...διατηρείται μεταξύ +5ºC και +12ºC. Αφού ανοιχθεί η συσκευασία, κάλυψε με λάδι και κατανάλωσε πριν από 5 ημέρες.
Αποφύγετε οι άνθρωποι με δυσανεξία στο ψάρι.
Μεταχειριζόμαστε τα προϊόντα μας με αγάπη και σεβασμό, και αυτό θα το παρατηρήσεις στο τραπέζι σου.
Συστατικά: 1 κονσέρβα RO-500 αντσούγιας από τον Κανταβρικό, 1 βάζο Μπονίτο του Βορρά 220 γρ, 1 βάζο Πούδιν καβραχού 110 γρ, 1 κονσέρβα κοιλιάς τόνου σε ελαιόλαδο 111 γρ και 1 κονσέρβα μυδιών σε ξύδι από τις Ρίες Γαλικίας 112 γρ.
Καθαρό βάρος: 50 γρ
Στραγγισμένο βάρος: 28 γρ...
...Παραγωγή και Πώληση Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου Βιολογικής Καλλιέργειας που παράγεται στη Σικελία από την αγροτική επιχείρηση Παγκάνο. Όλα τα πρωτογενή προϊόντα της επιχείρησης καλλιεργούνται και παράγονται σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του βιολογικού, DOP, IGP. Το βιολογικό ελαιόλαδο εξάγεται σύμφωνα με μηχανικές διαδικασίες σε ψυχρή έκθλιψη.
... Βορρά κομμένο σε ελαιόλαδο
- μια κονσέρβα HANSA με φρέσκο Μποκάρτε σε ελαιόλαδο
- δύο κονσέρβες RR125 με Μύδια από τις Ρίες Γαλικίας σε μαρινάδα
Αυτή η επιλογή περιλαμβάνει την κύρια αναφορά μας, την Αντσόβα από τον Κανταβρικό που παρασκευάζεται χειροποίητα, ζυμωμένη στο χέρι και παρουσιασμένη σε τρεις διαφορετικές μορφές. Η ίδια ποιότητα προϊόντος και διάφοροι τύποι κονσέρβας κατάλληλοι για κάθε κατάσταση κατανάλωσης. Η ημι-συντήρηση της αντσόβας πρέπει να διατηρείται σε ψυγείο μέχρι λίγα λεπτά πριν την κατανάλωσή της, σε θερμοκρασία δωματίου, ώστε το ελαιόλαδο της να...
... είναι τυπικό χαρακτηριστικό.
Μανόμετρο κενού BFMIRA (Δοκιμή διάτρησης κονσερβών)
Το Μοντέλο 269 είναι ένα μανόμετρο κενού υψηλών προδιαγραφών, σχεδιασμένο ειδικά για την εκτίμηση της έντασης του κενού σε μια κονσέρβα τροφίμων. Αναπτύχθηκε από την Ένωση Έρευνας Βρετανικών Βιομηχανιών Τροφίμων.
...αχλάδια με καρύδια και κανέλα, από μαύρους μουριές.
Τυπικά σικελικά κονσέρβα, πατέ, καρύκευμα για ζυμαρικά ή ορεκτικά, μανιτάρια σελάδι, μαύρες ελιές, πράσινες ελιές, σπαράγγια, κάππαρη, αποξηραμένη ντομάτα, αγκινάρες.
Γρανίτες και παγωτά σικελικά: Γρανίτες όλων των γεύσεων, λεμόνι, αμύγδαλο, φιστίκι, μούρα, σοκολάτα, πορτοκάλι, ρόδι, με φραγκόσυκα, με φουντούκι, με φράουλα κ.λπ.
... ντομάτα, ντοματίνια από λόφο, φιλέτα ντομάτας. Εμπορεύεται επίσης τα καλύτερα ιταλικά προϊόντα, με προσεκτική επιλογή ποιότητας και ανταγωνιστική τιμή: Όσπρια και λαχανικά σεκονσέρβα, ελαιόλαδο και λάδι σπόρων, βιομηχανικά ζυμαρικά (σπαγγέτι, πένες, πεννέτες... ζυμαρικά με χάλκινη εκτύπωση, γιουβέτσι, λαζάνια), μοτσαρέλα φιορντάτε και από βουβάλι, καβουρδισμένος καφές, σε κόκκους ή αλεσμένος, κάψουλες ή καψούλες συμβατές με Lavazza και Nespresso και πολλούς τύπους σαλτσών / συνοδευτικών / απεριτίφ. Όλα σε διάφορες μορφές για Retail και Catering.
... ρελάνσον. Επίσης, παρασκευάζουμε πατέ από καβούρι, από μπονίτο σελάδι και ξύδι, από μπονίτο με πιπεριές, από αντσούγια, από χταπόδι στη γαλλική και από καβούρι. Και έτοιμα πιάτα που σκέφτηκαν με το σύνθημα "ζεστάνετε και έτοιμο" όπως Χταπόδι βραστό στο χυμό του συσκευασμένο κενό, γεμιστά καλαμάρια στη μελάνη τους και γεμιστές πιπεριές με σάλτσα μπεσαμέλ και μπονίτο ή με μανιτάρια και γαρίδες που είναι μια απόλαυση. Όλα αυτά παρασκευάζονται με παραδοσιακό τρόπο.
... συμβουλές ερευνητικών κέντρων, πανεπιστημίων και εργαστηρίων, καθώς και από εμπειρίες που μεταφέρονται στην οικογένεια εδώ και πάνω από 100 χρόνια, παράγει κρασί, λάδι και ποιοτικά κονσέρβα. Σήμερα, η επιχείρηση Apulian Selection, υπό καθεστώς Βιολογικής Γεωργίας, ακολουθεί τον κανονισμό παραγωγής κανονισμού CE 834/2007 και είναι κάτοχος του σήματος Προϊόντα Ποιότητας Puglia. Διαθέτει περίπου 50...
... πικάντικο ισπανικό chouriço, topping για πίτσες, ιταλικά αλλαντικά, ιταλικά κρασιά, ιταλικά τυριά, βρασμένες λουκάνικες σε κενό, παντζάρι σε φέτες και τριμμένο σεκονσέρβα και βάζο, καρότο σε φέτες και τριμμένο σεκονσέρβα και βάζο, μαύρες και πράσινες ελιές σε φέτες, τριμμένο σέλινο, φασόλια mungo, λάδι ηλιόσπορου υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, ειδικό λάδι για τηγάνισμα σεκονσέρβα, βρασμένες και...
... αυτή την κονσέρβασελάδι. Πολλοί τα χρησιμοποιούν για ορεκτικά, αλλά αυτό είναι περιοριστικό, γιατί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο την αγκινάρα χωρίς το λάδι και να φτιάξετε ένα πρώτο πιάτο, για παράδειγμα με τη χρήση του bimby, του ρομπότ κουζίνας που βοηθάει στο μαγείρεμα γρήγορα, και υπάρχουν συνταγές με αγκινάρες.