...Μπραουκόλ, Σιράχ, Γκαμέ, Καμπερνέ και Μερλότ. Αυτές οι ποικιλίες προσδίδουν έναν αυθεντικό και μοναδικό χαρακτήρα στα κρασιά. Οι μέθοδοι καλλιέργειας και οι βιοδυναμικές διαδικασίες οινοποίησης συμβάλλουν επίσης στην παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας. Τα κρασιά του ΚΑΣΤΡΟΥ ΤΟΥ ΜΑΪΡΑΓΚ οινοποιούνται και εμφιαλώνονται στο κάστρο.
... Πάρκου της Σέρα ντε Σ. Μαμέδε. Εκτός από 48 εκτάρια αμπελώνα, υπάρχουν 80 εκτάρια πεύκων, 50 εκτάρια οπωροφόρων δέντρων και 8 εκτάρια ελαιώνων. Βασισμένη σε αυτόχθονες ποικιλίες, όπως η Τρινκαδέιρα και η Αραγκόνες στα ερυθρά κρασιά, καθώς και η Βερντέλχο και η Αρίντο στα λευκά, η κτήση διαθέτει επίσης χαμηλότερα ποσοστά ποικιλιών με ισχυρό οινολογικό δυναμικό, όπως η Αλικάντε Μπουσέ, η Αλφροχεϊρο, η Σιράζ και η Καμπερνέ Σαβινιόν.
... φιστίκι με μέλι, μπαχαρικά, τσιμιτσούρι, γέρμπα μάτε, τσάι, φυσικά ποτά από βότανα, σκεύη για ψησταριές, θερμός, κάρβουνο.
ΚΡΑΣΙΑ: Μαλμπέκ, Καμπερνέ Σαβινιόν, Σαρντονέ από τα οινοποιεία BIANCHI, Navarro Correas, San Telmo, Rutini, Fin del Mundo, σιδηροδρομική, λικέρ γλυκού γάλακτος και Λιμοντσέλο.
Τα οινοποιεία της Καστίγια-Λα-Μάντσα είναι ένας από τους μεγάλους παραγωγούς χύμα κρασιού στη χώρα μας. Εμπορευόμαστε χύμα κρασιά κόκκινα και λευκά με τις εξής ποικιλίες σταφυλιού: γκαρνάτσα, σιράχ, καμπερνέ σοβινιόν, τεμπρανίλο, αϊρέν και σοβινιόν μπλαν. Διαθέτουμε μια ετήσια μέση παραγωγή 45 εκατομμυρίων λίτρων για πώληση χύμα.