• Αποκατάσταση και επανέκδοση πολυελαίων του 18ου, 19ου αιώνα, από την Νάμουρ, την Λιέγη, την Βενετία, την Γαλλία, την Ρωσία, την Σουηδία κ.λπ.
• Επανέκδοση της πηγής trompe-l'œil του Evrard στη Λιέγη και άλλες.
• Επανέκδοση βρυσών σε μπρούντζο, και δοχείων από χυτοσίδηρο (μοντέλο του κάστρου Αννεβόι) για πορτοκαλιές, δάφνες ή άλλα θάμνους.
Το κτήμα Pouybet είναι πιστοποιημένο AB (βιολογική γεωργία) από το 2010. 11 εκτάρια αμπελώνων εκμεταλλεύονται σε πλαγιές του Gers, στην IGP Côtes de Gascogne, απέναντι από τις Πυρηναίες, σε ένα αργιλοαμμώδες έδαφος. Οι κύριες ποικιλίες που καλλιεργούνται είναι: Tannat, Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon και Gamay.
Ο ξίδι του Ορλεάν, είναι ένας συνδυασμός τριών στοιχείων: της θερμοκρασίας, του αέρα και του χρόνου. Στην Martin Pouret, ένας άλλος παράγοντας μπαίνει στην εξίσωση, η ποιότητα των κρασιών που χρησιμοποιούνται ή πώς ένα κρασί γίνεται καλό ξίδι. Χρησιμοποιούμε μόνο κρασιά που προέρχονται από τις καλύτερες ποικιλίες του γαλλικού αμπελώνα, όπως αυτές της κοιλάδας του Λίγηρα (Cabernet franc, ...), του...
Μια αγροτική επιχείρηση που παράγει και πωλεί απευθείας τα Τυπικά Κρασιά της παραδοσιακής Βενετίας, όπως το Prosecco, το Raboso, το Refosco dal Peduncolo Rosso, καθώς και τα διεθνή Pinot Grigio, Pinot Bianco, Cabernet Franc και Merlot. Μια εξαιρετική προσοχή στη φροντίδα των λεπτομερειών σε κάθε φάση παραγωγής και εμπορίας εγγυάται ένα προϊόν απόλυτα ακεραιό και που εκπροσωπεί μια χαρακτηριστική περιοχή όπως αυτή της περιοχής του Caorle.