Ο καφές είναι ένα ρόφημα που προέρχεται από τους καβουρδισμένους σπόρους του καφεόδεντρου, ενός τροπικού θάμνου που ανήκει στο γένος Coffea. Οι δύο πιο κοινές καλλιεργούμενες ποικιλίες είναι η Coffea arabica (καφές αραβικής) και η Coffea canephora (καφές ρομπούστα). Το ρόφημα εκτιμάται σε όλο τον κόσμο για τη πλούσια γεύση του και την διεγερτική του δράση, κυρίως λόγω της καφεΐνης.
Θέλετε να επεκτείνετε την γκάμα των καψουλών σας με έναν στιγμιαίο κακάο; Μαζί με εσάς, η Schoppe Instant Beverages αναπτύσσει έναν κακάο σε κάψουλα, που είναι τέλεια προσαρμοσμένος στο σύστημά σας. Διότι κατασκευάζουμε εδώ και χρόνια σκόνες ποτών με περιεκτικότητα σε κακάο για τα
δημοφιλή συστήματα καψουλών. Ταυτόχρονα, βελτιώνουμε συνεχώς τις διαδικασίες και τα προϊόντα μας, προκειμένου να συμβάλλουμε ενεργά στην εξέλιξη των αγορών. Για εμάς, το κέντρο προσοχής είναι πάντα ένα: η επιτυχία σας.
Μάστερ ζαχαροπλάστης σοκολάτας από το Βαλ-ντε-Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατερί τέχνης στην Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, τηρώντας την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια που έχουν μέγιστη διάρκεια 15 ημερών. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας... Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες...) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Είναι ένα προϊόν που προκύπτει από τη θερμή εξαγωγή ψημένων και κομμένων σπόρων (νίμπς) του Theobroma cacao. Έχει ανοιχτό κίτρινο χρώμα. Για εφαρμογές τροφίμων και καλλυντικών
Τρόφιμα: Το βούτυρο κακάου χρησιμοποιείται για την παρασκευή σοκολάτας.
Καλλυντικά: Πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, βοηθά στην καταπολέμηση της δράσης του ήλιου απορροφώντας την UV ακτινοβολία. Χάρη στα υψηλά επίπεδα λανολίνης, λειτουργεί ως ενυδατική κρέμα για το δέρμα, ενυδατώνοντάς το και μειώνοντας την απώλεια νερού, καθυστερώντας έτσι την εμφάνιση ρυτίδων.
MOQ: 20kg
Η K2 Garden προσφέρει τα υψηλότερης ποιότητας φυσικά κόκκους κακάο που αποστέλλονται από την Τανζανία. Το κακάο οφείλει τη δημοτικότητα και τη ζήτησή του στη 100% φυσική του σύνθεση, πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και τονωτικές ιδιότητες.
Πλούσιο άρωμα με φυσικές νότες σοκολάτας, ισορροπημένο από την λεπτή φυσική φρουτώδη οξύτητα. Πλούσια σοκολάτα, μαλακή και καθαρή γεύση. Το υψηλής ποιότητας κακάο μας χρησιμοποιείται στην παραγωγή ζαχαρωτών προϊόντων και ημιτελών ζαχαρωτών προϊόντων της υψηλότερης ποιότητας.
Το Βιολογικό Βούτυρο Κακάο Criollo του Comptoir des Épices παρασκευάζεται από βιολογικούς σπόρους κακάο Criollo, μια ποικιλία κακάο που εκτιμάται ιδιαίτερα για τη πλούσια γεύση και τα λεπτά αρώματά της.
Οι βιολογικοί σπόροι κακάο Criollo επιλέγονται προσεκτικά και επεξεργάζονται με παραδοσιακές μεθόδους για να διατηρήσουν τις φυσικές τους ποιότητες.
Χαρακτηριστικά και οφέλη:
• Υφή: Το Βιολογικό Βούτυρο Κακάο Criollo έχει μια απαλή και λιωμένη υφή που το καθιστά εύκολο να ενσωματωθεί στις συνταγές σας.
• Άρωμα και γεύση: Αποπνέει ένα νόστιμο άρωμα κακάο και προσφέρει μια έντονη και λεπτή γεύση.
Καλλιέργεια: Βιολογική
Χώρα προέλευσης: Μαδαγασκάρη
10% Καπρυλικό οξύ (C8) που προέρχεται από καρύδα, εκτός από τα μακράς αλυσίδας λιπαρά οξέα, τα MCT (μεσαίας αλυσίδας τριγλυκερίδια) παρακάμπτουν εντελώς το γαστρεντερικό σύστημα και πηγαίνουν κατευθείαν στο ήπαρ για παραγωγή κετονών. Ονομάζεται επίσης ‘η γλυκόζη των λιπαρών’. Υπάρχουν έντεκα διαφορετικά λιπαρά οξέα στην καρύδα. Τέσσερα από αυτά είναι MCT: Καπροϊκό οξύ (C6), Καπρυλικό οξύ (C8), Καπρικό οξύ (C10) και Λαυρικό οξύ (C12). Το C12 είναι τεχνικά ένα MCT, αλλά το σώμα το επεξεργάζεται όπως ένα μακράς αλυσίδας λιπαρό οξύ. Κατά τη διάρκεια της νηστείας ή της κατανάλωσης μιας δίαιτας που μιμείται τη νηστεία, όπως μια δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων ή κετογονική δίαιτα, το σώμα γίνεται καταβολικό (διάσπαση) και θα αρχίσει φυσικά να δημιουργεί κετονικά σώματα στο ήπαρ. Υπάρχουν 3 κύριοι τύποι κετονικών σωμάτων. Πρώτα το σώμα θα δημιουργήσει Ακετοακετάτη (AcAc), στη συνέχεια θα την μετατρέψει σε Βεταυδροξυβουτυρικό οξύ (BHB) και όταν υπάρχει αρκετό BHB, το υπόλοιπο θα εκραγεί σε Ακετόνη, την οποία εκπνέουμε ή αποβάλλουμε με τα ούρα.
SKU:5430002193038
ποιο Πολυόλη:11,5g
Ενέργεια:401Kcal, 1678kJ
Συνολικά λιπαρά:38,8g
ποιο Κορεσμένο λίπος:20,6g
Υδατάνθρακες:18,5g
ποιο Ζάχαρη:5g*
Πρωτεΐνη:12,8g
Αλάτι:0,1g
Ίνες:27,7g
8 Σοκολάτες γεμιστές με πάστα κάστανου και κρέμα φουντουκιού
8 Σοκολάτες γεμιστές με πάστα κάστανου και κρέμα φουντουκιού
8 Σοκολάτες γεμιστές με πάστα κάστανου και κρέμα φουντουκιού
Κουτί με 12 συσκευασίες των 200g
Συσκευασία 12 τεμαχίων των 200g
Κουτί με 12 κομμάτια των 200g
Ref:0501292
EAN:8034125102259
Παρουσιασμένο σε μορφή γευστικών παλετών, τόσο λεπτό όσο και εκλεπτυσμένο, είναι ιδανικό για να συνοδεύσει έναν καφέ ή ένα τσάι. Αυτή η σοκολάτα Grand Cru από το Βιετνάμ είναι πραγματικά μια αδυναμία. Προερχόμενη από μια αλληλέγγυα και υπεύθυνη αλυσίδα, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τις κομψές και διακριτικές νότες της.
Στην αρχή της γεύσης, εκφράζονται λεμονάτες νότες, ακολουθούμενες από αρώματα κόκκινων φρούτων και τροπικών υποβάθρων. Αυτή η σοκολάτα χαρακτηρίζεται από μια σταθερή κακαοσύσταση, υποστηριζόμενη από πολύ ζωντανές φρουτώδεις αποχρώσεις.
Αυτή η σοκολάτα Grand Cru προέρχεται από την αλυσίδα Vietcacao, που έχει ως αρχικό στόχο την υποστήριξη νέων ατόμων με αναπηρία, εντάσσοντάς τους στην αλυσίδα του κακάου. Για πολύ καιρό παραμελημένη, η καλλιέργεια του κακάου γνωρίζει μια αναγέννηση και αυξανόμενο ενθουσιασμό στο Βιετνάμ.
Σήμερα, η αλυσίδα Vietcacao είναι αφιερωμένη στην επεξεργασία μετά τη συγκομιδή του κακάου, καθώς και στην ανάπτυξη της εκλεκτής σοκολάτας του Βιετνάμ μέσω συνεργασιών με τις οικογένειες των καλλιεργητών και τους φορείς της αλυσίδας κακάου.
Καθαρό βάρος: 170g
Ημερομηνία λήξης: 12 μήνες
Ο κακαόδεντρο αναπτύσσεται σε τροπικές χώρες όπου η βροχή και ο ήλιος είναι άφθονοι. Μπορεί να φτάσει έως και 15 μέτρα ύψος στην άγρια φύση, και ο καρπός του, η καβόσα, περιέχει έως 55 κόκκους κακάο που θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή της διάσημης σοκολατένιας σκόνης. Η Σκόνη Κακάου Μαγκρέ VIJAYA διαθέτει ένα βαθύ καστανό-κόκκινο χρώμα, αλκαλικό pH, με ποσοστό λιπαρών ουσιών 10 έως 12%. Η πολύ ισχυρή γεύση της που παραμένει στο στόμα, καθώς και οι αρωματικές της ποιότητες, θα σας ταξιδέψουν μέσα από εμπειρίες με έντονες γεύσεις.
Γκουρμέ! Είναι λίγο να το πεις. Ανακαλύψτε το σοκολατένιο νουγκά μας με φλούδες πορτοκαλιού. Όλη η γεύση του κακάου και του πορτοκαλιού, μαλακωμένη με μέλι και αμύγδαλα.
Αναφορά: 227201
ΒΑΡΟΣ (σε KG): 2.5
Συσκευασία: 1
ΦΠΑ: 20.0%
Η υπερκριτική εκχύλιση βουτύρου κακάου, που αποκτάται από τους σπόρους κακάου μέσω εκχύλισης με υπερκριτικό διοξείδιο του άνθρακα (CO2), είναι μια συμπυκνωμένη μορφή βουτύρου κακάου που διατηρεί την πλειονότητα των ευεργετικών ενώσεων που υπάρχουν στους ακατέργαστους σπόρους κακάου. Χάρη στη δομή της, είναι ένα ευεργετικό λάδι σε πολλούς τομείς, όπως η υγεία του δέρματος, η μνήμη, η συγκέντρωση και έχει αντιοξειδωτική δράση.
Αυτή η σοκολάτα είναι εξαιρετική γιατί είναι φτιαγμένη
με πολλή αγάπη από τους πιο γλυκούς και νόστιμους
βουλγαρικούς πυρήνες βερίκοκου που συλλέγονται από
οικολογικά καθαρές περιοχές της Βουλγαρίας. Πρώτα,
οι πυρήνες βερίκοκου αποξηραίνονται αργά στον φυσικό ήλιο
για να στεγνώσουν τέλεια και ο πυρήνας γίνεται ξηρός και
γεμάτος ενέργεια και λάδι από τον ήλιο για να δώσει την
καλύτερη σάρκα βερίκοκου που θα βάλουμε στη σοκολάτα μας.
Αυτή είναι μια εξαιρετικά αργή και χρονοβόρα διαδικασία
που εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες. Οι πυρήνες
στη συνέχεια θρυμματίζονται και καθαρίζονται με το χέρι
μετά την θρυμματισμένη διαδικασία ώστε να παραμείνουν
μόνο οι καλύτεροι ξηροί καρποί. Μόλις έχουμε
εξάγει την πιο γλυκιά και πιο χρήσιμη σάρκα βερίκοκου,
την αναμειγνύουμε με τα άλλα μαγικά συστατικά
και αποκτούμε αυτή τη μοναδική σοκολάτα που κρατάτε
στα χέρια σας και που θα σας προσφέρει μια καταπληκτική
γευστική εμπειρία. Χωρίς ζάχαρη. Χωρίς φοινικέλαιο.
Χωρίς συντηρητικά. Μπορείτε να την καταναλώσετε με
καλή συνείδηση. Είναι πλούσια σε βιταμίνες και απαραίτητα
Οι τρούφες που παράγονται από την Meroso Foods είναι καλυμμένες με βελγική σοκολάτα και έχουν μια νόστιμη γέμιση τρούφας.
Εξασφαλίζουμε υψηλή ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση.
Διακρινόμαστε προσφέροντας μια καλή ποικιλία από τρούφες σοκολάτας, συμπληρωμένες με μια εκτενή γκάμα από τρούφες κατά παραγγελία.
Είστε στη σωστή διεύθυνση! Έχουμε την τρούφα βελγικής σοκολάτας που ψάχνετε!
Οι τρούφες σοκολάτας μας παρασκευάζονται με τα καλύτερα υλικά, ενώ παρακολουθούμε συνεχώς τις τάσεις.
Οι τυπικές ποικιλίες τρούφας σοκολάτας είναι είτε καλυμμένες με σκόνη είτε με νιφάδες. Οι τρούφες παράγονται και συσκευάζονται στο εργοστάσιό μας υπό την επωνυμία μας, Lemaître.
Οι νόστιμες τρούφες σοκολάτας μας μπορούν επίσης να παρασχεθούν σε διάφορες συσκευασίες ως ιδιωτική ετικέτα. Κατόπιν αιτήματός σας, μπορούμε να προσαρμόσουμε την τρούφα μας για να ταιριάζει στην 'αγορά σας'.
Η τρούφα γάλακτος με νιφάδες σοκολάτας και η τρούφα σοκολάτας με σκόνη κακάο είναι οι πιο δημοφιλείς μας.
Εστιάζουμε στην ανάπτυξη εννοιών από το 2005.
Η ίνα κακάου είναι μια παρασκευή που προκύπτει από καβουρδισμένα φλούδια κακάου μέσω καθαρισμού, αποστείρωσης και μικροποίησης.
Περιγραφή της παρασκευής: η παρασκευή ίνας κακάου είναι μια χαλαρή σκόνη με ομοιόμορφη, εύκολα διασπώμενη σύσταση (επιτρέπονται μικρές σβώλοι). Καφέ χρώμα. Γεύση και άρωμα χαρακτηριστικά του κακάου, χωρίς ξένες γεύσεις και οσμές.
Εφαρμογή: η παρασκευή ίνας κακάου μπορεί να αντικαταστήσει από 50% έως 100% σκόνη κακάου σε αρτοσκευάσματα και σοκολατένια προϊόντα.
Το προϊόν είναι επίσης διαθέσιμο στην έκδοση BIO / Βιολογικό.
Τα σπόρια του κακαόδεντρου είναι η ακατέργαστη μορφή των κακαοκαρπών, που περιέχουν μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών. Το κακαόδεντρο είναι ένα δέντρο της οικογένειας Sterculiaceae, που προέρχεται από τη Νότια Αμερική. Σήμερα, φυτρώνει επίσης σε περιοχές κοντά στον ισημερινό της Ασίας και της Αφρικής. Τα λουλούδια και οι καρποί αναπτύσσονται στον κορμό. Οι καρποί του κακαόδεντρου ονομάζονται κακαοκαρποί και περιέχουν μεγάλο αριθμό σπόρων, βυθισμένων σε ζουμερή σάρκα. Από αυτούς παρασκευαζόταν ένα διεγερτικό ρόφημα, που χρησιμοποιούσαν οι κάτοικοι της Κεντρικής Αμερικής πριν την άφιξη του Κολόμβου. Σε μεταγενέστερους χρόνους, έγινε δημοφιλές και στις ευρωπαϊκές χώρες ως κακάο. Τα σπόρια του κακαόδεντρου, ως αποτέλεσμα της διαδικασίας ζύμωσης, γίνονται καστανά. Στη συνέχεια, επιλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία σε χαμηλές θερμοκρασίες για να διατηρηθεί η μεγάλη ποσότητα θρεπτικών ουσιών. Χρησιμοποιούνται για την παραγωγή βουτύρου κακάο, κακάο και σοκολάτας. Μπορούν επίσης να καταναλώνονται μόνοι τους ή να χρησιμοποιούνται ως προσθήκη σε γλυκά επιδόρπια.
Στην αρωματοποιία ή στα προϊόντα περιποίησης, προσφέρει μια πραγματική νότα μαύρης σοκολάτας με ξυλώδεις αποχρώσεις στην αρχή. Εντυπωσιακός σε συνδυασμό με πατσουλί σε ανατολίτικες συμφωνίες.
Αρώματα
Αυτό το "γευστικό" προϊόν υποστηρίζει και στρογγυλεύει τις νότες κακάου, βανίλιας, καφέ ή πραλίνας. Διαθέτοντας μια αυθεντική νότα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αρωματίσει ή να βελτιώσει τη γεύση προϊόντων αρτοποιίας, παγωτών, καραμελών, γαλακτοκομικών προϊόντων ή αλκοολούχων ποτών όπως το "Brandy".
Καλλυντικά
Αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται σπάνια σε καλλυντικά προϊόντα.
Ο άξιος διάδοχος της παλιάς μας Μαύρης Σοκολάτας
Για αυτή τη νέα συνταγή, αποφασίσαμε να στρογγυλέψουμε τις γωνίες. Τέλος η ένταση της καθαρής κακάο πάνω από 20% χωρίς τίποτα δίπλα για να την μαλακώσει, ήρθε η ώρα για μια πραγματική γευστική εμπειρία: αυτή μιας ζεστής σοκολάτας.
Για να ανακαλύψουμε όλες τις χαρακτηριστικές γεύσεις που κάνουν αυτό το νόστιμο μείγμα, έπρεπε να καινοτομήσουμε ενσωματώνοντας συστατικά που δεν έχουν ξαναδεί μέχρι τώρα: αληθινές σταγόνες σοκολάτας και λευκής σοκολάτας που περιμένουν να λιώσουν στην κούπα σας.
Και αν οι γωνίες δεν ήταν ακόμα αρκετά στρογγυλές για εσάς, μια λεπτή πινελιά καρύδας έρχεται να μαλακώσει ακόμη περισσότερο το σύνολο, προσφέροντας ένα από τα πιο επιτυχημένα μείγματα.
Στυλ: 20 φακελάκια των 2g
Διάρκεια εκχύλισης: 4 λεπτά
Θερμοκρασία εκχύλισης: 100°C/212°F
Απολαύστε: Μόνο ζεστό
Η φυσική εκχύλιση κακάου αποκτάται μέσω υδροαλκοολικής εκχύλισης από φασόλια κακάου που καβουρδίζουμε εμείς οι ίδιοι. Η εκχύλισή μας είναι πιστοποιημένη από την ECOCERT FR-BIO-01.
Σοκολάτα λευκής σοκολάτας 32% βούτυρο κακάο. Έντονο γάλα, πλούσιο σε κρέμα και μέτρια γλυκό. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (G): 100
Αρωματική σκόνη για ζεστή σοκολάτα με κομμάτια μαύρης σοκολάτας (κακάο: 88% ελάχιστο) με ζάχαρη καρύδας. Έντονη γεύση σοκολάτας.
Προέλευση των κόκκων κακάου: Δομινικανή Δημοκρατία
Οδηγίες χρήσης
Βράστε γάλα ή φυτική εναλλακτική σε μια κατσαρόλα και προσθέστε 2 έως 3 κουταλάκια του γλυκού σκόνη SoChoco ανά επιθυμητή κούπα. Ανακατέψτε για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να αποκτήσετε τη ζεστή σοκολάτα σας.
Συστατικά: ζάχαρη καρύδας*, σκόνη κακάου*, μαύρη σοκολάτα* 20% [κακάο: 88% ελάχιστο] (μάζα κακάου*, βούτυρο κακάου*, ζάχαρη καρύδας*)
*Συστατικά από Βιολογική Γεωργία. Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών, γάλακτος, σόγιας.
Διατροφικές αξίες ανά 100 ml τελικού προϊόντος**
Ενέργεια: 276 kJ / 66 kcal
Λίπη: 2,4 g (εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 1,5 g)
Υδατάνθρακες: 7,1 g (εκ των οποίων σάκχαρα: 6,8 g)
Διαιτητικές ίνες: 0,7 g
Πρωτεΐνες: 3,6
Βιολογικό: Ναι
Μέγεθος: 300g, 1kg, 5kg
100% Φυτικό: Ναι
Hunkar Maraslim 500 γρ Σοκολατένιο Παγωτό
Περιεχόμενα: Το προϊόν παρασκευάζεται με φρέσκο γάλα αγελάδας, φυσική σκόνη κακάο και φυσική ζάχαρη. Δεν περιέχει πρόσθετα.
Βάρος: 500 γραμμάρια
Γεύση: Διακρίνεται από την έντονη γεύση κακάο. Συμπληρώνοντας την κρεμώδη υφή του, η φυσική σκόνη κακάο εμπλουτίζει τη γεύση του παγωτού. Παρέχει μια ισορροπημένη απόλαυση με νότες γλυκών και πικρών γεύσεων.
Συμβουλές Χρήσης: Το Hunkar Maraslim 500 γρ Σοκολατένιο Παγωτό είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του κακάο. Μπορεί επίσης να σερβιριστεί με διάφορα γλυκά και φρούτα. Ανάλογα με την προτίμηση, μπορούν να προστεθούν γαρνιτούρες όπως σάλτσα σοκολάτας, μαρσμέλοου ή φρέσκα θρυμματισμένα φουντούκια για να εμπλουτίσουν τη γεύση.
Συμβουλές Αποθήκευσης: Το προϊόν θα πρέπει να διατηρείται σε ή κάτω από -18°C σε κατάψυξη. Συνιστάται να καταναλώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την αφαίρεση της συσκευασίας.
Συσκευασία: Το προϊόν παρουσιάζεται σε υγιεινή και ανθεκτική πλαστική συσκευασία.
Γκανάς
Με ένα σωληνάριο γκανάς μπορείτε να φτιάξετε περίπου 14 έως 16 σοκολάτες. Ο γκανάς είναι επίσης πολύ κατάλληλος ως γέμιση για μακαρόν ή μπισκότα.