ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ
Κατοικία της γνωστής οικογένειας Meffre, το Château Lalande βρίσκεται στο Saint-Julien de Beychevelle κατά μήκος της διάσημης Route des Grands Vins. Η έκταση καλύπτει πλέον 15,5 εκτάρια.
Κόκκινο κρασί, Appellation Saint-Julien – Château Lalande 2018
ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Περιορισμένες αποδόσεις
Χειροποίητη συγκομιδή σε βέλτιστη ωρίμανση
Ψυχρή προζυμωτική εκχύλιση για 48 ώρες
Οινοποίηση κατά parcel
Μακρά παραμονή σε βαρέλια για 3 εβδομάδες
Μαλολακτική ζύμωση σε βαρέλια
Ωρίμανση σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για 12 μήνες
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ
50% Cabernet Sauvignon
50% Merlot
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Με ένα καθαρό ρουμπινί χρώμα, το κόκκινο κρασί Château Lalande αποκαλύπτει ένα ευχάριστο μπουκέτο από κόκκινα φρούτα και κακάο στη μύτη, με νότες καβουρδισμένου ξύλου. Η γεύση ανοίγει με μια απαλή και στρογγυλή επίθεση, εξελισσόμενη σε φρουτώδεις νότες με ελαφρώς μαλακωμένα τανίνες. Ένα σπουδαίο κρασί από το Saint-Julien.
Ωραία ρουμπινί ρόμπα αρκετά έντονη. Βαθύ άρωμα από κόκκινα και μαύρα φρούτα, όμορφη καθαρότητα. Στο στόμα, μια ευχάριστη δομή, με λείους τανίνες. Η εξέλιξη και η φινέτσα είναι πιο σφιχτές, χωρίς υπερβολές.
Δημοσίευση: CHÂTEAU BARDINS
Προέλευση: PESSAC-LÉOGNAN
Περιοχή: BORDEAUX
Χρώμα: Κόκκινο
Ποικιλίες: Merlot 50% / Cabernet Sauvignon 25% / Cabernet Franc 25%
Μέθοδος καλλιέργειας: Μετάβαση σε βιολογική καλλιέργεια
Περιεκτικότητα: 75cl
Βάρος: 1 kg
Χρονιά: 2015
Χαρακτήρας: ισχυρός
Αυτή η όμορφη κτήση, δυτικά του χωριού Saint Emilion και σε άμεση γειτνίαση με το 1ο Growth Château Figeac, ανήκει στην οικογένεια Hebert-Maison από το 1933.
Τερεουάρ: Αργιλώδες και χαλικώδες έδαφος πάνω σε σχιστόλιθο
Κατάσταση: Υψηλός λαιμός
Οινοποίηση
Η αλκοολική ζύμωση πραγματοποιείται σε δεξαμενές inox με έλεγχο θερμοκρασιών. Ωρίμανση πάνω σε οινολάσπες για 4 μήνες.
Γευσιγνωσία μεταξύ 10 και 12°C
Μάτι: Λευκό
Μύτη: Λουλουδάτη και μεταλλική
Στόμα: Αρώματα λευκών λουλουδιών
Ισορροπία: Ξηρό
Δυνατότητα παλαίωσης: 2 χρόνια
Συνοδεία φαγητού και κρασιού: Ψάρια σε ζωμό και τυριά.
Λευκά ψάρια σε ζωμό, λαβράκι σε ζωμό, κουλομιέ και μπρι.
Κλάδεμα: Διπλό Γκιό
Υψόμετρο: 100 έως 120 μ
ΤΕΡΡΟΙΡ & ΚΤΗΜΑ
Το Domaine Saint Andéol είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί εδώ και έξι γενιές.
Βρίσκεται στην περιοχή Cairanne, στο νότιο τμήμα της κοιλάδας του Ροδανού, και έχει χτιστεί πάνω στα ερείπια ενός παλιού μοναστηριού (Prieuré de Saint Andéol) που χρονολογείται από το 1123!
Η περιοχή Cairanne αναγνωρίστηκε το 2016 ως "Cru", το υψηλότερο επίπεδο AOP κατηγοριοποίησης στην κοιλάδα του Ροδανού. Ο αμπελώνας είναι φυτεμένος σε αργιλώδη-ασβεστολιθικά εδάφη καλυμμένα με κυλινδρικές πέτρες.
Αυτή η Cairanne Excellence προέρχεται από παλιές αμπελιές (30 έως 80 ετών) με πολύ χαμηλή απόδοση 30 hl/ha.
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ
Grenache 60%
Syrah 40%
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΑΣΙΟΥ
Μετά τη χειρονακτική συγκομιδή, τα σταφύλια αποστελέχονται πλήρως κατά την παραλαβή στο κελάρι. Κάθε ποικιλία οινοποιείται ξεχωριστά, με παραδοσιακή μέθοδο. Η ζύμωση με ελεγχόμενη θερμοκρασία επιτρέπει μακρά εκχύλιση (3 έως 4 εβδομάδες).
Προσφέρουμε εξατομικευμένα εκτυπωμένα κουτιά κρασιού και εκτυπωμένες θήκες για συσκευασίες κρασιού. Ψηφιακή εκτύπωση σε πλήρη χρώματα, γρήγορη παράδοση. Προσφέρουμε εκτύπωση συσκευασιών θηκών και κουτιών κρασιού, καθώς και εκτύπωση συσκευασιών κρασιού σε μικρές παρτίδες. Αποστολή σε οποιοδήποτε μέρος της Ευρώπης. Παραγγείλετε τώρα τη συσκευασία του κρασιού σας.
Ζήστε την καλύτερη εμπειρία κρασιού με το GOTTO D'ORO MARINO DOC 1,5 L. Αυτή η φιάλη κρασιού υψηλής ποιότητας έχει επιλεγεί προσεκτικά για να εξασφαλίσει μια μοναδική γευστική εμπειρία, με έντονο άρωμα και πλούσια γεύση. Ιδανικό με πιάτα ψαριών και μεσογειακά πιάτα, θα προσθέσει μια πινελιά αριστείας στο τραπέζι σας.
Ιστορία : Είναι η Πολίν Βωτιέ, επίσης ιδιοκτήτρια του Château Ausone, που διευθύνει αυτό το κτήμα με την ίδια αυστηρότητα και την ίδια αναζήτηση ποιότητας όπως το Château Ausone. Οι διαδικασίες είναι σχεδόν παρόμοιες και επιτρέπουν την παραγωγή ενός κομψού κρασιού που αναζητείται για την σταθερότητά του.
Γευσιγνωσία : Η φιάλη παρουσιάζεται με ένα βιολετί χρώμα που αναδεικνύει τα αρώματα των κόκκινων φρούτων. Ο ουρανίσκος είναι ελκυστικός: πυκνός και συμπυκνωμένος με τανίνες παρούσες αλλά καλά δουλεμένες.
Ιδιοκτησία που έχει η Maison Rivière αποκλειστικά από την οικογένεια Eugène Borie, ιδιοκτήτη του διάσημου Château Ducru Beaucaillou.
Αυτό το κρασί χαρακτηρίζεται από ένα όμορφο μωβ χρώμα. Ένα άρωμα από κόκκινα φρούτα ελαφρώς μπαχαρικά. Πολύ φρεσκάδα στο στόμα και φρουτώδη αρώματα με
μια ισορροπημένη εξέλιξη και μια όμορφη επίγευση. Ένα πολύ ευχάριστο κρασί.
Το κρασί: Η Cuvée R (όπως ο Roger, ένας από τους ιδρυτές της οικογένειας Fourny) είναι ένα σαμπάνιας με υπέροχη οπτικότητα και πλούτο, που έχει ωριμάσει για 18 μήνες σε δρύινα βαρέλια. Γευστική και γενναιόδωρη, αρώματα βουτύρου συνδυάζονται με χάρη με μια βανιλιώδη νότα καθώς και με ώριμα λευκά φρούτα. Νότες φουντουκιού και μια προυνέλα ολοκληρώνουν την πολυπλοκότητα αυτής της νόστιμης φιάλης με πλούσια υφή. Μια γευστική έκπληξη της οποίας ο πλούτος θα σας θυμίσει ορισμένα όμορφα λευκά της Βουργουνδίας!
Ο τομέας: Οι δύο αδελφοί Charles-Henry και Emmanuel Fourny είναι επικεφαλής του κτήματος Veuve Fourny από το 1993. Αντιπροσωπεύουν την 5η γενιά της οικογένειας σε αυτήν την υπέροχη επιχείρηση, των αμπελώνων της οποίας βρίσκονται κυρίως στο Vertus (Côte des Blancs). Οι εδάφη είναι ασβεστολιθικά, κρητινώδη και η οινοποίηση είναι πολύ λίγο παρεμβατική (εγγενείς ζύμες, χαμηλές δόσεις που γίνονται μόνο με ζάχαρη από σταφύλια κ.λπ.).
Χωρητικότητα: 75cl
Τύπος: Αφρώδες κρασί
Δόση: Extra Brut (3-4g/L)
Ποικιλία: 100% Chardonnay
AOC: Champagne 1er Cru
Φύλαξη: Να καταναλωθεί άμεσα και να διατηρηθεί μέχρι το 2033
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8-10°C
Το κρασί των φίλων του Artahe μοιράζεται με όλους όσους αγαπούν τη φιλική ατμόσφαιρα ενός στρογγυλού και ισχυρού κρασιού, που περιβάλλει και είναι βελούδινο.
75 cl -14°
Ανοιχτόχρωμο, φωτεινό ρούχο με ασημένιες και ροζ αντανακλάσεις.
Νότες εσπεριδοειδών, ζουμερές αχλάδες και μήλα.
Ζωντανό και τραγανό, ο ουρανίσκος είναι ευθύς και η κομψότητα των φυσαλίδων του προσδίδει μεγάλη φρεσκάδα.
Σχόλιο
Το κάστρο Lalande-Borie δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου το 1970 από τον Jean-Eugène Borie σε μια έκταση 30 εκταρίων. Σήμερα, αυτό το κτήμα, που απέκτησε γρήγορα μια καλή φήμη, διευθύνεται από τον γιο του, Bruno Borie, ο οποίος είναι επίσης υπεύθυνος για το κάστρο Ducru-Beaucaillou. Ο αμπελώνας εκτείνεται σε 25 εκτάρια που βρίσκονται στην δυτική πλαγιά της ονομασίας Saint-Julien, όπου βρίσκονται πολλοί δεύτεροι και τρίτοι οίνοι της κατάταξης του 1855. Η ποικιλία σταφυλιών δίνει προτεραιότητα στο cabernet-sauvignon, το οποίο αντιπροσωπεύει το 65% της επιφάνειας, ακολουθούμενο από 25% merlot και 10% cabernet franc. Στους αμπελώνες, οι αποδόσεις είναι ελεγχόμενες και οι πρακτικές είναι αυτές της λογικής γεωργίας. Οι συγκομιδές είναι χειρονακτικές, για μέτρια εκχυλιστικές οινοποιήσεις και ωρίμανση σε βαρέλια όπου το νέο ξύλο δεν κυριαρχεί.
Ποικιλίες: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (33%), Cabernet Franc (7%)
Παραγωγός: Οικογένεια Borie στο Saint-Julien-Beychevelle (33250)
Μορφές και συσκευασίες: Φιάλη (75cl) - Ξύλινη κούτα των 12 - 2013
Φρέσκες και λεπτές νότες φρούτων, μια λεπτή γλυκύτητα από βύνη και ισορροπημένη πικράδα για μια καθαρή, ζωντανή επίγευση. Η Budweiser είναι μια μπύρα μεσαίου σώματος, γευστική, τραγανή και καθαρή, με συνδυασμένα στρώματα αρωμάτων premium αμερικανικών και ευρωπαϊκών λυκίσκων, παρασκευασμένη για την τέλεια ισορροπία γεύσης και αναζωογόνησης.
Αυτή είναι η διάσημη μπύρα Budweiser. Δεν γνωρίζουμε καμία μάρκα που να παράγεται από άλλον ζυθοποιό και να κοστίζει τόσο πολύ για να παρασκευαστεί και να ωριμάσει. Η αποκλειστική μας διαδικασία Beechwood Aging παράγει μια γεύση, μια απαλότητα και μια ευκολία κατανάλωσης που δεν θα βρείτε σε καμία άλλη μπύρα σε οποιαδήποτε τιμή.
ALCOHOL BY VOLUME
4.5%
STANDARD DRINKS
1.2 standard drinks per bottle
COUNTRY
USA
REGION
Missouri
SUB REGION
Mississipi
BOTTLED IN
St Louis
BREWERY
St Louis Brewery
BREWER
Anhueser-Busch
Ο τομέας Hewitson, που ιδρύθηκε από τον Dean Hewitson, ξεχωρίζει για την παραγωγή εξαιρετικών κρασιών στην καρδιά της διάσημης Barossa Valley. Εκμεταλλεύεται ιδιαίτερα παλιές αμπελιές που χρονολογούνται από το 1853, εκ των οποίων ορισμένες είναι καταχωρημένες ως P.P. (προ-φυλλοξέρα).
Ανάμεσά τους, ένα κομμάτι mourvèdre που βρίσκεται στον αμπελώνα 'The Old Garden' συγκαταλέγεται μεταξύ των παλαιότερων στον κόσμο. Το ομότιτλο κρασί 'The Old Garden' είναι μια σπάνια και εξαιρετική cuvée, που χαρακτηρίζεται από μια μεταξένια υφή και μια πολύπλοκη αρωματική παλέτα, με νότες από μαύρη κερασιά, γαρίφαλο, πιπέρι και γλυκόριζα. Στο στόμα, αποκαλύπτει λεπτές γεύσεις πορτοκαλιού, σοκολάτας και ξυλώδεις μπαχαρικά.
'The Old Garden' προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία και ταιριάζει τέλεια με αρνί ψητό με δεντρολίβανο, ριζότο με άγρια μανιτάρια ή μαύρη σοκολάτα με θαλασσινό αλάτι.
Corbières Blanc
Συνδυασμός :
Roussanne - Vermentino
Δυνατότητα παλαίωσης :
Περίπου 2 χρόνια
Οινοποιήσεις :
Σταφύλια από τους πιο ποιοτικούς αμπελώνες. Ωρίμανση αρωματική με καλή οξύτητα για φρεσκάδα, άμεση ψυχρή πίεση και στη συνέχεια επιλογή των χυμών για την αρωματική πολυπλοκότητα, γεμάτη φρεσκάδα και δομή. Τα κρασιά ωριμάζουν για 3 μήνες σε δεξαμενές inox πάνω σε οινολάσπες.
{"Italy – Veneto":"Ιταλία – Βένετο","Designation":"Ονομασία","11.5%":"11,5%","Volume:75cl":"Όγκος: 75cl","Region":"Περιοχή","Alcohol Content":"Περιεκτικότητα σε αλκοόλ","100% Glera":"100% Γκλέρα","Soft Pressing And Pure Fermentation At A Controlled Temperature. Second Fermentation And Natural Fermentation In Autoclave For About 50 Days At 12 – 13¡C":"Απαλή πίεση και καθαρή ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Δεύτερη ζύμωση και φυσική ζύμωση σε αυτόκλειστο για περίπου 50 ημέρες στους 12 – 13°C","Variety":"Ποικιλία","Wine Making":"Οινοποίηση","DOCG":"DOCG"}
Το κέντρο της οινοπαραγωγής στη Γεωργία είναι η Καχέτι, όπου το κρασί καλλιεργείται ήδη από την 6η χιλιετία π.Χ. Το κρασί στην Καχέτι παραδοσιακά ζυμώνεται και αποθηκεύεται σε πήλινα δοχεία που είναι ενσωματωμένα στο έδαφος (στα γεωργιανά: Qvevri ή Kwewri).
Από την ορεινή περιοχή Ρατσά προέρχεται το πολύ δημοφιλές και γνωστό γλυκό κόκκινο κρασί Χβαντσκάρα.
Άλλες περιοχές οινοπαραγωγής στη Γεωργία είναι η Καρτλί, η Ιμερετία, η Σαμεγκρέλο, η Γκουρία, η Σαμτσχέ-Τζαβχέτι και η Ατζάρα. Σε κάθε περιοχή της Γεωργίας παράγονται μοναδικά και υψηλής ποιότητας κρασιά με μεγάλη γευστική ποικιλία, σε διαφορετικά χρώματα και αρώματα.
Κιντζμαρούλι: Γλυκό κόκκινο κρασί
Ακαχσένι: Γλυκό κόκκινο κρασί
Κοιλάδα Αλαζανί: Γλυκό κόκκινο κρασί
Σαπεράβι: Ξηρό κόκκινο κρασί
Μουκουζάνι: Ξηρό κόκκινο κρασί
Τσιναντάλι: Ξηρό λευκό κρασί
Κισί: Ξηρό λευκό κρασί
Μτσβάνε: Ξηρό λευκό κρασί
Τβίσι: Γλυκό λευκό κρασί
Κοιλάδα Αλαζανί λευκό: Γλυκό λευκό κρασί
Πιροσμάνι: Ημιξηρό ροζέ κρασί
Κοιλάδα Αλαζανί ροζέ: Γλυκό ροζέ κρασί
Σαπεράβι Qvevri (Αμφορείς): Βιολογικό ξηρό κόκκινο κρασί - Χάλκινο μετάλλιο στον Διεθνή Διαγωνισμό Κρασιού (IWC)
Ρκατσικελί Qvevri (Αμφορείς): Βιολογικό ξηρό λευκό κρασί - Ασημένιο μετάλλιο στον Διεθνή Διαγωνισμό Κρασιού (IWC)
Κισί Qvevri (Αμφορείς): Βιολογικό ξηρό πορτοκαλί κρασί
Επαγγελματικά packshots και φωτογραφίες προϊόντων αυξάνουν τις πωλήσεις σας
Επαγγελματικές φωτογραφίες προϊόντων για τα δικά σας ηλεκτρονικά καταστήματα ή Amazon και eBay. Πουλήστε περισσότερα και πιο γρήγορα με τον σωστό αριθμό προβολών και καλές εικόνες!
Η Zinca Fudre παρασκευάζεται από μια επιλογή σταφυλιών από ξηρές καλλιέργειες αμπελώνων στη Montesa (Huesca) με αποδόσεις λιγότερες από 2.500 κιλά/εκτάριο. Ζυμώνει σε γαλλικό δρύινο φούντρα με κωνικό σχήμα κορμού σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Στη συνέχεια, ωριμάζει στην ίδια φούντρα για τουλάχιστον 12 μήνες.
Ωριμασμένο σε δρύινα βαρέλια.
Βιώσιμη καλλιέργεια 1.800 κιλά/εκτάριο.
Συλλέγεται με το χέρι.
Μη διαυγασμένο και μη φιλτραρισμένο.