... (γαλλικό λαιμό, μπέικον, εντόσθια...), κιμάς, ψυκτική αποθήκη, υποπροϊόντα και παραπροϊόντα. Τα προϊόντα παράγονται χρησιμοποιώντας ντόπια πρώτες ύλες και ακολουθώντας τις παραδοσιακές συνταγές παραγωγής που επιτρέπουν την προσφορά προϊόντων ανώτερης ποιότητας. Ένα παράδειγμα αυτού είναι η εμπορία υπό την προστασία της ονομασίας προέλευσης "γαλλικό λαιμό". Οι διαδικασίες λειτουργίας είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14001 (ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ) και ISO 22000 (ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ).
...λαιμό, φιλέτο, κοιλιά, ζαμπόν για εταιρείες επεξεργασίας κρέατος, χονδρέμπορους, εμπόρους. Πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται για την παραγωγή λουκάνικου, σαλάμι, μαγειρεμένου ζαμπόν, ωμού κρέατος, αλλαντικών, φρανκφούρτερ, μπέικον. Παράγωγα όπως εντόσθια, κόκαλα για τροφή κατοικίδιων, χοιρινό δέρμα και δέρμα ψαριού, λέπια ψαριού για παραγωγή κολλαγόνου.
... κρέας, μπέικον σε βαθμούς A και B, καθώς και καρδιές, πνεύμονες, γλώσσες, συκώτια, εγκεφάλους και πόδια.
Συνιστούμε επίσης τα πουλερικά μας, τα οποία πωλούμε ολόκληρα ή σε μερίδες όπως τεμάχια, σφάγια, πλάτες, στήθη, πόδια, φτερούγες, δέρμα και μηχανικά αποκομμένο κρέας.
Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να αγοράσετε τα έτοιμα προϊόντα βοδινού μας. Έχουμε ετοιμάσει αρωματικά και νόστιμα αλλαντικά και...