Οι προσαρμογόνοι είναι μη τοξικά φυτά, που χαρακτηρίζονται από μια συγκεκριμένη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα και μυαλό. Η γενική ιδιότητα όλων των προσαρμογόνων είναι να εξαλείφουν τα αποτελέσματα του άγχους και να προσαρμόζουν το σώμα σε δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες. Ο κινεζικός μανιταριών <em> (σύνθεση του Cordyceps) </em> είναι ένα παρασιτικό μανιτάρι της οικογένειας Dyczniki, με χαρακτηριστική μορφή των καρποφόρων σωμάτων, που θυμίζουν ραβδί. Είναι ένα ενδημικό είδος, χαρακτηριστικό των υψιπέδων του Θιβέτ και του Ιμαλαΐου. Ο Cordyceps εδώ και εκατοντάδες χρόνια είναι γνωστός και χρησιμοποιείται στην κινεζική ιατρική, όπου ονομάζεται "θαυματουργό φάρμακο". Εκείνη την εποχή, χρησιμοποιούνταν ως παρασκευή που υποστηρίζει τη θεραπεία για ασθένειες των νεφρών, του ήπατος, της καρδιάς και των πνευμόνων. Καταρχάς, παρασκευαζόταν μια έγχυση, που αποκαθιστούσε τη ζωτικότητα και τη δύναμη. Χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια για να καταπολεμήσει τη γεροντική άνοια, τη γήρανση του σώματος και να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση.
Χρήσιμο και νόστιμο; Αυτό ακριβώς αφορά το μείγμα νιφάδων 10 τύπων δημητριακών TM "TERRA". Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως συνοδευτικό σε ένα πιάτο κρέατος ή ως ανεξάρτητο πιάτο με την προσθήκη βουτύρου ή ελαιολάδου. Ακραία πολλοί πολύτιμοι βιταμίνες σε μόνο ένα πιάτο!
Αυτή η μούρο της σολανώδους οικογένειας ήρθε στην Ευρώπη από την Περσία και λόγω των δυσκολιών στη μετάφραση, συχνά ονομαζόταν τρελό μήλο. Η μελιτζάνα ήρθε στη Ρωσία από τον Καύκασο, γι' αυτό και είχε το παρατσούκλι "Αρμενικό αγγούρι" για πολύ καιρό. Η σωστά αποξηραμένη μελιτζάνα έχει έντονο άρωμα και γεύση μανιταριών. Αυτή η χαρακτηριστική ιδιότητα την καθιστά αναπόσπαστο συστατικό σε πιάτα με μαγειρεμένα λαχανικά ή σε οποιοδήποτε ψητό.
Χρήση για
Σούπες, σάλτσες, μαρινάδες, πιάτα από κρέας, πουλερικά και πιάτα από θηράματα.
Γεύση
Πικάντικη, πικρή, πικάντικη
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 11
Λίπη (γ / 100γ)… 1,0
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 43
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 230
Η σιμιγδάλι καλαμποκιού είναι καλαμποκάλευρα, που κυμαίνονται σε μέγεθος από 300 έως 800 μικρόμετρα (το μέγεθος του σιμιγδαλιού). Αυτό το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη. Η τεχνολογία ψυχρής άλεσης (t < 40°C) επιτρέπει τη διατήρηση των περισσότερων βιταμινών και μετάλλων.
Βάρος: 450 γρ.
Οι νιφάδες αμυγδάλου, καθώς και τα ίδια τα αμύγδαλα, είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά. Περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα, πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, επομένως έχουν ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε υγιή ακόρεστα λιπαρά. Τα ακόρεστα λιπαρά είναι ένα αναγκαίο συστατικό μιας υγιεινής διατροφής. Πιστεύεται ότι η τακτική κατανάλωσή τους μπορεί να μειώσει το συνολικό επίπεδο χοληστερόλης. Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, ένα γνωστό αντιοξειδωτικό, μια ουσία που σταματά τις διαδικασίες οξείδωσης, απομακρύνοντας έτσι τις φλέβες και προλαμβάνοντας τις καρδιοπάθειες, ενώ επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων. Πιστεύεται ότι τα αμύγδαλα συμβάλλουν στη διατήρηση υγιών οστών μέσω του ασβεστίου, του μαγνησίου, του μαγγανίου, του χαλκού, της βιταμίνης Κ, των πρωτεϊνών και του ψευδαργύρου. Επιπλέον, τα αμύγδαλα περιέχουν: βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φυτικές ίνες και φώσφορο. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> αμύγδαλα & nbsp; <strong> διατροφική αξία ανά 100g </strong> ενεργειακή αξία
Οι προσαρμογόνοι είναι μη τοξικά φυτά που χαρακτηρίζονται από την ειδική τους επίδραση στο ανθρώπινο σώμα και μυαλό. Η κύρια ιδιότητα όλων των προσαρμογόνων είναι η εξάλειψη των επιπτώσεων του στρες και η προσαρμογή του οργανισμού σε δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες. Ο κινεζικός κορδίσπας <em>(Cordyceps sinesis)</em> είναι ένα παρασιτικό μύκητα από την οικογένεια των κορδισπών, με χαρακτηριστικό σχήμα καρπού που μοιάζει με ρόπαλο. Είναι ένα ενδημικό είδος, χαρακτηριστικό της Υψηλής Πλαγιάς του Θιβέτ και των Ιμαλαΐων. Ο κορδίσπας είναι γνωστός και χρησιμοποιείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια στην κινεζική ιατρική, όπου ονομάζεται «θαυματουργό φάρμακο». Χρησιμοποιείται ως παρασκεύασμα που υποστηρίζει τη θεραπεία ασθενειών των νεφρών, του ήπατος, της καρδιάς και των πνευμόνων. Κυρίως παρασκευαζόταν ως αφέψημα που αποκαθιστούσε τη ζωτικότητα και τις δυνάμεις. Χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια για την καταπολέμηση της άνοιας, της γήρανσης του οργανισμού, καθώς και για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.
Αν δείτε προϊόντα TM "TERRA" στο ράφι, μη διστάσετε να τα πάρετε. Ο ατμός ρυζιού δεν αποτελεί εξαίρεση.
Το αφράτο και θρυμματιστό ρύζι θα είναι μια εξαιρετική συνοδευτική επιλογή για κρέας και ψάρι. Θα χρειαστεί μισή ώρα και λίγη από την έμπνευσή σας για να το ετοιμάσετε.
Οι νιφάδες καρύδας προέρχονται από τη σάρκα του καρύδου της καρύδας, η οποία πρώτα αποξηραίνεται και στη συνέχεια τρίβεται σε μικρές νιφάδες. Η σάρκα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως οι βιταμίνες: C, E, K και της ομάδας B, καθώς και σε μέταλλα: ψευδάργυρος, φώσφορος, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο, ασβέστιο και σίδηρος. Η καρύδα και τα παράγωγά της (νιφάδες, τσιπ καρύδας, λάδι καρύδας) περιέχουν κορεσμένα λιπαρά οξέα. Τα κορεσμένα λιπαρά οξέα προέλευσης ζώων θα πρέπει να περιορίζονται στη καθημερινή διατροφή, ωστόσο αυτά που προέρχονται από την καρύδα είναι κατασκευασμένα από πολύ μικρότερα μόρια και μετατρέπονται άμεσα σε ενέργεια χωρίς να αποθηκεύονται στον οργανισμό ως λίπος. Οι νιφάδες καρύδας περιέχουν τεράστιες ποσότητες φυτικών ινών, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Θα βρούμε επίσης μικρές ποσότητες πρωτεΐνης και ηλεκτρολυτών, που επιτρέπουν τη διατήρηση της ισορροπίας οξέος-βάσης του οργανισμού.<strong>Συστατικά:</strong> νιφάδες καρύδας <strong>Διατροφική αξία ανά 100g</strong>Ενεργειακή αξία 2695kJ/655k
YGK Chrome 98 - YGK Chrome
Εφαρμογή: Διακοσμητική και λειτουργική εφαρμογή στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και της υγιεινής
Λειτουργία: Καλύτερη προστασία από τη διάβρωση για νικελωμένα στρώματα, υγρός καταλύτης, απλή χειριστικότητα
Οι νιφάδες καρύδας προέρχονται από τη σάρκα του καρυδιού της καρύδας, το οποίο πρώτα ξηραίνεται και στη συνέχεια τρίβεται σε μικρά κομμάτια. Η σάρκα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες: C, E, K και ομάδα B, μέταλλα: ψευδάργυρος, φώσφορος, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο, ασβέστιο και σίδηρος. Η καρύδα και τα παράγωγά της (νιφάδες, κομμάτια καρύδας, λάδι καρύδας) περιέχουν κορεσμένα λιπαρά οξέα. Τα κορεσμένα λιπαρά οξέα από ζώα θα πρέπει να περιορίζονται στη καθημερινή διατροφή, αλλά αυτά που προέρχονται από την καρύδα αποτελούνται από πολύ μικρότερα μόρια και μετατρέπονται άμεσα σε ενέργεια χωρίς να συσσωρεύονται στο σώμα με τη μορφή λίπους. Οι ίνες καρύδας περιέχουν τεράστιους πόρους φυτικών ινών, οι οποίοι είναι απαραίτητοι για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Εκεί θα βρείτε επίσης μικρές ποσότητες πρωτεΐνης και ηλεκτρολυτών, που επιτρέπουν την ισορροπία οξέος-βάσης του σώματος. <strong> Σύνθεση: </strong> Νιφάδες καρύδας & nbsp; <strong> Διατροφική αξία ανά 100g </strong> Ενεργειακή αξία 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g λιπαρά - 90% Συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 53g - 265% υδατάνθρακες
Αυτές οι νιφάδες έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε διαιτητικές ίνες και μακρο-μικροστοιχεία: κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, σελήνιο, σίδηρο, πυρίτιο. Και το πιο ευχάριστο είναι ότι το μείγμα νιφάδων από 6 τύπους δημητριακών TM "TERRA" ετοιμάζεται γρήγορα, απελευθερώνοντας πολύ χρόνο για ευχάριστη ψυχαγωγία. Αρκεί να ρίξετε βραστό νερό πάνω τους και να τα αφήσετε για λίγο.
Όταν δεν μπορείτε να αφιερώσετε ούτε ένα λεπτό, δεν υπάρχει χρόνος να σταθείτε δίπλα στη σόμπα. Σε αυτή την περίπτωση, η TM "TERRA" έρχεται να σας σώσει. Μια ποικιλία από άμεσους δημητριακούς θα σας βοηθήσει να διαφοροποιήσετε τα πρωινά σας, να έχετε ένα χορταστικό μεσημεριανό και ένα νόστιμο δείπνο. Η κίτρινη φακή με χοιρινό αξίζει ιδιαίτερη προσοχή.
Ο βρώμης είναι σιτάρι σπέλτα, που κυμαίνεται σε μέγεθος από 300 έως 800 μικρόμετρα (το μέγεθος του σιμιγδαλιού). Η τεχνολογία ψυχρής άλεσης (t < 40°C) επιτρέπει τη διατήρηση των περισσότερων βιταμινών και μετάλλων.
Βάρος: 400 γ.
Η ταπιόκα διακρίνεται από το γεγονός ότι αυξάνει την ιξώδη του προϊόντος χωρίς να το χρωματίζει. Οι ιδιότητες της ταπιόκας είναι πολύ παρόμοιες με τις ιδιότητες του αμύλου πατάτας. Χρησιμοποιείται σε πολλές συνταγές ψησίματος χωρίς γλουτένη για να βελτιώσει την εμφάνιση του πιάτου ή για να επιτύχει μια χρυσή κρούστα. Η άλεση με πέτρες μας επιτρέπει να διατηρούμε τη φυσική ισορροπημένη σύνθεση των σπόρων, γεγονός που καθιστά δυνατή τη μείωση του γλυκαιμικού δείκτη, ενός σημαντικού δείκτη για όσους ενδιαφέρονται για την υγεία τους.
Βάρος: 300 γρ.
Το λάχανο Πεκίνου ήταν δημοφιλές στην Ευρώπη μόνο στις ασιατικές συνοικίες μέχρι τα μέσα του 20ού αιώνα. Αλλά τις τελευταίες δεκαετίες, έχει φτάσει στην κορυφή της γαστρονομικής δημοτικότητας, συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσίας. Η θρεπτική του αξία και η εξαιρετική γεύση διατηρούνται στο αποξηραμένο προϊόν. Από το αποξηραμένο λάχανο Πεκίνου παρασκευάζεται μια νόστιμη κορεατική σούπα σιριαγκόκ, καθώς και εθνικά πιάτα όπως το Ναμπούλ, το Ττίγκε και το Μπαλέ. Συνοδευτικά του αποξηραμένου κινέζικου λάχανου, που βοηθούν να αναδείξει την πλήρη γευστική του δυναμική, είναι το σκόρδο και τα κρεμμύδια.
Χρήση για
Σούπες, σάλτσες, μαρινάδες, πιάτα κρέατος, πουλερικών και θηραμάτων.
Γεύση
Πικάντικη, γλυκιά
Θρεπτική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 26
Λίπη (γ / 100γ)… 3,5
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 34
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 270
Οι βλαστοί βρώμης μπορούν να προστεθούν σε σαλάτες και έτοιμα γεύματα. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να διαφοροποιήσετε τη καθημερινή σας διατροφή και να την εμπλουτίσετε με βιταμίνες.
Βάρος: 300 γρ.
Η Χλωρέλλα έχει ισχυρή αλκαλοποιητική δράση. Είναι ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας, καθώς και εξαιρετική πηγή φυτικής πρωτεΐνης, η οποία απορροφάται εύκολα από το σώμα.
Καθαρό Βάρος: 28 γρ.
Μεικτό Βάρος: 420 γρ.
Διάρκεια Ζωής: 24 μήνες
Συνθήκες Αποθήκευσης: Αποθηκεύστε σε θερμοκρασία 18 ± 3 ° C και σχετική υγρασία όχι μεγαλύτερη από 75%. Μετά το άνοιγμα, αποθηκεύστε
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.: Πρωτεΐνες - 56γρ, λιπαρά - 13.5γρ, υδατάνθρακες - 17γρ
Ενεργειακή αξία ανά 100 γρ. προϊόντος (kcal / kJ): 320 kcal (1385 kJ)
Συστατικά: Χλωρέλλα μικροάλγη
Βιολογικό: Όχι
Ωμό: Ναι
Χωρίς γλουτένη: Ναι
Το σουσάμι, γνωστό και ως σουσάμι, ήρθε στην Ευρώπη από την Αφρική. Οι μαύροι σπόροι είναι πιο πολύτιμοι από τους λευκούς ή καφέ σπόρους. Είναι πλούσιοι σε ρετινόλη, βιταμίνες B και E, ελαϊκό και λινελαϊκό οξύ. Το σουσάμι αναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα που μπορούν να επιβραδύνουν τη γήρανση των κυττάρων στο ανθρώπινο σώμα. Οι μαύροι σπόροι σουσαμιού προστίθενται σε σαλάτες, καρυκεύονται με πιάτα από ρόκα, μάραθο, ψάρι. Η ευχάριστη πικάντικη γεύση αυτών των σπόρων τους επιτρέπει να χρησιμοποιούνται με επιτυχία στην αρτοποιία και στην παρασκευή κοζινάκι. Το μαύρο σουσάμι είναι απαραίτητο για την παρασκευή σούσι.
Χρήση
Χρήση για την προετοιμασία όλων των τύπων αρτοσκευασμάτων και γλυκών, φρούτων, ζεστών ροφημάτων και πικάντικων πιάτων της ανατολικής κουζίνας.
Γεύση
Στυφή γεύση, ελαφρώς πικρή.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γρ)… 19,0
Λίπη (γ / 100γρ)… 49,0
Υδατάνθρακες (γ / 100γρ)… 12,0
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γρ)… 570
Το πεκμέζ είναι οργανικός σιρόπι που παρασκευάζεται από χυμό χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή νερού. Παρέχει φυσική γλυκύτητα και περιέχει βιταμίνες και μικροστοιχεία.
Καθαρό βάρος: 250 γρ
Ενεργειακή αξία ανά 100 γρ: 320 θερμίδες
Διάρκεια ζωής: 24 μήνες
Όποιος αγαπά τα γλυκά, αλλά θέλει να παραμείνει σε φόρμα, θα πρέπει να προσέξει αυτό το μείγμα. Το κέικ από αλεύρι πουλιών είναι ένα απίστευτα νόστιμο επιδόρπιο, που θυμίζει ελαφρώς αμύγδαλα. Αυτό το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη. Το προϊόν ελέγχεται για γλουτένη σε κάθε φάση παραγωγής. Η Garnec ήταν η πρώτη στη Ρωσία που έλαβε το δικαίωμα να επισημαίνει τα προϊόντα της με το σήμα «Διασταυρωμένος Σπόρος». Αυτό το σήμα είναι σήμα ασφαλείας για προϊόντα χωρίς γλουτένη της Ένωσης Ευρωπαϊκών Κοιλιοκάκων, αναγνωρισμένο στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες.
Βάρος: 600 γρ.