Φορματζέρι ερμπορινάτο με τρούφα, μαλακό και κρεμώδες,
εύκολα αλειφόμενο. Η ερμπορινάτου του διανέμεται
ομοιόμορφα σε όλη την πάστα, και η γεύση αποκτά
μία απόχρωση πιο κοντά στο γάλα. Η συνολική γεύση
ενώνει μία ελκυστική γλυκύτητα του τυριού με τη
τυπική γεύση τρούφας.
Μέσο βάρος: 1,5 Kg
Ελάχιστη ωρίμανση: 50 ημέρες
Το pecorino σε μορφή Rosso χωρίς λακτόζη είναι ένα φρέσκο τυρί που έχει υποστεί επεξεργασία με κρούστα από συμπυκνωμένη ντομάτα, σε σχήμα μπολ με βάρος περίπου 1,5 κιλά.
Διαθέσιμο σε ολόκληρη μορφή χύμα; συσκευασία κενό αέρος ολόκληρη 1,5 κιλά; κενό αέρος στη μέση 0,750 κιλά;
κενό αέρος σε τέταρτα μορφής 0,350 κιλά.
Είναι ένα άλλο πεκορίνο που ανήκει στη γκάμα των φρέσκων, διατηρεί μια πολύ ευχάριστη γεύση, έχει βάρος περίπου 0,500 κιλά.
Ο Βαλντορτσίνο με τρούφα έχει εξαγωνικό σχήμα. Το προτείνουμε επίσης σε συσκευασία κενού αέρος ολόκληρο, η ωρίμανση είναι περίπου 10 ημέρες.
Ένας τύπος ζυμαρικού σε στρογγυλό σχήμα, μια λιχουδιά που συνδυάζει την κομψότητα της τρούφας, με το αναγνωρίσιμο άρωμά της, με τη στέρεα γεύση του pecorino (τυρί από κατσικίσιο γάλα), για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. "Πλούσιος" είναι ο πιο κατάλληλος όρος για να περιγράψει αυτό το ζυμαρικό με μια διαφορετική μορφή, στρογγυλή και ελαφρώς μεγαλύτερη από το κλασικό ζυμαρικό.
Ένας τύπος ζυμαρικού σε στρογγυλό σχήμα, μια απόλαυση που συνδυάζει την κομψότητα του τρούφου, με το αναγνωρίσιμο άρωμά του, με τη δύναμη του pecorino (τυρί από κατσικίσιο γάλα), για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. "Πλούσιος" είναι ο πιο κατάλληλος όρος για να περιγράψει αυτό το ζυμαρικό με μια διαφορετική μορφή, στρογγυλή και ελαφρώς μεγαλύτερη από το κλασικό ζυμαρικό.
Ένας τύπος ζυμαρικού σε στρογγυλό σχήμα, μια λιχουδιά που συνδυάζει την κομψότητα του τρούφας, με το αδιαμφισβήτητο άρωμά του, με τη δύναμη του πεκορίνο, για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. "Πλούσιος" είναι ο πιο κατάλληλος όρος για να περιγράψει αυτό το ζυμαρικό με μια διαφορετική μορφή, στρογγυλή και ελαφρώς μεγαλύτερη από το κλασικό ζυμαρικό.
Το Parmigiano Reggiano DOP 24 μηνών είναι ένα τυρί ωριμασμένο για 24 μήνες, πλούσιο σε γεύση και έντονα αρώματα. Με το σχήμα του 1/16 και βάρος 2,5 κιλών, είναι τέλειο για κάθε περίσταση, από την κοπή στο τραπέζι μέχρι την προετοιμασία ειδικών πιάτων. Παραγόμενο με σεβασμό στην παράδοση και τους κανόνες DOP, εγγυάται την μέγιστη ποιότητα και νοστιμιά.
Το μοντέλο ROCK 20 είναι μια ημι-αυτόματη μηχανή κοπής για σκληρά και ημι-σκληρά τυριά.
Επιτρέπει την κοπή του τυριού σε φέτες με προσαρμοσμένες διαστάσεις.
Το μοντέλο Rock 20 επιτρέπει την προσαρμογή τόσο του μεγέθους των κομματιών (π.χ. 700 γρ., 1-2-4 κιλά…), όσο και του τύπου κοπής. Διατίθενται τα εξής αξεσουάρ κατόπιν αιτήματος για την προσαρμογή της κοπής:
Λείο μαχαίρι: κατάλληλο για την κοπή σκληρών και ημι-σκληρών τυριών;
Κύλινδρος εξαγωγής καρδιάς: εργαλείο που επιτρέπει την εξαγωγή του κεντρικού μέρους της μορφής (γνωστό ως "καρδιά" και πωλείται ξεχωριστά) επιτυγχάνοντας κομμάτια ιδιαίτερα μικρών διαστάσεων (π.χ. 200-300-400 γρ…).
Συμβατό με τις μηχανές Bartoli Rock 13 και Rock 16
Διαστάσεις: 60x130x90
Υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι
Σχεδιασμένη για να κόβει το τυρί σε έναν προγραμματιζόμενο αριθμό δίσκων. Η Rock21 προσφέρει τη δυνατότητα να αφαιρεθούν από την κρούστα το πάνω και το κάτω πιάτο, χωρίς να δημιουργείται απόβλητο, και να προετοιμαστεί το τυρί για συσκευασία.
Οι δίσκοι μπορούν να έχουν σταθερό ή μεταβλητό πάχος, ανάλογα με τις παραγωγικές ανάγκες. Η μηχανή μπορεί να προγραμματιστεί τόσο για το κόψιμο στη μέση της μορφής, όσο και για την υποδιαίρεσή της σε δίσκους, με μεταβλητό ύψος.
Η κεντράρισμα του τυριού γίνεται κατακόρυφα και, αν χρειαστεί, είναι δυνατή η εξαγωγή του κεντρικού μέρους της μορφής με προσαρμόσιμο διάμετρο, για να αποκτηθούν στη συνέχεια κομμάτια με ιδιαίτερα μειωμένο βάρος. Η εξαγωγή της “καρδιάς”, στην πραγματικότητα, αποτρέπει τη δημιουργία φέτας με πολύ λεπτές άκρες, που κινδυνεύουν να σπάσουν ή να θρυμματιστούν.
Είναι προαιρετικά: τραπέζι, πλευρικοί εκτοξευτές της μορφής πάνω σε αφιερωμένο επίπεδο.
Διαστάσεις: 123x111x90
Υλικό: ανοξείδωτο χάλυβα
Αυτόματη μηχανή για απλή και σε βάθος καθαριότητα των τυριών. Σχεδιασμένη για τον καθαρισμό της κρούστας, με ρυθμιζόμενο επίπεδο βάθους ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να επιτύχετε.
Για τον τρίφτη: πραγματοποιεί βαθύ και ιδιαίτερα ακριβή καθαρισμό.
Για πώληση σε φέτες ή κομμάτια: εκτελεί πιο ελαφρύ καθαρισμό, χωρίς υπερβολικά απόβλητα.
Καθαρίζει περίπου 350/400 μορφές τυριού τύπου Parmigiano Reggiano την ημέρα.
Ηλεκτρο-πνευματική μηχανή, τροφοδοτούμενη με 380V.
Προμηθεύεται πλήρης με:
Ρολό φορτίου και εκφόρτωσης (6 μορφές τυριού τύπου Parmigiano και Grana τόσο στην είσοδο όσο και στην έξοδο).
Κάλυμμα για πλήρη προστασία της μηχανής.
10 βούρτσες για τον πλευρικό καθαρισμό των μορφών.
10 βούρτσες για τον ανώτερο καθαρισμό των μορφών.
10 βουρτσάκια για τον πλευρικό καθαρισμό των μορφών.
2 κλειδιά για την αντικατάσταση των βουρτσών.
1 αναρροφητήρας πλήρης με φίλτρο, για την αναρρόφηση της σκόνης τυριού.
Parmigiano Reggiano, ωριμασμένο 36 μήνες. Ονομάζεται πολύ παλιό λόγω των έντονων ιδιοτήτων του που παραπέμπουν σε αλμυρές και πικάντικες γεύσεις, με νότες πιπεριού και μοσχοκάρυδου.
Για την ευχαρίστηση του ουρανίσκου, δεν μπορούσαμε να παραλείψουμε ένα πεκορίνο με πιπέρι σε πάστα. Η φρεσκάδα του τυριού, σε συνδυασμό με την πικάντικη γεύση του πιπεριού, καθιστά αυτό το προϊόν απολύτως εντυπωσιακό. Το προτείνουμε σε έκδοση χύμα και σε συσκευασία vacuum, τόσο ολόκληρο όσο και κομμένο σε μισά και τέταρτα. Το προτείνουμε σε δύο μορφές, στρογγυλή και σε ευθεία πλευρά. Στρογγυλή μορφή βάρους περίπου 1,5 κιλό χύμα. Συσκευασία vacuum ολόκληρη 1,5 κιλό περίπου; ½ κιλό 0,700 περίπου; ¼ κιλό 0,350. Μορφή σε ευθεία πλευρά χύμα 2,2 κιλά περίπου. Συσκευασία vacuum ολόκληρη 2,200 κιλά περίπου; ½ κιλό 1,100 περίπου; ¼ κιλό 0,550 περίπου.
Μηχανή χειροκίνητης κοπής μορφών τόσο σε κατακόρυφη όσο και σε οριζόντια κατεύθυνση, μέσω ενός καλωδίου από ανοξείδωτο χάλυβα. Επιτρέπει την εύκολη διαίρεση του τυριού σε μερίδες με προσαρμοσμένο βάρος και μέγεθος με καλώδιο χειροκίνητης ανάπτυξης.
Εξοπλισμένη με μια κεντρική τρύπα για να παρέχει σταθερότητα και ασφάλεια κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κοπής. Επιτρέπει την κοπή της μορφής σε περισσότερα μέρη μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή ποσότητα φέτας. Η συμπαγής δομή της προσαρμόζεται σε όλους τους χώρους, ακόμη και στους πιο περιορισμένους.
Διαστάσεις: 50x56x12
Υλικό: ανοξείδωτος χάλυβας
Η Rock22 είναι μια αυτόματη μηχανή ποσοτικής κατανομής μεταβλητού βάρους σχεδιασμένη να λειτουργεί σε γραμμή.
Μια επαγγελματική λύση για την εκτέλεση της κοπής "rock" σκληρών τυριών.
Το τυρί κόβεται αυτόματα με απόλυτη ομοιομορφία όπως η κοπή "φρέσκου", που γίνεται με το χέρι: (η επιφάνεια του προϊόντος παραμένει
τραχιά και διατηρεί όλες τις οργανωληπτικές και αισθητικές ποιότητες του φρέσκου κομμένου τυριού).
Με τη χρήση λεπίδων χωρίς εγκοπές μπορεί να κόψει τυπικές μερίδες λιγότερο ώριμων τυριών (π.χ. κατσιόττε).
Εξαιρετικά γρήγορη: μέση ωριαία παραγωγή 32 κομματιών 1 κιλού από περίπου 55 τροχούς τυριού τύπου Παρμεζάνα.
Επιτρέπει την ρύθμιση του τύπου κοπής με βάση:
Τυπικές μερίδες: 1/2, 1/4, 1/8, 1/16, 1/32 τροχού.
Ειδικές μερίδες: 1/10, 1/12, 1/20, 1/24, κ.λπ. (με άμεση αντικατάσταση της πλάκας κοπής και αυτόματη αναγνώριση από το PLC).
βάθος: 855 χλστ.
Πλάτος: 950 χλστ.
ύψος: 2200 χλστ.
Ο Parmigiano Reggiano που έχει ωριμάσει για 50 μήνες έχει έντονη, χαρακτηριστική γεύση, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και με χαμηλά λιπαρά. Είναι το ιδανικό τυρί για εκλεπτυσμένους ουρανίσκους και ελαφριές δίαιτες.
Το Parmigiano Reggiano παράγεται από γάλα από Vacce Rosse, το οποίο είναι πιο λιπαρό σε σύγκριση με άλλες φυλές. Η γεύση είναι πλούσια αλλά λεπτή, μια αντίθεση που ενισχύεται επίσης από την παρουσία μιας νόστιμης λιπαρής ουσίας, κύριο χαρακτηριστικό της πρώτης ύλης.
Ημι-αυτόματη, συμπαγής μηχανή κοπής σχεδιασμένη για οριζόντια κοπή τυριού. Παρέχει τα ίδια αποτελέσματα όπως όταν τα σκληρά τυριά κόβονται χειροκίνητα, μειώνοντας τα απόβλητα στο ελάχιστο.
Κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά:
• Οριζόντιος κυκλικός κόφτης, για ακριβή τομή της φλούδας χωρίς απόβλητα
• Αισθητήρες ασφαλείας για την ανίχνευση της παρουσίας και της σωστής κεντρικής τοποθέτησης του τροχού
• Κατασκευασμένο σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές
βάθος: 900 mm
μήκος: 1110 mm
ύψος: 1230 mm
Η ωρίμανση στο ζυρό με τη μέντα προσφέρει στο πεκορίνο ένα έντονο και περιβάλλον μείγμα αρωμάτων που είναι απολύτως μεθυστικό.
Παρουσιάζεται σε συσκευασία δώρου σε σχήμα μπολ με βάρος περίπου 1,400 κιλά;
Διαθέσιμο επίσης σε συσκευασία κενού αέρος με ολόκληρη μορφή περίπου 1,400 κιλά;
Σε μισή μορφή περίπου 0,750 κιλά;
Σε τέταρτα μορφής 0,300 κιλά.
Μηχανή ημι-αυτόματης κοπής και συμπαγής για κοπή στη μέση κατά μήκος του οριζόντιου άξονα με τη μέθοδο "βράχος". Επιτρέπει την επίτευξη ενός αποτελέσματος ίδιου με την χειροκίνητη κοπή σκληρών τυριών, ελαχιστοποιώντας τα απόβλητα.
Κύριες τεχνικές δυνατότητες:
Κυκλική φρέζα οριζόντια, για ακριβή και χωρίς απόβλητα κοπή της κρούστας
Αισθητήρες ασφαλείας για την ανίχνευση της παρουσίας και της ακριβούς κεντρικής θέσης της μορφής
Διαστάσεις: 111x90x123 εκ.
Συνδυασμοί με μηχανές Bartoli: Rock 20, Rock20Plus, Rock22, Rock18
υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι
διαστάσεις: 111x90x123
Αυτόματη μηχανή κοπής τυριού σε φέτες με μεταβλητό ή προκαθορισμένο βάρος και διαστάσεις.
Ευέλικτο και ευπροσάρμοστο, το μοντέλο ROCK 20PLUS είναι έτοιμο να λειτουργήσει σε γραμμή με άλλες μηχανές της Caseartecnica Bartoli ή αυτόνομα.
Κατάλληλο για εργασία σε γραμμή με μηχανές Bartoli ή άλλες ήδη υπάρχουσες στην επιχείρηση για την πλήρη αυτοματοποίηση του κύκλου παραγωγής.
Αριθμός κοπών προγραμματιζόμενος μέσω PLC.
Ανταλλάξιμες καμπάνες, για την τέλεια κεντρική τοποθέτηση τυριών με διαφορετικά σχήματα.
Γρήγορη και εύκολη αντικατάσταση των καμπανών.
Πλήρως αυτόματος κύκλος λειτουργίας.
Εύκολα αφαιρούμενη επιφάνεια εργασίας για διευκόλυνση των διαδικασιών καθαρισμού και απολύμανσης της μηχανής.
Πολλαπλές συνταγές για διάφορους τύπους προϊόντων και κοπών.
Ειδικές, ανταλλάξιμες λεπίδες για κοπή ημι-σκληρών, σκληρών και πολύ σκληρών τυριών.
Αυτόματη ζύγιση με εξωτερική ζυγαριά.
Κοπή με προγραμματιζόμενο σταθερό βάρος.
Οθόνη ευρείας οθόνης.
Για ακριβή καθαρισμό, άνοιγμα από τρεις πλευρές.
Διαστάσεις: 190x80x90 εκ.
Υλικό: ανοξείδωτο χάλυβα.
Το πεκορίνο σε μαύρη μορφή χωρίς λακτόζη είναι ένα ημι-ώριμο τυρί σε σχήμα όρθιας φέτας με βάρος περίπου 2.00 κιλά.
Διαθέσιμο σε ολόκληρη μορφή χύμα; συσκευασία κενών αέρος ολόκληρη 2.00 κιλά, κενών αέρος μισού κιλού 1.00;
κενών αέρος σε τέταρτα μορφής 0.500 κιλά.
Διαθέσιμο επίσης σε μορφή 0.500 κιλών.
Parmigiano Reggiano ωριμασμένο 60 μήνες. Parmigiano Reggiano γκουρμέ, για αληθινούς γνώστες. Παρουσιάζει μια σκληρή ζύμη, με έντονη και διαρκή γεύση: αδύνατο να ξεχαστεί.
Στο τέλος της επεξεργασίας του τυριού, με τον υπόλοιπο βιολογικό ορό, παράγεται η βιολογική ρικότα.
Όπως και με τις άλλες ρικότες, ο ορός εμπλουτίζεται με φρέσκο βιολογικό γάλα για να παραχθεί μια πιο μαλακή και κρεμώδης ρικότα. Το προϊόν παρασκευάζεται θερμαίνοντας τον ορό σε θερμοκρασία περίπου 80°C, μετά από το οποίο ψύχεται, για να μεταφερθεί στη συνέχεια στον ομογενοποιητή, ο οποίος τον λειαίνει και τον θερμαίνει μέχρι θερμοκρασία 72°C.
Αφού γεμίσουν τα κατάλληλα δοχεία, η ρικότα μεταφέρεται σε θάλαμο ψύξης για να μειωθεί η θερμοκρασία στους 2°C σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Εξαιρετική φυσική, ή πολύ νόστιμη με προσθήκη σοκολάτας, ζάχαρης ή ρούμι. Στην κουζίνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρασκευάσει υπέροχα γλυκά ή τάρτες, αλλά και νόστιμα αλμυρά πιάτα όπως ραβιόλια και κανελόνια γεμιστά με ρικότα και σπανάκι. Διαθέσιμη σε θερμοσφραγισμένο δοχείο βάρους 0,150 κιλών σε σταθερό βάρος.