... δώσει στο νέο μας κρασί, που παρασκευάζεται από τους πιο νέους αμπελώνες, ηλικίας από 5 έως 12 ετών. / ανάλυση γευσιγνωσίας κόκκινο κερασί με βιολετί άκρες. στη μύτη είναι έντονο, εκφραστικό και φρέσκο, με τα ποικιλιακά χαρακτηριστικά του tempranillo σε πλήρη νεότητα. στο στόμα είναι ισορροπημένο, με μια επίμονη αλλά ώριμη τανίνη, καλή οξύτητα και ευχάριστη αίσθηση στο στόμα, με μακρύ και ευχάριστο τελείωμα. / παρασκευή έως τέσσερις μήνες σε βαρέλι από γαλλική δρυ.
Εμπορευματοποίηση φρέσκων και ημιεπεξεργασμένων γεωργικών προϊόντων, φρέσκων, επεξεργασμένων και ψυχθέντων τροφίμων, καθώς και αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών...
... προέρχεται από το σταφύλι BOBAL σε αργιλώδη εδάφη. Η ποικιλία Bobal μέσω της διαδικασίας αιμορραγίας εξελίσσεται δίνοντας ένα φρέσκο ροζέ κρασί με νότες από βατόμουρο και μούρα.Ροζέ Biovistabella
Στη νοτιοανατολική Ισπανία, μεταξύ Βαλένθια και Καστίλης βρίσκεται αυτό το terroir που προέρχεται από τις ποικιλίες Μακαμπέο-Μοσκατέλ που έχουν προσαρμοστεί με τα χρόνια δίνοντας ένα φρέσκο και φρουτώδες κρασί με εσπεριδοειδή νότες.