Η WP Kemper GmbH αναπτύσσει και κατασκευάζει μηχανές και εγκαταστάσεις για την παραγωγή και επεξεργασία ζύμης.
Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της WP Kemper περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:
-Ζύμωμα (σπειροειδείς ζυμωτήρες)
-Ανατροπείς
-Εγκαταστάσεις ντόνατ
-Συσκευές τηγανίσματος
-Εγκαταστάσεις ψωμιού
-Εγκαταστάσεις ψωμιού...
Η Muñoz y Muñoz είναι ηγέτης στην κατασκευή μηχανημάτων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και γλυκισμάτων, παρέχοντας υπηρεσίες σε τεχνίτες του ψωμιού και ζαχαροπλάστες. Σχεδίαση και κατασκευή κατά παραγγελία μηχανημάτων για την παραδοσιακή παραγωγή με κορδέλες, κοπτικά, σκαφάκια, μηχανές για τη διαμόρφωση μπάλων καρύδας, μηχανές για πίκες, μηχανές διαμόρφωσης κολίνων, ντόνατς, βιολιών, οχίτων και...
... ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2007 ως οικογενειακή επιχείρηση με φούρνο ταντούρ, με ημερήσια παραγωγική ικανότητα 300 ψωμιών. Σήμερα έχει εξελιχθεί σε μια επιχείρηση που λειτουργεί σε 2000 τετραγωνικά μέτρα, με ημερήσια παραγωγική ικανότητα 20.000 ψωμιών. Εκτός από την παραγωγήψωμιού, η Doruk Tandır Unlu Mamülleri είναι επίσης παραγωγός πολλών άλλων αρτοποιημάτων και προσφέρει υπηρεσίες...
Η Greenoks ξεκίνησε την παραγωγή βιομηχανικών φούρνων αρτοποιίας το 1998 και είναι πλέον ένας από τους μεγαλύτερους και πιο πωληθέντες παραγωγούς φούρνων στην Τουρκία. Είμαστε #1 στον τομέα της αρτοποιίας χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία της εποχής μας. Η Greenoks, που είναι μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Τουρκίας στον τομέα των μηχανών ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και ψωμιού...
... στο εσωτερικό. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα που προσφέρει αυτός ο φούρνος είναι η παραγωγήψωμιού με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής λόγω της διατήρησης της υγρασίας κατά τη διαδικασία προψησίματος. Αυτός ο τύπος ψησίματος μας προσφέρει ένα τραγανό και φρέσκο ψωμί που μας θυμίζει την παραδοσιακή γεύση.
... του Τσελόλε, καθώς και σε πολλές τροφίμων καταστήματα και σούπερ μάρκετ. Σήμερα, η μικρή μας επιχείρηση, που βρίσκεται πάντα στο Μοντραγκόνε, απασχολεί 12 άτομα και διαθέτει παραγωγή διαφόρων τύπων ψωμιού. Τώρα δεν έχετε πια δικαιολογίες, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας και να μας πείτε την εμπειρία σας.
... από τον μοναδικό μύλο που αλέθει ακόμα στο Μόναχο, τον Hofbräuhaus Kunstmühle, που λειτουργεί από τον 15ο αιώνα. Για τα γεμιστά ραβιόλια μας δεν χρησιμοποιούμε πρόσθετα, ούτε υλικά επέκτασης όπως νιφάδες πατάτας ή ψίχουλα ψωμιού και επεξεργαζόμαστε τις γεμίσεις στο χέρι. Έτσι διατηρούν την υφή και την μορφή τους. Τα πρόσθετα προϊόντα μας, όπως οι σάλτσες, παρασκευάζονται με παραδοσιακές μεθόδους...
Η MAUN FROZEN PASTRY LTD., που ιδρύθηκε το 1918, είναι ένα φωτεινό παράδειγμα οικογενειακής επιχείρησης όπου 3 γενιές ασχολούνται με την παρασκευή ζαχαροπλαστικής. Με μια τεράστια 90χρονη ιστορία στην παραγωγή του ευρέως γνωστού ψωμιού Simit και διαφόρων ειδών ζαχαρωτών και ισχυρές τεχνολογικές εγκαταστάσεις, η MAUN έχει κάνει σταθερά βήματα στην ανάπτυξη ξένων αγορών. Η αποστολή μας...
Η AgriStore di Cosenza V. είναι ειδικευμένη στην πώληση του απαραίτητου εξοπλισμού για την παραγωγή κρασιού, μπύρας, τσίπουρου και σπιτικού ψωμιού. Διαθέτουμε, επίσης, εξοπλισμό για κηπουρική, επεξεργασία φρούτων, είδη οικιακής χρήσης και διάφορες άλλες κατηγορίες προϊόντων. Η AgriStore διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε δίκαιες τιμές, το μότο μας είναι η Ποιότητα στην Καλύτερη Τιμή. Είσαι...
Η PAFIGAL - PADARIA FIGUEIRAS, LDA είναι μια εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1975, ειδικευμένη στην παραγωγή και διανομή προϊόντων αρτοποιίας υπερκατεψυγμένων και φρέσκων ζυμών.
Αυτή τη στιγμή, δραστηριοποιούμαστε στη αγορά του προψημένου υπερκατεψυγμένου ψωμιού και των ψυγμένων ζυμών. Έτσι, μπορούμε να προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας ένα προϊόν υψηλής ποιότητας διατηρώντας τη παραδοσιακή γεύση...
Η Inox Design σχεδιάζει και κατασκευάζει εγκαταστάσεις μικροκυμάτων για τον τομέα των τροφίμων και της βιομηχανίας, καθώς και αυτόματους πωλητές μικροκυμάτων (Vending Machine) για ζεστά πιάτα. Είμαστε κάτοχοι της διαδικασίας για τη σταθεροποίηση του ψωμιού, μοναδικής στον κόσμο για την παραγωγή φυσικού ψωμιού, χωρίς συντηρητικά, που μπορεί να διατηρηθεί σε θερμοκρασία δωματίου, με διάρκεια ζωής...
... να μην ασκηθεί πίεση στη ζύμη ψωμιού.
• Αφράτο, ελαφρύ και μαλακό μέσω χειροποίητης εργασίας – κανένα μηχανικά σφιχτά πιεσμένο ντάμπλινγκ
• Προμαγειρεμένο και ατομικά καταψυγμένο
• Χωρίς τεχνητές γεύσεις και συντηρητικά
• Χωρίς χημικά πρόσθετα
• Γρήγορη προετοιμασία
• Διατηρείται έως 24 μήνες
• Οικονομική εργασία μέσω ατομικά αφαιρούμενων ντάμπλινγκ
• Χαμηλή χρονική δαπάνη και εξοικονόμηση κόστους προσωπικού.
• Παραγωγή με νερό Grander
• Συνεχώς καινοτόμα νέα προϊόντα
• Κάλυψη της λογιστικής μέσω DHL ή ιδιόκτητων φορτηγών ψυγείου...
...Συμβουλές για την εγκατάσταση, ψήσιμο παραδοσιακών νόστιμων πίτσων, ψωμιού και πολλά άλλα με τους ξυλόφουρνους Zio Ciro, 100% made in Italy και καταχωρημένοι με το κοινοτικό σήμα του Zio Ciro! Μην το χάσετε :-) http://www.facebook.com/pages/Zio-Ciro-i-veri-forni-a-legna-allitaliana/329579521219?ref=hl...
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1973 ως οικογενειακή επιχείρηση. Ακολουθώντας και εφαρμόζοντας κάθε είδους καινοτομία, φτάσαμε μέχρι σήμερα. Με 44 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στον τομέα του ψωμιού, συνεχίζουμε την παραγωγή μας σε εργοστάσιο 2700 τ.μ. κλειστού χώρου. Η παραγωγή μας πραγματοποιείται σε πλήρως αυτόματες μηχανές σε υγιεινές συνθήκες, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, υπό την επίβλεψη του...
Ιδιόκτητη παραγωγή τούρτας και γλυκών, παραγωγή όλων των τύπων ζαχαροπλαστικής και γλυκισμάτων, προμηθευτές ψωμιού για ξενοδοχειακά και ψυχαγωγικά κέντρα, καταστήματα σε διάφορα σημεία της περιοχής της Εξτρεμαδούρας.