Εξερευνήστε το νόστιμο αυθεντικό τυρί Leerdammer των 150g! Αυτό το τυρί είναι γνωστό για την κρεμώδη υφή του και τη μοναδική του γεύση. Συσκευασμένο σε πρακτικές μερίδες των 150g, είναι ιδανικό για τις συνταγές σας, σάντουιτς και ορεκτικά. Απολαύστε το μόνο του ή συνοδεύστε το με τα αγαπημένα σας πιάτα για μια πινελιά νοστιμιάς και εγγυημένης ικανοποίησης.
Η μπουράτα, το καμάρι της παραδοσιακής τυροκομίας της Πούλια, αποτελείται από ένα χέρι φτιαγμένο περίβλημα από μοτσαρέλα που δημιουργείται από τους τυροκόμους μας και γεμίζεται εσωτερικά με μια μαλακή καρδιά από κομμάτια μοτσαρέλας που έχουν σχιστεί στο χέρι και κρέμα, δίνοντας έτσι προέλευση σε ένα πακετάκι με εκλεκτή, γλυκιά και λεπτή γεύση. Είναι ένα προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φρέσκια κατανάλωση, καρυκευμένο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ή συνοδευόμενο από σαλάτα, ντοματίνια, ψωμί ή λεπτά πιάτα όπως καπνιστός σολομός, ή να χρησιμοποιηθεί για γέμιση πίτσας ή γκουρμέ πρώτων πιάτων. Εξαιρετικό επίσης σε συνδυασμό με ένα καλό ποτήρι κρασί.
Είναι ένα μαλακό τυρί ΠΟΠ που παράγεται αποκλειστικά από την τυροκόμηση πλήρους αγελαδινού γάλακτος. Έχει κυλινδρικό σχήμα με επίπεδες επιφάνειες, ευθύ ύψος και μέσο βάρος περίπου 12 κιλά με παραλλαγές ανάλογα με τις τεχνικές παραγωγής. Μετά το ξηρό αλάτισμα, οι μορφές τοποθετούνται σε κατάλληλους χώρους ωρίμανσης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, που μπορεί να διαρκέσει δύο ή τρεις μήνες, η ζύμη τρυπιέται πολλές φορές για να ευνοηθεί η ανάπτυξη χαρακτηριστικών μούχλας του γκοργκονζόλα και να καθοριστεί η πράσινη χρώση. Η ζύμη είναι ενωμένη, χρώματος χρυσού, με κηλίδες λόγω της ανάπτυξης άφθονης μούχλας. Γλυκιά, χαρακτηριστική γεύση.
Μέσο βάρος::12 Κιλά
Ελάχιστη ωρίμανση::90 ημέρες
Μοντέλο ημι-αυτόματου τεμαχιστή για οριζόντια κοπή τυριού με σύρμα από ατσάλι. Η κρούστα πρώτα φρεζάρεται και στη συνέχεια τεμαχίζεται ηλεκτρικά οριζόντια μέσω ενός σύρματος από ανοξείδωτο ατσάλι.
Ολόκληρη η διαδικασία τεμαχισμού γίνεται χωρίς απόβλητα.
Τεχνικά χαρακτηριστικά:
- κινητή circular φρέζα για ακριβή και χωρίς απόβλητα κοπή της κρούστας
- ανάπτυξη του σύρματος μέσω τριβής και ηλεκτρικής κοπής
- διαθέσιμο και με χειροκίνητη περιτύλιξη του σύρματος
- αισθητήρες ασφαλείας για την παρουσία της μορφής
Συμβατό με Rock 20 και Rock20Plus
Αξεσουάρ κατόπιν αιτήματος:
Σετ για χειροκίνητο διαχωρισμό της μορφής σε 3 – 4 δίσκους
diastaseis:950x950x1350 mm
υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι
Ένα τυρί από πρόβειο γάλα με τρυφερή καρδιά και σύντομη ωρίμανση. Αυτό το τυρί έχει μια λεία ή ελαφρώς ραβδωτή κρούστα και χρώμα που κυμαίνεται από λευκό έως απαλό καφέ.
Φτιαγμένο από παστεριωμένο πρόβειο γάλα, πυτιά και αλάτι, το Novello Sardo είναι ένα γλυκό τυρί, με μαλακή και συμπαγή ζύμη λευκού χρώματος.
Η γλυκιά και λεπτή γεύση του το καθιστά ιδανικό για να το απολαύσετε με αχλάδια, χρυσά σταφύλια, ψωμί Carasau και εποχιακά λαχανικά. Η ευελιξία του το καθιστά εξαιρετικό τυρί για ψήσιμο και μια εξαιρετική επιλογή για τη διατροφή των παιδιών.
Ένα τυρί που ενσωματώνει τη γλυκύτητα και την απλότητα, το Novello Sardo είναι μια απόλαυση για τον ουρανίσκο, κατάλληλη για κάθε περίσταση, από ένα ελαφρύ γεύμα έως ένα εκλεπτυσμένο επιδόρπιο.
Από την αρχή πρέπει να ξεκινήσουμε, δηλαδή από τα παιδιά. Με το καταχωρημένο σήμα "Formaggiamo?" ο Michele Grassi έχει σκοπό να μελετήσει, για να προτείνει, μια διδακτική μέθοδο που στοχεύει στη τεχνολογική γνώση του τυριού, κυρίως για παιδιά αλλά και για ενήλικες.
Φρέσκο τυρί πεκορίνο αρωματισμένο με αχλάδι.
Βάρος: 350 γρ. Προϊόν συσκευασμένο σε κενό αέρος.
Χαρακτηριστικά: Η ζύμη είναι πολύ εύθρυπτη με έντονη γεύση αχλαδιού.
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Ωρίμανση: περίπου 60 ημέρες. Σχήμα: σε μορφή μπολ.
Συστατικά: Παστεριωμένο γάλα αγελάδας, παστεριωμένο γάλα προβάτου, άρωμα αχλαδιού (ελάχιστο 1%), αλάτι, πυτιά, ζυμωτικά. Επεξεργασμένο με κρούστα από ελαιόλαδο. Η κρούστα δεν είναι βρώσιμη.
Τρόπος συντήρησης: Διατηρείτε σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Μέση ημερομηνία λήξης: 120 ημέρες.
Η Μοτσαρέλα από Βουβαλίσιο Γάλα Campana DOP της FILAB s.r.l. παράγεται από ολόκληρο γάλα βουβαλιών, ελεγμένο από την πηγή και προερχόμενο από εκτροφές που διασφαλίζουν τη φρεσκάδα και την αυθεντικότητα. Η εταιρεία, με μια εικόνα σύγχρονη, αξιοποιώντας την αρχαία τυροκομική παράδοση και προηγμένες παραγωγικές τεχνολογίες, προσφέρει μια γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας για να ικανοποιήσει μια πελατεία που αναζητά μια νέα κουλτούρα γεύσης, με σεβασμό στη δημόσια υγεία.
Η FILAB s.r.l. παράγει Μοτσαρέλα από Βουβαλίσιο Γάλα Campana DOP, αποκλειστικά με φρέσκο γάλα βουβαλιών, στις εξής διαστάσεις:
• Τσιλιτζάνα ή Καρντιναλίνο
• Μποκοντσίνο
• Μποκονέ
• Μοτσαρέλα
• Αβερσάνα
• Ζιζαμπέλα
• Τρέτσια
• Καπνιστή Μοτσαρέλα ή Προβόλα
Επιπλέον, η FILAB s.r.l. παράγει Ρικότα από Βουβαλίσιο Γάλα Campana DOP τόσο φρέσκια όσο και φρέσκια ομογενοποιημένη.
Οι tortelloni μας, ravioli σε σχήμα μεγάλων tortellini, γεμιστά με προσούτο και τυρί, προσφέρουν μια πολύπλοκη και αρμονική γευστική εμπειρία. Κάθε μπουκιά είναι μια έκρηξη καλά ισορροπημένων γεύσεων: η αλμυρότητα του προσούτο, η κρεμώδης και πολύπλοκη γεύση του τυριού, είναι ικανές να ευχαριστήσουν και να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Γραμμή τορτελόνι 1 Kg με τις πιο αγαπημένες γεύσεις της παράδοσης, με επιλεγμένα υλικά και επεξεργασμένα σύμφωνα με τις παραδοσιακές συνταγές.
Διαθέσιμα επίσης:
- Τορτελόνι με ρικότα και σπανάκι 1Kg
- Τορτελόνι με μανιτάρια 1Kg
- Τορτελόνι με προσούτο 1Kg
- Τορτελόνι με κρέας 1Kg
Η Plast Emilia ειδικεύεται στην παραγωγή κυλινδρικών διανομέων από ουδέτερο, λευκό και χρωματιστό πολυπροπυλένιο, ειδικά για τη συσκευασία αλατιού, αρωματικών, αποξηραμένου τριμμένου τυριού, ζάχαρης, κακάου, κόκκων και τροφίμων σε σκόνη γενικά. Οι δοχεία, διαθέσιμα σε διάφορες χωρητικότητες, από 50cc έως 750cc, και σε διάφορες διαμέτρους, από 35mm έως 82mm, μπορούν επίσης να κατασκευαστούν σε μια ευρεία γκάμα ύψους. Όλοι οι διανομείς παρέχονται με μια εκτενή γκάμα καπακιών δοσολογίας, από τα παραδοσιακά καπάκια πασπαλίσματος έως καινοτόμα με πτερύγια, σφραγίδες ή απλές κλειστές. Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε το πιο κατάλληλο καπάκι για το προϊόν σας. Για να έχετε καθαρή ορατότητα του προϊόντος σας στο δοχείο ή για μια πιο κομψή συσκευασία, μπορούμε επίσης να προσφέρουμε τη σειρά διανομέων Kristall που συνδυάζει ένα διαφανές σχέδιο με πρακτική συσκευασία.
Τα βιολογικά ρεβίθια επιλέγονται με βάση πολύ υψηλά ποιοτικά πρότυπα για να προσφέρουν ένα γνήσιο και ελεγχόμενο προϊόν. Αυτοί οι σπόροι είναι εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, πλούσιοι σε πολλές θρεπτικές ουσίες: βιταμίνες A, B, C, E, K, ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο και ψευδάργυρο. Τα ρεβίθια είναι χωρίς γλουτένη και μπορούν να ενσωματωθούν στη διατροφή των ατόμων με κοιλιοκάκη, αλλά λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε πρωτεΐνη, είναι επίσης κατάλληλα για όσους ακολουθούν μια υποθερμιδική χορτοφαγική ή vegan διατροφή. Πριν μαγειρέψετε τα βιολογικά ρεβίθια, είναι απαραίτητο να τα πλύνετε με τρεχούμενο νερό για να αφαιρέσετε όλες τις ακαθαρσίες και στη συνέχεια να τα μουλιάσετε για 12 ώρες, ώστε να μαλακώσουν και να είναι έτοιμα για βράσιμο. Για τέλεια μαγειρική των ρεβιθιών απαιτούνται περίπου 45 λεπτά, αλλά μπορείτε να μειώσετε τους χρόνους προετοιμασίας αν επιλέξετε να τα καβουρδίσετε ή να τα μαγειρέψετε στον ατμό. Για να διατηρηθεί αναλλοίωτη η γεύση των ρεβιθιών, είναι σκόπιμο να τα αποθηκεύετε σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Η Sacco System, εταιρεία ειδικευμένη στην παραγωγή γαλακτικών καλλιεργειών για τον τομέα γαλακτοκομικών προϊόντων, παράγει μια σειρά από λυοφιλοποιημένες και κατεψυγμένες γαλακτικές καλλιέργειες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την παραγωγή σκληρών τυριών, ιδιαίτερα για την παραγωγή τυριών με ποσοστό υγρασίας στη μη λιπαρή ξηρή ουσία 56%:
- Grana Padano
- Emmental
- Gruyere
- Comtè
- Pecorino a pasta dura
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.saccosystem.com/ για να κατεβάσετε τα φυλλάδια!
Είναι ο πιο νέος Parmigiano Reggiano, μόλις έχει συμπληρώσει 12 μήνες ηλικίας. Είναι η ελάχιστη ωρίμανση ώστε ο Συνεταιρισμός να του αποδώσει την ονομασία D.O.P.
Η ζύμη είναι ακόμα τρυφερή και λεία, ιδιαίτερα κατάλληλη για όσους προτιμούν να απολαμβάνουν τις πιο ήπιες και γλυκές γεύσεις του γάλακτος. Από τους ειδικούς χαρακτηρίζεται ως "φρέσκος" ή "για μαγείρεμα", επειδή δεν διαθέτει ακόμα την χαρακτηριστική κοκκώδη υφή των πιο προχωρημένων ωριμάνσεων.
GRATTUGIA
Mod. FAMILY
Μονοφασικός ή τριφασικός κινητήρας
ΡΟΥΛΟ ΓΡΑΤΤΟΥΓΙΑ INOX
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΩΡΑΙΑ: Kg 35
Μηχανή συμπαγής αλλά με μεγάλες επιδόσεις, είναι ικανή να επεξεργάζεται κόκκους, σκληρά τυριά, μπισκότα, ψωμί, ξηρούς καρπούς.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο σπίτι όσο και σε μικρά καταστήματα.
Ένα αληθινό και μικρό αριστούργημα της μηχανικής και του σχεδιασμού, με διακόπτη ασφαλείας της τριφύλλας που ενεργοποιείται μετά την υπέρβαση του ορίου ασφαλείας, απόλυτα συμβατό με τις τελευταίες ευρωπαϊκές κανονιστικές διατάξεις.
Το Grana Padano DOP είναι ένα σκληρό τυρί, μαγειρεμένο και αργής ωρίμανσης. Παράγεται στην πεδιάδα του Πάντοβα, με ημι-παχύ γάλα που μόλις έχει αρμεχθεί και προέρχεται από εκτροφές αγελάδων που είναι απαλλαγμένες από ενδημικές ασθένειες.
Είναι ένα ιταλικό τυρί με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (DOP).
Αυτό σημαίνει ότι και οι τρεις βασικές φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας: εκτροφή, μετατροπή του γάλακτος σε τυρί και ωρίμανση πρέπει υποχρεωτικά να πραγματοποιούνται στην περιοχή προέλευσης; επομένως μόνο γάλα και ιταλική παράδοση.
Για να παραχθεί μια μορφή βάρους περίπου 32-34 κιλών απαιτούνται 500 λίτρα γάλακτος που φτάνουν στο τυροκομείο μέσα σε 1-2 ώρες από την αρμεγή, το γάλα αφήνεται να ξεκουραστεί για 12-18 ώρες κατά τη διάρκεια των οποίων αποδεσμεύεται μέρος του λίπους, η μορφή που θα αφαιρεθεί έτσι ώστε το ημι-παχύ γάλα να μπορέσει να δώσει αυτό το εξαιρετικό τυρί μεγάλης ωρίμανσης, διατηρώντας τη γεύση του φρέσκου γάλακτος.
Το σύστημα παστερίωσης καταγράφεται μέσω ενός μέσου αποθήκευσης, ώστε να μπορείτε να εξάγετε όλα τα δεδομένα στον υπολογιστή σας. Ο ηλεκτρικός πίνακας, από ανοξείδωτο χάλυβα, διαθέτει έναν πίνακα χειρισμού που επιτρέπει την επαλήθευση και ρύθμιση όλων των παραμέτρων ελέγχου.
Ο εναλλάκτης θερμότητας κατασκευάζεται με βάση τις ανάγκες επεξεργασίας του πελάτη και έχει τη λειτουργία της αναγέννησης, θέρμανσης και ψύξης του προϊόντος.
Οι πλάκες είναι από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 316L, είναι στερεωμένες σε μια δομή από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 και συγκρατούνται από πλευρικούς σφιγκτήρες για να λειτουργούν σε μέγιστη πίεση 22 bar.
Η σωλήνωση, από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304L, επιτρέπει την απόκτηση των μονάδων παστερίωσης που απαιτούνται για τη μέγιστη ωριαία ικανότητα του παστεριωτή.
Η Idea είναι ένας φορητός, υγιεινός και ανθεκτικός στη μυρωδιά θήκης για αποτσίγαρα. Η Idea είναι ένα καινοτόμο αντικείμενο, σχεδιασμένο για τη συλλογή αποτσίγαρων και τσίχλας. Μπορεί να χωρέσει από 10 έως 12 αποτσίγαρα.
Πώς να το χρησιμοποιήσετε: εισάγετε το αναμμένο αποτσίγαρο και κλείστε το καπάκι. Το αποτσίγαρο θα σβήσει σε λίγα λεπτά χωρίς να θερμάνει την πλαστική θήκη.