...Μπραουκόλ, Σιράχ, Γκαμέ, Καμπερνέ και Μερλότ. Αυτές οι ποικιλίες προσδίδουν έναν αυθεντικό και μοναδικό χαρακτήρα στα κρασιά. Οι μέθοδοι καλλιέργειας και οι βιοδυναμικές διαδικασίες οινοποίησης συμβάλλουν επίσης στην παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας. Τα κρασιά του ΚΑΣΤΡΟΥ ΤΟΥ ΜΑΪΡΑΓΚ οινοποιούνται και εμφιαλώνονται στο κάστρο.
... φιστίκι με μέλι, μπαχαρικά, τσιμιτσούρι, γέρμπα μάτε, τσάι, φυσικά ποτά από βότανα, σκεύη για ψησταριές, θερμός, κάρβουνο.
ΚΡΑΣΙΑ: Μαλμπέκ, Καμπερνέ Σαβινιόν, Σαρντονέ από τα οινοποιεία BIANCHI, Navarro Correas, San Telmo, Rutini, Fin del Mundo, σιδηροδρομική, λικέρ γλυκού γάλακτος και Λιμοντσέλο.
Τα οινοποιεία της Καστίγια-Λα-Μάντσα είναι ένας από τους μεγάλους παραγωγούς χύμα κρασιού στη χώρα μας. Εμπορευόμαστε χύμα κρασιά κόκκινα και λευκά με τις εξής ποικιλίες σταφυλιού: γκαρνάτσα, σιράχ, καμπερνέ σοβινιόν, τεμπρανίλο, αϊρέν και σοβινιόν μπλαν. Διαθέτουμε μια ετήσια μέση παραγωγή 45 εκατομμυρίων λίτρων για πώληση χύμα.