Η Ελαιουργία Aceites Gil Luna είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με αυθεντικό πάθος για την παραγωγή ποιοτικού ελαιολάδου. Βρίσκεται στο περιβάλλον του Εθνικού Πάρκου Sierra de las Nieves, ενός από τους πιο υγιείς και φυσικούς τόπους για την ανάπτυξη των ελαιόδεντρων μας.
Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Gil Luna είναι πολύπλοκο και ισορροπημένο, με χρώματα από πράσινα έως χρυσά, με φρουτώδη και έν...
...διατηρείται μεταξύ +5ºC και +12ºC. Αφού ανοιχθεί η συσκευασία, κάλυψε με λάδι και κατανάλωσε πριν από 5 ημέρες.
Αποφύγετε οι άνθρωποι με δυσανεξία στο ψάρι.
Μεταχειριζόμαστε τα προϊόντα μας με αγάπη και σεβασμό, και αυτό θα το παρατηρήσεις στο τραπέζι σου.
Συστατικά: 1 κονσέρβα RO-500 αντσούγιας από τον Κανταβρικό, 1 βάζο Μπονίτο του Βορρά 220 γρ, 1 βάζο Πούδιν καβραχού 110 γρ, 1 κονσέρβα κοιλιάς τόνου σε ελαιόλαδο 111 γρ και 1 κονσέρβα μυδιών σε ξύδι από τις Ρίες Γαλικίας 112 γρ.
Καθαρό βάρος: 50 γρ
Στραγγισμένο βάρος: 28 γρ...
... Βορρά κομμένο σε ελαιόλαδο
- μια κονσέρβα HANSA με φρέσκο Μποκάρτε σε ελαιόλαδο
- δύο κονσέρβες RR125 με Μύδια από τις Ρίες Γαλικίας σε μαρινάδα
Αυτή η επιλογή περιλαμβάνει την κύρια αναφορά μας, την Αντσόβα από τον Κανταβρικό που παρασκευάζεται χειροποίητα, ζυμωμένη στο χέρι και παρουσιασμένη σε τρεις διαφορετικές μορφές. Η ίδια ποιότητα προϊόντος και διάφοροι τύποι κονσέρβας κατάλληλοι για κάθε κατάσταση κατανάλωσης. Η ημι-συντήρηση της αντσόβας πρέπει να διατηρείται σε ψυγείο μέχρι λίγα λεπτά πριν την κατανάλωσή της, σε θερμοκρασία δωματίου, ώστε το ελαιόλαδο της να...
... ρελάνσον. Επίσης, παρασκευάζουμε πατέ από καβούρι, από μπονίτο σελάδι και ξύδι, από μπονίτο με πιπεριές, από αντσούγια, από χταπόδι στη γαλλική και από καβούρι. Και έτοιμα πιάτα που σκέφτηκαν με το σύνθημα "ζεστάνετε και έτοιμο" όπως Χταπόδι βραστό στο χυμό του συσκευασμένο κενό, γεμιστά καλαμάρια στη μελάνη τους και γεμιστές πιπεριές με σάλτσα μπεσαμέλ και μπονίτο ή με μανιτάρια και γαρίδες που είναι μια απόλαυση. Όλα αυτά παρασκευάζονται με παραδοσιακό τρόπο.