... σαρδέλες σε αλάτι και σε λάδι με την επωνυμία "DON CARLOS", η οποία επιβάλλεται στην αγορά ως προϊόν "υψηλής ποιότητας". Οι αντσούγιες και οι σαρδέλες που προέρχονται από την τοπική αλιεία επιτρέπουν στην εταιρεία να επεξεργάζεται την ψαριά της ημέρας με αρχαίες και παραδοσιακές τεχνικές, χωρίς προσθήκη συντηρητικών, δημιουργώντας έτσι ένα εξαιρετικό προϊόν MADE IN ITALY. Οι διάφορες φάσεις παραγωγής και η περίοδος ωρίμανσης παρακολουθούνται σχολαστικά, επιτυγχάνοντας ένα τελικό προϊόν υψηλής ποιότητας και επιτρέποντας στην επωνυμία "DON CARLOS" να είναι παρούσα σε μεγάλες διανομές και υπεραγορές.
... Πικαρδία, την μαύρη τρούφα από το Περικόρντ και όλα τα γαλλικά κρασιά. Μην ξεχνάμε επίσης τα καρυκεύματα, τις μουστάρδες με τρούφα, το αλάτι από την Γκεραντ, τα λάδια και τα ξίδια, το βαλσαμικό ξίδι και το ελαιόλαδο, τις μαρμελάδες από φρέσκα φρούτα.