Αυτή η εξωτική παγωτό προέρχεται από την εφευρετικότητα και την πρωτοτυπία μας. Η παραδοσιακή μας συνταγή συνδυάζει μια εξωτική γεύση με μια οικεία υφή και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον καταναλωτή.
Οι παγωτές και τα σορμπέ μας παρασκευάζονται στο εργαστήριό μας σύμφωνα με τις πρωτότυπες συνταγές μας, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά εκλεκτά και ποιοτικά υλικά. Δεν χρησιμοποιούμε ούτε χρωστικές ούτε αρώματα. Έτσι, θα βρείτε στις παγωτές και τα σορμπέ μας τη γεύση αυτού που περιέχουν.
Να φτιάχνεις πραγματικά καλές παγωτές και σορμπέ είναι απλό. Αρκεί να φανταστείς καλές συνταγές, να χρησιμοποιήσεις αυθεντικά και ποιοτικά υλικά και να βάλεις πολλή πάθος!
Διατροφικές αξίες ανά 100g
Ενέργεια 274kJ / 65kcal, Λίπη 0,2g, Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0,1g, Υδατάνθρακες 16g, Εκ των οποίων σάκχαρα 12g, Πρωτεΐνες 1,1g, Αλάτι 0,03g
Συσκευασία: δοχείο 0,6L
ΔΜΑ: 12 μήνες
Σκοτεινή σοκολάτα 70% COCOA
Μια χαρακτηριστική σοκολάτα με 70% στερεά κακάο φτιαγμένη από κόκκους κακάο από διάφορες προελεύσεις. Η υφή της στο στόμα είναι πλούσια και παρατεταμένη με ήπια οξύτητα. Πολύ ευχάριστη!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται μακριά από την υγρασία και τη θερμότητα, μεταξύ 15 και 18°C.
Κάντε ένα διάλειμμα, συνοδευόμενο από μια αξέχαστη ζεστή σοκολάτα!
Κουτάλι σοκολάτας για να λιώσει σε γάλα.
Ιδανικό για 200 ml γάλα.
Μέγεθος - Μ13 x Π7 x Υ2 εκ.
Ποσότητα ανά χαρτοκιβώτιο: 25
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία: 25
Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας: Μονάδα ανά χαρτοκιβώτιο
Κωδικός προϊόντος: C-C
Χώρα κατασκευής: Γαλλία
Προπαραγγελία: Ναι
Μπεστ-σέλερ: Όχι
Προσαρμογή: Όχι
Βάρος (lbs): 0.04
Μήκος (ίντσες): 9.80
Πλάτος (ίντσες): 4.00
Ύψος (ίντσες): 5.40
Μάστερ ζαχαροπλάστης σοκολάτας από το Βαλ-ντε-Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατερί τέχνης στην Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, τηρώντας την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια που έχουν μέγιστη διάρκεια 15 ημερών. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας… Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες…) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Μια εξαιρετική συμμαχία μεταξύ της γλυκύτητας της καραμέλας και της λεπτότητας του νουγκά. Αυτή η χειροποίητη πάστα για άλειμμα προσφέρει μια πλούσια και γευστική εμπειρία, ιδανική για να συνοδεύσει τα πρωινά σας ή να εμπλουτίσει τα αγαπημένα σας επιδόρπια. Ένας παράδεισος για τους λάτρεις των γλυκών γεύσεων και των απολαυστικών στιγμών.
Αναφορά:502633
ΒΑΡΟΣ (σε KG):0.12
Συσκευασία:12
ΦΠΑ:5.5%
Ritonka Πικρή Σοκολάτα - Μάνγκο, Κεράσι με 60% περιεκτικότητα σε κακάο. Η σκούρα πικρή σοκολάτα έχει ένα υπέροχο άρωμα και μια λεπτή αίσθηση λουλουδιών. Από κόκκους κακάο από τη Δυτική Αφρική, εμπλουτισμένη με ξινά κεράσια και γλυκό μάνγκο, δημιουργείται το τέλειο ντουέτο.
Η πικρή σοκολάτα ταιριάζει υπέροχα με έντονο κρασί.
Οι διατροφικές πληροφορίες υπόκεινται σε διακυμάνσεις λόγω πρώτων υλών και παραγωγής.
Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος και ξηρών καρπών.
Αποθηκεύστε σε ξηρό και προστατευμένο από το φως μέρος, κατά προτίμηση σε θερμοκρασία 12-20 °C.
95g: Σοκολατένια μπάρα
Ξεκινήστε ένα ευχάριστο ταξίδι γεύσης και χαράς με το Nestlé NESQUIK 200G, την απόλυτη σοκολατένια απόλαυση που μαγεύει τόσο τους νέους όσο και τους νέους στην καρδιά. Αυτή η νόστιμη λιχουδιά είναι προσεκτικά φτιαγμένη με την ανάμειξη της καλύτερης σοκολάτας με πλούσιο γάλα, εξασφαλίζοντας ότι κάθε γουλιά προσφέρει μια πλούσια έκρηξη κρεμώδους γεύσης που θα σας αφήσει να επιθυμείτε περισσότερα.
Βυθιστείτε στην βελούδινη απαλότητα του NESQUIK, τέλεια ισορροπημένο για να ικανοποιήσει τις γλυκές σας επιθυμίες χωρίς να θυσιάσει τη διατροφή. Γεμάτο με απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα, αυτό το ευχάριστο ρόφημα τροφοδοτεί την ημέρα σας με την ενέργεια που χρειάζεστε για να κατακτήσετε οποιαδήποτε περιπέτεια έρθει στο δρόμο σας.
Είτε πρόκειται για πρωινό, ένα γρήγορο απογευματινό ενισχυτικό, είτε για μια ευχάριστη βραδινή λιχουδιά, το NESQUIK 200G είναι ο τέλειος σύντροφος για όλες τις περιστάσεις. Απλά ανακατέψτε το με κρύο γάλα και παρακολουθήστε καθώς οι σοκολατένιες σπείρες μεταμορφώνουν το συνηθισμένο σας ρόφημα σε μια εξαιρετική στιγμή ευτυχίας.
Ο κακάο Rio Caribe Superior αναπτύσσεται σε αγροδασοκομία, όπου τα δέντρα κακάο καλλιεργούνται παράλληλα με άλλες καλλιέργειες. Αυτό το γεωργικό σύστημα προάγει τη βιοποικιλότητα και σχηματίζει μια ζώνη προστασίας που προστατεύει τα υπόλοιπα δάση και το εθνικό πάρκο, Πενινσούλα ντε Παρία. Η καλλιέργεια κακάο βοηθά στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος ενώ προσφέρει στους αγρότες την ευκαιρία να αποκτήσουν εισόδημα. Το κακάο Venezuela Rio Caribe Superior προέρχεται από τις ποικιλίες Trinitario και Criollo. Οι κόκκοι έχουν χαμηλή οξύτητα και διαθέτουν έντονο και ισχυρό σοκολατένιο σώμα με γλυκές, ξηροκαρπάτες και ανθώδεις νότες. Η συνεπής εφαρμογή πρωτοκόλλων κατά τη διάρκεια της συγκομιδής και της μετασυλλεκτικής διαδικασίας οδηγεί σε εξαιρετική ποιότητα, που χαρακτηρίζεται ως 'ανώτερη'. Μετά τη χειροκίνητη συγκομιδή, οι αγρότες μεταφέρουν τους υγρούς κόκκους σε μια κεντρική μονάδα ζύμωσης, όπου ζυμώνονται για 6 ή 7 ημέρες σε ξύλινες κούτες, με ελεγχόμενη ανατροπή ανάλογα με τη θερμοκρασία.
Προέλευση: Βενεζουέλα
Περιοχή: Αρισμέντι – Πολιτεία Σούκρε
Ποικιλία: Criollo και Trinitario
Νότες: ξηροκαρπάτες, γλυκές, ανθώδεις
SKU: 5430002193229
ΑΓΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 100% κόκκοι κακάο
Ενέργεια: 550Kcal, 2300kJ
Συνολικά λιπαρά: 52g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 31g
Υδατάνθρακες: 5g
εκ των οποίων ζάχαρη: 0g
Πρωτεΐνη: 15g
Αλάτι: 0g
Απολαύστε την έκρηξη πορτοκαλιού με την 72% μαύρη σοκολάτα μας με πορτοκάλι και στέβια, χωρίς προσθήκη ζάχαρης.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Χωρίς γλουτένη
Χωρίς προσθήκη ζάχαρης
Με στέβια
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ:
20 μονάδες/κουτί
220 κουτιά/παλέτα
Κουτί muffin σε σχήμα κύβου μεγάλης διάστασης λευκό οικολογικό - Σοκολάτα και Ζαχαρωτά
Επιλέξτε το μέγεθος του κουτιού σας: Μ x Π x Υ (σε χιλιοστά):70x70x90
Επιλέξτε Χαρτόνι:270gsm Λευκό Απόθεμα Πλήρως Ανακυκλώσιμο
Οι αυθεντικές Catànies® είναι η πιο εμβληματική δημιουργία της Cudié: ένας ακαταμάχητος συνδυασμός ξηρών καρπών και σοκολάτας. Παρασκευάζονται χειροποίητα με αμύγδαλα Marconas και καλύπτονται με μια εξαιρετική λευκή πραλίνα και μια τελική επικάλυψη από την καλύτερη σκόνη κακάο.
Η γκάμα ολοκληρώνεται με τέσσερις ακόμη γεύσεις: Catànies® με μαύρη σοκολάτα (Dark Chocolate), Catànies® με καφέ και σοκολάτα (Coffee Chocolate), Catànies® γεύση ελληνικού γιαουρτιού (Yogulates) και Catànies® γεύση λάιμ (Green Lemon).
Τρεις γεύσεις: κανέλα, κακάο και λεμόνι.
ΓΕΥΣΗ ΚΑΝΕΛΑΣ: Απαλή φυσική αρωματική κανέλα. Η προσεκτική επεξεργασία της επιτυγχάνει την εξαιρετική και λεπτή υφή της, που είναι απίστευτα εύκολη στην κατανάλωση. Μας επιστρέφει στις γεύσεις του παρελθόντος, αλλά τα παιδιά τις αγαπούν.
ΓΕΥΣΗ ΛΕΜΟΝΙΟΥ: Απαλή φυσική αρωματική λεμόνι που προσφέρει μια φρέσκια γεύση. Η πολύ προσεκτική επεξεργασία της επιτυγχάνει την εξαιρετική και λεπτή υφή της, που είναι απίστευτα εύκολη στην κατανάλωση. Μας επιστρέφει στις γεύσεις του παρελθόντος, αλλά καταφέρνει να ενθουσιάσει και τα παιδιά.
ΓΕΥΣΗ ΚΑΚΑΟΥ: Με καθαρό κακάο. Η πολύ προσεκτική επεξεργασία της επιτυγχάνει την εξαιρετική και λεπτή υφή της, που είναι απίστευτα εύκολη στην κατανάλωση. Μας επιστρέφει στις γεύσεις του παρελθόντος, αλλά τα παιδιά τις αγαπούν. Είναι πολύ πιο ελαφριές από ό,τι μπορεί να νομίζετε. Τις τυλίγουμε ατομικά σε χαρτί.
Είναι χωρίς γάλα (χωρίς λακτόζη, χωρίς πρωτεΐνη γάλακτος) και χωρίς ξηρούς καρπούς.
Μπορεί να περιέχουν ίχνη σόγιας και μουστάρδας.
Νόστιμα DRAGEES από αμύγδαλα καλυμμένα με βελγική μαύρη σοκολάτα, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, γλυκαντικά με στέβια.
ΧΑΜΗΛΑ ΣΕ ΖΑΧΑΡΕΣ
ΥΨΗΛΑ ΣΕ ΙΝΕΣ
ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ
Ετικέτα διαθέσιμη σε οποιαδήποτε γλώσσα κατόπιν αιτήματος.
Συστατικά Αλεύρι ΣΙΤΟΥ*, Μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια και λίπη *(ηλιέλαιο*, κακάο*), σιρόπι ΣΙΤΟΥ*, Επικάλυψη σοκολάτας* (κακάο*, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, βούτυρο κακάου*, άρωμα φυσικής εκχύλισης βανίλιας), ΣΠΟΡΟΙ ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ*, ΑΥΓΑ* και Μαγητική ουσία (διττανθρακικό αμμώνιο).
ΣΠΕΛΤΑ
Συστατικά Αλεύρι ΣΠΕΛΤΑΣ*, Μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια και λίπη *(ηλιέλαιο*, κακάο*), σιρόπι ρυζιού*, Επικάλυψη σοκολάτας* (κακάο*, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, βούτυρο κακάου*, άρωμα φυσικής εκχύλισης βανίλιας), ΣΠΟΡΟΙ ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ*, ΑΥΓΑ* και Μαγητική ουσία (διττανθρακικό αμμώνιο)
Αναφορά Σίτου: Chsep2
Ean Σίτου: 8413115003873
Αναφορά Σίτου: Chse-g
Ean Σίτου: 8413115003866
Αναφορά Σπέλτας: Chseep2
Ean Σπέλτας: 8413115004924
Αναφορά Σπέλτας: Chseeg
Ean Σπέλτας: 8413115004931
Ενεργειακή αξία Σίτου: 2321 Kj/556 Kcal
Λίπος Σίτου: 35,4 G εκ των οποίων κορεσμένα 18,2 G
Υδατάνθρακες Σίτου: 56,9 G εκ των οποίων ζάχαρα 20,9 G
Πρωτεΐνη Σίτου: 2,4 G
Αλάτι Σίτου: 0,1 G
Ενεργειακή αξία Σπέλτας: 2321 Kj/556 Kcal
Λίπος Σπέλτας: 35,4 G εκ των οποίων κορεσμένα 18,2 G
Υδατάνθρακες Σπέλτας: 56,9 G εκ των οποίων ζάχαρα 20,9 G
Πρωτεΐνη Σπέλτας: 2,4 G
Αλάτι Σπέλτας: 0,1 G
Συσκευασίες Σίτου: Κουτί με 12 συσκευασίες των 200 G
Χύμα Σίτου: Κουτί των 3 Kg. Neto
Συσκευασίες Σπέλτας: Κουτί με 12 συσκευασίες των 200 G
Χύμα Σπέλτας: Κουτί των 3 Kg. Neto
Με το Mycryo Βούτυρο Κακάου σε Σκόνη Barry 550gr, η επεξεργασία της σοκολάτας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη! Οι σοκολατένιες δημιουργίες σας θα είναι τέλεια λαμπερές, χωρίς δυσκολία.
Το βούτυρο κακάου Mycryo Barry είναι μια ευγενής και μοναδική λιπαρή ουσία σε μορφή σκόνης, που περιέχει 100% βούτυρο κακάου, η σύνθεσή του είναι απόλυτα φυσική και φυτική.
Η επεξεργασία της σοκολάτας σημαίνει ότι προκρυσταλλώνετε το βούτυρο κακάου στη σοκολάτα. Αυτό εξαρτάται από τη θερμοκρασία στην οποία εργάζεστε τη σοκολάτα. Εάν λιώσετε τη σοκολάτα σας με τον κλασικό τρόπο, περίπου στους 40°C, και την αφήσετε να κρυώσει, δεν θα έχετε ένα λαμπερό αποτέλεσμα. Οι παράγοντες που παίζουν ρόλο κατά την επεξεργασία της σοκολάτας σας είναι: διάρκεια, θερμοκρασία και κίνηση. Για να αποκτήσετε μια λαμπερή σοκολάτα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια συγκεκριμένη τεχνική για να φέρετε τη σοκολάτα στην κατάλληλη θερμοκρασία.
Χρήση του Mycryo για την επεξεργασία της σοκολάτας: Λιώστε τη σοκολάτα σας στους 40-45°C.
Αναφορά: CHOCO-36
Σε απόθεμα: 193 Προϊόντα
Διαστάσεις: 550gr
ΒάροςΤιμή: 0.55