Είμαστε ένα εστιατόριο, που βρίσκεται στην Κόπερ. Η γαστρονομική και catering ιστορία μας ξεκίνησε με το παγωτό, γι' αυτό και σήμερα του δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή. Έχουμε πάνω από 35 διαφορετικές γεύσεις, κάποιες πολύ ιδιαίτερες, όπως λεβάντα, ελαιόλαδο με λεμόνι, σμέουρο, δεντρολίβανο, κακί. Το παγωτό παρασκευάζεται από φρέσκο γάλα, κρέμα και βούτυρο κακάο. Χρησιμοποιούμε φουντούκια, σοκολάτα και...
...Τιραμισού-Φράουλα-Τούρτα 1900 γρ. Σε μια σκούρα βάση muffin εναλλάσσονται κρέμα τιραμισού και με μπόλικο καφέ εμποτισμένα μπισκότα.
Σε μια σκούρα βάση muffin εναλλάσσονται κρέμα τιραμισού και με μπόλικο καφέ εμποτισμένα μπισκότα. Μια στρώση φρούτων φράουλας κάνει αυτή την τούρτα απόλυτο γευστικό αποκορύφωμα. Με κακάο πασπαλισμένη και διακοσμημένη με σοκολατένιες ρολέτες.
Αριθμός άρθρου: 107364
Διαστάσεις: 28 εκ. διάμετρος
Προτεινόμενη μερίδα: 4 x 16...
...Είμαστε χαρούμενοι να σχεδιάσουμε την τούρτα του γάμου σας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, παρακαλούμε καλέστε μας. (Περιοχή παράδοσης: σε ακτίνα περίπου 45 χλμ ή αυτοπαραλαβή)...
... Σπεσιαλιτέ, τόσο γλυκών όσο και αλμυρών. Στο εργαστήριο της επιχείρησης, παράγονται καθημερινά ζαχαροπλαστικά και αρτοσκευάσματα τυπικά της Πιεμόντε, όπως τα Baci di Dama, η Τούρτα Φουντουκιού, τα Krumiri, τα Brutti ma Buoni... για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Μεταξύ των Πιεμοντέζικων σπεσιαλιτέ, παράγεται επίσης η Bagna Cauda με ελαιόλαδο φουντουκιού, καρυδιού ή στην κλασική εκδοχή με ελαιόλαδο, οι...