Ιταλία, Mesoraca
...Το Καποκόλο Καλαβρίας προέρχεται από την επεξεργασία του ανώτερου τμήματος του λαιμού του χοίρου και από ένα μέρος του ώμου. Τα κρέατα αλατίζονται και μασάζονται προσεκτικά στο χέρι και στη συνέχεια τοποθετούνται σε φυσικό έντερο και ωριμάζουν για περισσότερους από 90 ημέρες σε ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία. Κατά τη διάρκεια της αλατοποίησης προστίθενται μπαχαρικά και αρωματικά βότανα τυπικά...
Χαρτοφυλάκιο (19)

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play