαλάτες κάθε είδους και εκτιμάται από τους γκουρμέ. Παράγεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των βιολογικών μας καρυδιών μακαντάμιας.
Ελεγχόμενο από θερμοστατική βαλβίδα
Καυστήρες από χυτοσίδηρο υψηλής απόδοσης
Ρύθμιση θερμοκρασίας έως 285 ºC
Ανεξάρτητες ζώνες μαγειρέματος
Επιφάνεια μαγειρέματος πλήρως συγκολλημένη
Σκληρή χρωμάτωση 50 μικρών
Σώμα από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304
Συρτάρι λίπους πολύ μεγάλης χωρητικότητας
Ενσωματωμένο προστατευτικό κατά των πιτσιλιών
Στήριγμα και ρόδες προαιρετικά
CLAM+ G προαιρετικά για μαγείρεμα και από τις δύο πλευρές
Επιφάνεια εντελώς ραβδωτή, κατόπιν αιτήματος
Προαιρετικά πρόσθετα:
· ραβδωτές επιφάνειες
· ντουλάπι από ανοξείδωτο χάλυβα
· στήριγμα από ανοξείδωτο χάλυβα
· ρόδες
Αναφορά: Z4 RANURADO1/1
Μάρκα: mirror
Διαστάσεις σε MM (ΜxΠxΥ): 1300 x 750 x 405
Ικανότητα (kW): 39
Συλλέκτης λιπαρών: 2 x 7.2 λίτρα
Επιφάνεια μαγειρέματος: 1200 x 600
ΦΟΥΡΝΟΙ ΑΝΝΟΥΛΑΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΒΛΟ ΑΤΜΟΥ Φούρνοι που προτείνονται για το ψήσιμο κάθε τύπου ψωμιού.
Μέγιστη θερμοκρασία ψησίματος: 300°C.
Σύστημα θέρμανσης: MINISTAR RING_MSR: σωλήνες ατμού αννουλαρίων ø 21mm με απλό διατομικό σωλήνα ø 21 mm, θάλαμος καύσης κατασκευασμένος με κυλίνδρους από ανθεκτικό ατσάλι Aisi 309S, χωρίς τούβλα ή τσιμέντο.
MINISTAR STONE PELLET_MSP: σωλήνες ατμού αννουλαρίων ø 21mm με απλό διατομικό σωλήνα ø 21 mm, θάλαμος καύσης κατασκευασμένος με τούβλα και τσιμέντο.
Λειτουργία: με καυστήρα ντίζελ, αέριο, πέλετ και βιοκαύσιμο. Πίνακας ελέγχου: ηλεκτρομηχανικός. Κατόπιν αιτήματος, διατίθεται ψηφιακός πίνακας ελέγχου με 99 προγράμματα, αυτόματη εκκίνηση και αυτόματη εξάντληση.
Ποιοτικό βρώσιμο ηλιέλαιο προς πώληση αποτελεί μια υπέροχη τοπική, μη μεταλλαγμένη (μη-GMO) εναλλακτική λύση για τα λάδια μαγειρέματος που έχουν διανύσει μεγάλες αποστάσεις ή που είναι μείγμα πολλών φυτικών ελαίων, τα οποία μερικές φορές μπορεί να εκπέμπουν μια μυρωδιά ή γεύση "τηγανιού". Το ηλιέλαιο έχει μια καθαρή, μη κυρίαρχη γεύση που είναι εξαιρετική σε σαλάτες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ψήσιμο και είναι καλό για μαγείρεμα σε υψηλές θερμοκρασίες.
Ο μόνος τοπικός παραγωγός ηλιέλαιου που γνωρίζουμε είναι η CK ENTERPRISE PLC.
Οι ηλιόσποροι συγκομίζονται και πιέζονται το φθινόπωρο, αλλά το ποιοτικό βρώσιμο ηλιέλαιο προς πώληση είναι διαθέσιμο καθ' όλη τη διάρκεια του έτους ή όσο διαρκεί η προμήθεια.
Διατροφή: Το ηλιέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και χαμηλό σε κορεσμένα λιπαρά.
Στο ελαιοτριβείο μας στον Μοζέλ, πιέζουμε το κρύο πιεσμένο λάδι από σπόρους σταφυλιού από τους καλύτερους σπόρους σταφυλιού της γερμανικής αμπελουργίας. Παραγωγή με προσοχή και τυπική γεύση.
Παρθενικό θαλασσινό αλάτι που εξάγεται από το πιο σημαντικό θαλάσσιο αλάτι της Ευρώπης, το Εθνικό Πάρκο Μπαχία ντε Καδίζ. Σε αντίθεση με άλλα άλατα, το BioSalt έχει μοναδική και ευεργετική αξία για την υγεία.
Έχει βιολογική πιστοποίηση.
Τα πόδια του βρασμένου χταποδιού προσφέρονται σε μεμονωμένες μονάδες συσκευασμένες κενές αέρος, διευκολύνοντας την κατανάλωσή τους. Μπορεί να κοπεί σε φέτες πάνω σε ένα κρεβάτι από βραστές πατάτες, να πασπαλιστεί με πάπρικα, να ραντιστεί με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και να προστεθούν μερικά κόκκοι χοντρού αλατιού. Είναι επίσης ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα ή στα κάρβουνα και για την παρασκευή βινεγκρέτ ή άλλων συνταγών.
Το λάδι κανola είναι πολύ διαδεδομένο στην Ευρώπη και δεν είναι σπάνιο να διασχίζουμε πεδία κανόλας στις εξοχές μας. Αυτό το λάδι χρησιμοποιείται επίσης συχνά στις μαργαρίνες και τα λιπαρά.
Έχει πράγματι πολύ ενδιαφέροντα διατροφικά χαρακτηριστικά: ένα σχετικά χαμηλό ποσοστό κορεσμένων λιπαρών, περίπου 7%, και μια αναλογία μεταξύ Omega 6 και Omega 3 γύρω από 2 έως 3. Η κατανάλωση αυτού του λαδιού συνιστάται συχνά καθώς βοηθά στην επαναρύθμιση της διατροφής μας, η οποία είναι συχνά πολύ πλούσια σε κορεσμένα λιπαρά και σε «προφλεγμονώδη» Omega 6 για τον οργανισμό μας.
Η γεύση του είναι αρκετά έντονη, με μια χαρακτηριστική ραγισμένη γεύση, και δεν εκτιμάται πάντα από το ευρύ κοινό. Αυτό εξηγεί γιατί δεν είναι τόσο παρούσα στις συνταγές μαγειρικής.
Ωστόσο, χρησιμοποιείται πολύ στις μαργαρίνες μας και αποτελεί ένα από τα κύρια συστατικά μας. Η ενσωμάτωσή της σε πολλές από τις συνταγές μας επιτρέπει
Το λάδι σόγιας είναι ένα δημοφιλές φυτικό λάδι που προέρχεται από σπόρους σόγιας. Είναι ένα πολυδιάστατο και ευρέως χρησιμοποιούμενο λάδι μαγειρικής, γνωστό για τη ήπια γεύση του και το υψηλό σημείο καπνού. Είναι πλούσιο σε υγιή λιπαρά και περιέχει ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, που συμβάλλουν στην υγεία της καρδιάς και στη γενική ευημερία. Λόγω της ουδέτερης γεύσης του, το λάδι σόγιας είναι ιδανικό για διάφορες μαγειρικές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένου του τηγανίσματος, του ψησίματος και των ντρέσινγκ. Επιπλέον, χρησιμοποιείται συχνά ως συστατικό σε επεξεργασμένα τρόφιμα και βιομηχανικά προϊόντα. Η ευρεία διαθεσιμότητά του και τα διατροφικά του οφέλη καθιστούν το λάδι σόγιας βασικό συστατικό σε πολλές κουζίνες και στη βιομηχανία τροφίμων παγκοσμίως.
Για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της αγοράς, αποφασίσαμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια γκάμα μαγειρεμένων προϊόντων: οστρακοειδή & καρκινοειδή.
Η εγκατάσταση του εργαστηρίου μας μαγειρέματος στο λιμάνι του Λοριάν πραγματοποιήθηκε το 1997, και από τότε προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα μαγειρεμένων προϊόντων σε αυτοεξυπηρέτηση:
Οστρακοειδή: Μαγειρεμένα μπουλόν και μαγειρεμένα μπιγκορέ.
Συσκευασία: 4x500g – 1kg – 2kgs – 3kgs
Καρκινοειδή: Αστακοί, Λαγκουστίνες, Καβούρια, Πιέζες καβουριών.
Συσκευασία: ανά τεμάχιο – ανά κιλό