Το Gouda 48% είναι ένα κίτρινο ολλανδικό τυρί που παράγεται από γάλα αγελάδας. Πήρε το όνομά του από την πόλη Gouda στην Ολλανδία. Είναι ένα τυρί τύπου ωριμασμένου (ημι-σκληρού).
Το Gouda είναι ένα από τα πιο εκτιμημένα τυριά σε όλο τον κόσμο. Διατίθεται σε πολλές διαφορετικές ποικιλίες, με διαφορετικά περιεχόμενα λιπαρών (οι πιο δημοφιλείς - 45% και 48%) και σχήματα. Έχει μια ήπια γεύση που γίνεται πιο έντονη με τη διάρκεια της διαδικασίας ωρίμανσης. Το Gouda 48% προορίζεται κυρίως για κατανάλωση, ζαχαροπλαστική και αρτοποιία.
Η Foodcom S.A. μπορεί να προμηθεύσει Gouda κατάλληλο για περαιτέρω επεξεργασία: κοπή, τριμμένο ή ψιλοκομμένο.
Ευχαριστώ στην εμπειρία μας, μπορούμε επίσης να προσφέρουμε Gouda με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι που εγγυάται μια πιο νόστιμη γεύση.
Ο αναλογικός τυρί (γνωστός και ως τυρί υποκατάστατο ή εναλλακτική λύση τυριού) είναι ένα προϊόν τυριού, στο οποίο το γαλακτώδες λίπος έχει αντικατασταθεί εν μέρει ή πλήρως από φυτικά λίπη. Όταν το πλήρες γαλακτώδες λίπος αντικαθίσταται, το προϊόν ονομάζεται επίσης "vegan τυρί". Οι άλλες προδιαγραφές παραγωγής είναι οι ίδιες με αυτές της κανονικής παραγωγής τυριού. Ο αναλογικός τυρί επιλέγεται συχνά λόγω της οικονομικής του αποδοτικότητας και της απλής του παραγωγής. Το προϊόν είναι σε μεγάλο βαθμό μεταβλητό στη σύνθεσή του και επομένως κατάλληλο για πολλές εφαρμογές.
Ο αναλογικός τυρός (γνωστός επίσης ως μίμηση τυριού ή υποκατάστατο τυριού) είναι ένα προϊόν τυριού στο οποίο το γαλακτώδες λίπος έχει μερικώς ή πλήρως αντικατασταθεί από φυτικό λίπος. Σε περίπτωση αντικατάστασης του λίπους από πλήρες γάλα, το προϊόν είναι επίσης γνωστό ως "vegan τυρί". Τα υπόλοιπα πρότυπα παραγωγής είναι τα ίδια με αυτά της κανονικής παραγωγής τυριών. Ο αναλογικός τυρός επιλέγεται συχνά λόγω της οικονομικής του αποδοτικότητας και της ευκολίας παραγωγής. Το προϊόν είναι σε μεγάλο βαθμό μεταβλητό ως προς τη σύνθεση και επομένως είναι κατάλληλο για πολλές εφαρμογές.
Η BUISSON είναι χονδρέμπορος Ευρωπαϊκών Τυριών
Εξαγωγή Ευρωπαϊκών Τυριών
Η BUISSON είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην εξαγωγή γαλλικών τυριών και εξαγωγή ευρωπαϊκών τυριών. Εξαγωγή τυριών και εξαγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων, κυρίως τυριά αλλά και βούτυρα, κρέμες, γιαούρτια, γάλα κ.λπ.…
Τυριά Γερμανίας
Τυριά Ηνωμένου Βασιλείου
Τυριά Κύπρου
Τυριά Ισπανίας
Τυριά Ελλάδας
Τυριά Ιταλίας
Τυριά Ελβετίας
Η BUISSON προσφέρει προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις εξαγωγής μοτσαρέλας αλλά και εξαγωγής τυριού Comté ή εξαγωγής τυριού Brie… Ως προμηθευτής γαλλικών τυριών υψηλής ποιότητας, ανταποκρινόμαστε στις αιτήσεις αγοράς εξαγωγής τυριού.
Η BUISSON είναι χονδρέμπορος τυριών από την περιοχή, πωλήσεις γαλακτοκομικών προϊόντων με μια γκάμα εξαιρετικών τυριών στο Ρουνζί.
BUISSON: ο τυροκόμος των επαγγελματιών.
Η εταιρεία τυριών BUISSON που βρίσκεται στο Ρουνζί, προμηθευτής τυριών στο Ρουνζί, σας προσφέρει επίσης την παράδοση τυριών για εξαγωγή.
Η BUISSON SA είναι χονδρέμπορος τροφίμων στην αγορά του Ρουνζίς.
Χονδρέμπορος τυριών σε χονδρική.
Η εταιρεία BUISSON είναι χονδρέμπορος τροφίμων φρέσκων προϊόντων που προορίζονται για επαγγελματίες. BUISSON: χονδρέμπορος τυριών στο Ρουνζίς και χονδρέμπορος ευρωπαϊκών αλλαντικών.
τυριά σε χονδρική
εισαγωγές-εξαγωγές τυριών σε χονδρική.
Διανομέας τυριών σε χονδρική.
Προμηθευτής τυριών σε χονδρική.
Τυρί με λευκή, λεία κρούστα με ελαφρές τρύπες και μούχλα.
Διαθέτει μια αφράτη υφή και κρεμώδη εμφάνιση όταν είναι ζεστό, προσφέροντας γενναιοδωρία και γεύση σε πολλές εφαρμογές.
Η χαρακτηριστική του γεύση του επιτρέπει να συνδυάζεται με πολλές συνταγές, τόσο ζεστές όσο και κρύες, σε σάλτσες, σε πίτσες, σε σαλάτες, σε ριζότο..
Σε αμόλυντους βοσκότοπους στο εσωτερικό της περιοχής Καμπανίας, εκτρέφονται επιλεγμένες αγελάδες, του οποίου το νόστιμο γάλα θα δώσει ζωή στη μοτσαρέλα αγελάδας. Πρόκειται για ένα πολύ φρέσκο τυρί με ελαστική υφή, πολύ παρόμοιο με τη μοτσαρέλα από βουβάλι όσον αφορά την επεξεργασία. Στην εμφάνιση είναι λευκό με ιριδίζουσα απόχρωση και το μαλακό του εσωτερικό αποκαλύπτει μια ζύμη με πολύ λεπτές στρώσεις. Η μοτσαρέλα αγελάδας έχει ήπια γεύση, αλλά ταυτόχρονα είναι εύκολα αναγνωρίσιμη για τα οργανοληπτικά της χαρακτηριστικά. Εκτός από την κατανάλωση φρέσκια, συχνά χρησιμοποιείται ως συστατικό για μαγείρεμα. Ένα κλασικό παράδειγμα είναι η πίτσα, όπου προστίθεται για να της δώσει μια διαφορετική γεύση από την συνηθισμένη.
Η μπουράτα, ένα τυρί με ελαστική ζύμη, παράγεται στην Πούλια, συγκεκριμένα στην πόλη Άντρια. Αυτή η χειροποίητη σακούλα με ελαστική ζύμη που περιέχει μια καρδιά από Στρατσιατέλα είναι σήμερα μία από τις καλύτερες σπεσιαλιτέ της Πούλια.
Συστατικά: Γάλα, κρέμα, αλάτι, τρούφα (3%) – ή γκοργκονζόλα, πυτιά, χωρίς συντηρητικά.
Τύποι και Συσκευασίες
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ: 15 ΗΜΕΡΕΣ
Κωδικός: BURRATP.
Ο γκούντα είναι ένα κίτρινο ολλανδικό τυρί από αγελαδινό γάλα. Είναι ένα ώριμο (ημι-) σκληρό τυρί.
Το προϊόν διατίθεται σε μορφή μπλοκ ή κύβου, τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο κίτρινου ή κόκκινου χρώματος. Ο γκούντα χαρακτηρίζεται από μια ήπια γεύση που εντείνεται με την διάρκεια της ωρίμανσης. Η γεύση είναι ήπια, γλυκιά και αρωματική με μια λεπτή επίγευση παστερίωσης που μπορεί να είναι ελαφρώς ξινή ή πικάντικη. Έχει μια σφιχτή και λεία υφή και σύσταση.
Μπορούμε επίσης να προσφέρουμε γκούντα με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι που εξασφαλίζει μια πιο νόστιμη γεύση.
Η διάρκεια ζωής του γκούντα 45-48 % είναι περίπου 3 έως 12 μήνες. Το προϊόν πρέπει να διατηρείται σε θερμοκρασία μεταξύ 2°C και 10°C.
Η Foodcom παρέχει στους εμπορικούς της εταίρους γκούντα 45-48 % σε μπλοκ των 3 κιλών ή σε ευρωμπλοκ των 15 κιλών.
Η ρικότα από βουβαλίσιο γάλα είναι ένα μαλακό τυρί που παρασκευάζεται από τον ορό που απομένει από την επεξεργασία της βουβαλίσιας μοτσαρέλας. Η υφή του είναι μαλακή και κόκκινη, αλλά ποτέ αμμώδης. Η μυρωδιά του βουβαλίσιου γάλακτος δεν έχει την ίδια ένταση με αυτή της μοτσαρέλας, γι' αυτό ταιριάζει καλά τόσο με γλυκά όσο και με αλμυρά πιάτα. Ένα φρέσκο τυρί πλούσιο σε
Τύποι και Συσκευασίες
Βάρος: 250 γρ και 1 κιλό
Θερμοσφραγισμένο δίσκο
Κωδικοί: 321 / 321b
Διάρκεια ζωής: 21 ημέρες
Τυρί με μπλε μούχλα από παστεριωμένο γάλα αγελάδας, η πάστα του είναι λευκή, λεία με ανοιγμένα σημεία και μούχλες.
Η υφή του είναι λεπτή και λιωμένη, σφιχτή, μη κολλώδης.
Η πικάντικη γεύση του, χαρακτηριστική του μπλε τυριού, θα αναδείξει τη γεύση των πιάτων σας: πίτσα, σαλάτες, σάλτσες ή ως συστατικό.
Μη μαγειρεμένο τυρί πιεσμένο από ωμό γάλα αγελάδας, ωριμασμένο για τουλάχιστον 15 ημέρες, κομμένο σε φέτες και κατεψυγμένο.
Tartiflette, αλμυρές πίτες, πίτσα, σαλάτα, σάντουιτς..
Τυρί με μη ψημένη συμπιεσμένη ζύμη, παρασκευασμένο από παστεριωμένο γάλα αγελάδας, ωριμασμένο για τουλάχιστον 8 εβδομάδες.
Παρουσιάζει μια λεία και ομοιογενή ζύμη με χαρακτηριστική πλυμένη κρούστα της ρακλέτ.
Ιδανικό για ρακλέτες, αλλά και για την παρασκευή αλμυρών τάρτας, σφολιατών, πίτσας, χωρίς να ξεχνάμε τις σαλάτες και τα εποχιακά ορεκτικά.