Ph Οξύ
Συμπυκνωμένο υγρό από Χουμικά και Φουλβικά οξέα για τη λιπασματοποίηση μέσω άρδευσης.
Προερχόμενο από φυσική αμερικανική Λεονάρντιτα.
Αυξάνει την Ικανότητα Ανταλλαγής Κατιόντων και την κατακράτηση νερού στο έδαφος.
Βελτιώνει τη δομή του εδάφους και τον αερισμό του.
Ευνοεί την απορρόφηση μακροθρεπτικών και μικροθρεπτικών στοιχείων.
Δρα σε μη αφομοιώσιμες μορφές φωσφόρου.
Βελτιώνει το ριζικό σύστημα των φυτών και τη μικροβιακή ζωή.
Νόστιμα φιλέτα αντσούγιας από τον Κανταβρικό σε ελαιόλαδο. Παρασκευασμένα σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο, ώριμα, καθαρά και με την κατάλληλη αλμύρα.
Καταναλώστε κατά προτίμηση πριν από 1 χρόνο από την ημερομηνία παραγωγής. Ημι-συντήρηση, διατηρείτε μεταξύ +5ºC και +12ºC. Αφού ανοίξετε τη συσκευασία, καλύψτε με ελαιόλαδο και καταναλώστε πριν από 5 ημέρες. Να αποφεύγεται από άτομα με δυσανεξία στο ψάρι.
Φροντίζουμε τα προϊόντα μας με αγάπη και σεβασμό, και αυτό θα το καταλάβετε στο τραπέζι σας.
Συστατικά: Φιλέτα αντσούγιας, ελαιόλαδο και αλάτι
Καθαρό βάρος: 50 γρ
Στραγγισμένο βάρος: 28 γρ
SKU: RR-50