... καραμέλες Henri Le Roux, εκτός από το νόστιμο CBS®, υπάρχουν περισσότερες από 10 φρουτώδεις γεύσεις για να ανακαλύψετε! Χωρίς να υπολογίσουμε τις άλλες λιχουδιές μας: το Caramélier®, μια κρέμα αλείμματος με CBS® (Καραμέλα με Αλμυρό Βούτυρο), ή το Bonsoncoeur®, μια λεπτή σοκολατένια κρέμα αλείμματος.
...Συνταγή παράδοσης - Μια μοναδική τέχνη Θέλετε σοκολάτα; Σοκολάτα μαύρη με σύκα και καρύδια, σοκολάτα μαύρη με κεράσια Amarena, σοκολάτα γάλακτος με μαρσμέλοου, σοκολάτα λευκή μαρμπρέ με φράουλα ή ακόμα η σπεσιαλιτέ μας, η μπάρα Μασσαλίας... Η Μπάρα Μασσαλίας ® είναι μια σπεσιαλιτέ της Σοκολατοποιίας της Μασσαλίας. Ένα πραλίνα "χωρίς βούτυρο, ούτε κρέμα" από καθαρή απόλαυση, φυσική, φλοίδα, παλιάς...
...μούρο και μανζάνα.
Το 2011, το Κονιάκ XO Distinction κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στον Γενικό Αγροτικό Διαγωνισμό του Παρισιού.
Το 2013, η κρέμα μαύρης σταφίδας κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στον Γενικό Αγροτικό Διαγωνισμό του Παρισιού.
Ο PIERRE LEDENT CHOCOLATIER είναι ένας βέλγος σοκολατοποιός που ειδικεύεται στην παρασκευή pralines και γαλλικών macarons. Οι λιχουδιές του είναι διαθέσιμες στο σαλόνι του σοκολατοποιού στις Βρυξέλλες ή μπορεί κανείς να παραγγείλει online μέσω της ιστοσελίδας του Pierre Ledent Chocolatier. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών: μαύρη, λευκή, καφέ, γεμιστή, με φρούτα, με κρέμα κ.λπ. Υπάρχουν γεύσεις...
...Για να τελειώσετε με Μπύρες Χειροποίητες, Σπιτική Μπύρα, Μπύρα Διπλής Ζύμωσης, Μπύρα Μη Φιλτραρισμένη, Μπύρα Χωρίς Προσθήκη Αερίου, Ισπανικές Χειροποίητες Μπύρες. Ή μερικά Ορούχους ή Σπιτικό Ρούμι, όπως κρέμα ορούχου, ορούχος με βότανα, λικέρ με βότανα, ορούχος με μέλι, λικέρ με μέλι, ρούμι μέλι.
... μαρμάρου στον κόσμο - και η FADIB κατέχει αυτά τα αποθέματα. Επεξεργαζόμαστε διάφορους τύπους τραβερτίνου και μαρμάρου από τα τέσσερα δικά μας, διαφορετικά λατομεία: Τραβερτίν-Ντενίζλι, Μαύρη Ελιά και Ασημί - Φετίγιε, Κορίδεντα Κρέμα - Αντάλια/Κουμλούκα. Όπως μπορείτε να διαβάσετε και στην ιστοσελίδα μας, υπάρχει η εξής επιλογή μαρμάρου: Τραβερτίν, Αιγαιακό Κόκκινο, Μαύρη Ελιά, Κορίδεντα Κρέμα...
... παρασκευάζονται από αληθινή σοκολάτα, αυγά, βούτυρο, ξηρούς καρπούς, αλεύρι, τυρί cottage, φρούτα κ.λπ. Με αυτόν τον τρόπο, εκφράζουμε τον σεβασμό μας για τα φυσικά, φρέσκα και τοπικά υλικά. Η ζαχαροπλάστης μας Άνα αγαπά να δημιουργεί διαφορετικά, μερικές φορές πολύ τολμηρά γλυκά, όπου χρησιμοποιεί ασυνήθιστα υλικά όπως λεβάντα, κάκτο, μαύρη βανίλια, ελαιόλαδο και δεντρολίβανο.
... σερβιρισμένος σε ένα λουλούδι μαύρης σοκολάτας, ακόμη και με φρέσκια κρέμα, ο εξαιρετικός gran cappuccino, η μαύρη σοκολάτα που παρασκευάζεται από το Sciascia Caffè, χυμοί βιολογικών φρούτων, χυμοί πορτοκαλιών και πολλά άλλα.
... δημιουργήσει πολλά μπισκότα που δεν υπάρχουν στην αγορά αλλά είναι απίστευτα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ. Αυτό το υπέροχο χωριό βυθισμένο στο πράσινο, το Σ.Αρκαγγέλο, αποτελείται από χωριά από τα οποία η Bebba έχει ονομάσει τα μπισκότα. Ετοιμάζουμε μπισκότα με λικέρ κρασιού, με κρασί Boldrino, με κομμάτια σοκολάτας τυλιγμένα σε καστανή ζάχαρη, γεμιστά με καραμελωμένη κολοκύθα, μήλα και καραμελωμένα σταφύλια, μαύρη σοκολάτα και κρέμα τσίλι ανακατεμένα απαλά, καντούτσι και το αγαπημένο μας μπισκότο, το κλασικό Frollino με σκληρή αλλά απλή κρούστα, που ονομάζεται ακριβώς IL SEMPLICIOTTO.