...Αυτό το πρόσθετο γεύσης με φυσική γεύση λειτουργεί στο σύστημα 2 συστατικών (που αποτελείται από βάση παγωτού και πρόσθετο γεύσης) ως γευστικό συστατικό για την παρασκευή του μείγματος παγωτού.
Συστατικά
Ζάχαρη, σκόνη αποξηραμένου γάλακτος, σκόνη αποξηραμένου γάλακτος με γλυκαντικά, οξυντικά (κιτρικό οξύ), πυκνωτικά (αλεύρι από σπόρους γκουάρ, νατριούχος αλγινάτη, καραγενάνη), φυσική γεύση...
...Κατηγορία: Μεσογειακά Μίγματα Μπαχαρικών
Δίνει μια ξεχωριστή γεύση στη σαλάτα σας: φανταστικό σε βινεγκρέτες με ξίδι και λάδι και εξίσου κατάλληλο για κρεμώδεις σάλτσες και ντιπ με βάση γιαούρτι, κρέμα φρέσκα ή ξινή κρέμα.
Συστατικά: Πράσινο πιπέρι, φλούδα πορτοκαλιού, λεμονόμυρτο, γλυκάνισο, μούρα σισάντρας, πιμέντο, σκόνη ιβίσκου, κανέλα (Canehl), πιπέρι καγιέν, μαϊντανός
Σημείωση για αλλεργικούς: Μπορεί να περιέχει ίχνη από ξηρούς καρπούς, φιστίκια, σουσάμι, μουστάρδα και σέλινο.
Περιεχόμενο: 27 γρ σε κονσέρβα από λευκό μέταλλο...
...Ειλικρινά: Δεν υπάρχει πιο όμορφο άρωμα από τη βανίλια! Με το υψηλής ποιότητας βανιλλίνη μας, μπορείς να προσθέσεις μια νόστιμη γεύση βανίλιας στις συνταγές σου – από γιαούρτι, σπιτικά μάφιν και κέικ μέχρι παγωτό ή smoothies. Και χρειάζεσαι μόνο πολύ λίγο: μια μισή πρέζα αρκεί για να δώσει σε περίπου 500 γραμμάρια ζύμης μια αρμονική νότα βανίλιας.
Και: Επειδή η βανιλλίνη μας είναι ένα καθολικό...
Είτε πρόκειται για το αλμυρό ως κλασικό πιάτο της τοπικής και γερμανικής κουζίνας σε αυθεντικό βάζο Weck, γλυκές και αλμυρές αλείψεις, μουστάρδες και chutneys, είτε για τη σκόνη φρούτων ως επικάλυψη για π.χ. μούσλι, γιαούρτι, τυρί cottage ή το φρούτο δέρμα ως υγιεινό σνακ.
Όλα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: τη διάρκεια ζωής τους την διατηρούν μέσω παλιών μεθόδων συντήρησης, χωρίς συντηρητικά και...
...Τα κύρια συστατικά που προσφέρει η Belgomilk είναι: συστατικά τυριού: μοτσαρέλα και τυρί τσένταρ για επικάλυψη πίτσας ή φέτες, τριμμένα μίγματα τυριού; συστατικά με βάση το γάλα σε σκόνηγια χρήση στην παρασκευή βρεφικών γαλάκτων, σοκολάτας, γλυκών και μπισκότων, (παγωτού) κρέμας, ψωμιού και ζαχαροπλαστικής, UHT, γιαούρτι ή τυρί; συστατικά με βάση το βούτυρο; συστατικά ορού γάλακτος.
Από το 1989, η Lactoland Trockenmilchwerk GmbH δραστηριοποιείται ως παραγωγική και εμπορική επιχείρηση της γαλακτοβιομηχανίας από την τοποθεσία Dülmen στο Münsterland. 90 υπάλληλοι φροντίζουν ώστε οι πελάτες της βιομηχανίας τροφίμων παγκοσμίως να εξυπηρετούνται με προϊόντα αποξηραμένου γάλακτος υψηλής ποιότητας. 40.000 τόνοι προϊόντων αποξηραμένου γάλακτος φεύγουν ετησίως από το εργοστάσιο στο Dülmen. Από το 1995, η Lactoland ανήκει στην ομάδα Krüger που εδρεύει στο Bergisch Gladbach.
Τα προϊόντα μας: πρωτεΐνες γάλακτος, σκόνηγιαγιαούρτι, σκόνη γάλακτος, σκόνη κρέμας...
Η θυγατρική της συνεταιριστικής επιχείρησης LAÏTA, η EPI INGREDIENTS, ειδικεύεται στην ανάπτυξη και εμπορία γαλακτοκομικών συστατικών σε σκόνηγια τη βιομηχανία τροφίμων. Η EPI INGREDIENTS εμπορεύεται σκόνες γάλακτος, βουτύρου, ορού γάλακτος και άλλες γαλακτοκομικές πρωτεΐνες: καζεΐνη, καζεϊνικά, σκόνες γιαγιαούρτι, βούτυρο, στραγγιστό γιαούρτι ή κρέμα. Ορισμένες από τις αναφορές μας είναι...
...το τυρί κρέμα, η ελαφριά κρέμα, το τυρί κρέμα, το edam και το gouda, - οι γραμμές παραγωγής γιαούρτης, - το γιαούρτι σε ρόφημα, οι γραμμές παραγωγής smeten και κεφίρ, - οι γραμμές παραγωγής κρέμας και βουτύρου, - οι γραμμές παραγωγής γάλακτος σε σκόνη και ορού γάλακτος σε σκόνη, - οι γραμμές παραγωγής παγωτού, οι γραμμές παραγωγής γαλακτοκομικών επιδορπίων, - οι μονάδες CIP (NEP), - οι Ψυχρές...