...Σακουλάκι με τρυφερό νουγκά από το Μοντελιμάρ με αμύγδαλα, μέλι, σύκα και κανέλα. Φρουτώδες, η αυθεντική συνταγή αυτού του νουγκά έχει εκπονηθεί στα εργαστήριά μας. Ψημένο σε καζάνι, θα βρείτε όλη μας την τεχνογνωσία σε αυτόν τον γκουρμέ νουγκά. Κα spoil yourselves!
Συστατικά: Ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης, αμύγδαλα, μέλι, αποξηραμένα σύκα (8,2 %), ζάχαρη άχνη, άμυλο πατάτας, άζυμο ψωμί (άμυλο, νερό...
... μείνει σε θερμοκρασία δωματίου για λίγο. Βεβαιωθείτε ότι η γκοργκονζόλα είναι χτυπημένη μέχρι να γίνει κρεμώδης. Όσο περισσότερο χτυπάτε, τόσο πιο κρεμώδης θα γίνει η γκοργκονζόλα. Προσθέστε την κρέμα σαντιγί σε αυτό και ανακατέψτε μέχρι να γίνει κρεμώδης και να αρχίσει να σας τρέχουν τα σάλια.
Προσθέστε την κρέμα στο σιφόν σας και, χρησιμοποιώντας μια κασέτα κρέμας, βάλτε μια ωραία ποσότητα σε ένα διακριτικό μπολ. Προσθέστε ένα τέταρτο από φρέσκο σύκο σε αυτό, βουαλά, καλή όρεξη!
Από πολύ νεαρή ηλικία και με πάθος για τη γαστρονομία, με εμπειρία, καινοτομία και ανάπτυξη νέων μοντέλων και τεχνικών γαστρονομίας, η οικογένεια Πολόνιο και Λόπεθ ιδρύει την επιχείρηση Sabores de Anabel Gastronomía y Catering sl, μια οικογενειακή επιχείρηση από το 2010, επικεντρωμένη στην παραγωγή μαρμελάδων, σαλτσών, κονσερβών λαχανικών σε ελαιόλαδο, γλυκού πορτοκαλιού, φυτικών κονσερβών, φρούτω...
...Παντεσπάνι με σύκα 250γρ,
Συστατικά
Μέλι από την περιοχή Κεντρικής Γαλλίας 50%, αλεύρια σίτου και σίκαλης (γλουτένη), σύκα 5%, φρέσκα αυγά, φρέσκο βούτυρο, σκόνη ψησίματος, μαγειρική σόδα, αλάτι, μπαχαρικά.
Περιέχει γλουτένη. Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών.
Να φυλάσσεται σε ξηρό μέρος, μακριά από τη θερμότητα.
Ενεργειακές πληροφορίες
ανά 100 γρ προϊόντος
Ενέργεια 1313 KJ / 314 Kcal
Λίπη 2.7...
...Τεχνητή* (62%), μήλο*, ντομάτα*, ξίδι μηλίτη*, κρεμμύδι*, παρθένο ηλιέλαιο*, αλεύρι ρυζιού*, αλάτι, καπνιστή πάπρικα* (0,6%), κόλιανδρος*.
*Συστατικά από Βιολογική Γεωργία - Αλλεργιογόνο
Κατάλληλο για χορτοφάγους
Συμβουλές χρήσης
Ιδανικό για άλειμμα σε φρέσκο ή ψημένο ψωμί, με αποξηραμένα φρούτα (ψωμί με σταφίδες, ψωμί με σύκα...) ή σκέτο.
Τοποθετήστε το βάζο στο ψυγείο για μία ώρα πριν την...
...{"Nez":"Σημειώσεις από ώριμο μούρο, μάνγκο και πεπόνι με νότες από κέδρο, άνθη πορτοκαλιάς, γλυκό τζίντζερ και ψωμί ψησίματος.","Accord metvin":"Ορεκτικό (τηγανητό φουά γκρα και χυμός τρούφας), είσοδος (φρέσκες σύκα γεμιστές με φουά γκρα), κύριο πιάτο (κοτσύφια με Sauternes), τυρί (ροκφόρ).","Appellation":"Sauternes.","Conditionnement":"Κουτί με 6 φιάλες των 75cl.","Le conseil de l'œnologue...
...Προϊόν που παρασκευάζεται από αποξηραμένα σύκα ποικιλίας καλαμπάκι και προέλευσης Ισπανίας.
Κατασκευασμένο με παραδοσιακό τρόπο, συνδυάζουμε το σύκο με αμύγδαλα και μια σειρά από διάφορα μπαχαρικά, όπως κανέλα, σπόρους ανισού, πιπέρι κ.λπ.
Ιδανικά για να συνοδεύσουν ένα ωρίμασμένο τυρί, πατέ, φουά....
Μορφή συσκευασίας: κουτιά από 100 γραμμάρια.
...Εδώ έχει ήδη αφαιρεθεί η φλούδα, έτσι ώστε να μην πετάξετε τίποτα από αυτό το ωμό προσούτο. Το ωμό προσούτο απολαμβάνεται καλύτερα σκέτο, κομμένο σε λεπτές φέτες με γκρισίνι ή λευκό ψωμί, συνοδευόμενο από ένα καλό ποτήρι ξηρού κρασιού, όπως ένα Sauvignon ή Friulano. Ο προσούτο είναι επίσης νόστιμος με σύκα, πεπόνι, ακτινίδιο, μήλο, σταφύλια και αχλάδι. Αντίθετα, οι μικτές τουρσί δεν ταιριάζουν...
... με ζαμπόν...), Έτοιμα λαχανικά (Όταν μιλάμε για έτοιμα πιάτα, φυσικά σκεφτόμαστε και τα έτοιμα λαχανικά), Ωμά λαχανικά, Κρύα πιάτα, Ιταλικά και Ισπανικά κρεατοσκευάσματα, Τυρί (Πλάκες τυριών, ρακλέτα, σκληρά, ημι-σκληρά, μαλακά, μπλε, φρέσκα, κατσικίσια ή ελαφριά τυριά). Αλλά και σάλτσες, έλαια και μπαχαρικά, τάπας και αλλαντικά, ζυμαρικά, σάντουιτς και σάντουιτς έκπληξη, ποτά, καφές και ζάχαρη, ψωμί, μαρμελάδες και σοκολάτες, μπισκότα, προϊόντα χωρίς ζάχαρη, γαλακτοκομικά και γιαούρτι, ξηροί καρποί, σύκα, χουρμάδες, γλυκίσματα και τέλος διάφορα.
... εσπεριδοειδή, καρύδια και ψωμί μπαχαρικών", και πολλές άλλες πρωτότυπες γεύσεις που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους! Μια παραδοσιακή χειροποίητη παραγωγή... Η αντίληψή μας για την παραγωγή των μαρμελάδων και ζελέδων μας είναι πλήρως στραμμένη προς την βέλτιστη αποτύπωση των γεύσεων και των αρωμάτων που γνωρίσαμε κατά την παιδική μας ηλικία. Σε εμάς, για να φτιάξουμε μια καλή μαρμελάδα, ξεκινάμε επιλέγοντας τα καλύτερα φρούτα που είναι διαθέσιμα στην αγορά, επιλεγμένα από μια πολύ μεγάλη ποικιλία που διαλέγουμε από τις διάφορες γαλλικές περιοχές αλλά και από όλο τον κόσμο.