... παρέχει την καλύτερη ποιότητα σιταριούDurum, διασφαλίζοντας ότι πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και καθαρότητας. Το σιτάρι χαρακτηρίζεται από περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη τουλάχιστον 12,5% και περιεκτικότητα σε υγρασία το πολύ 13,5%, καθιστώντας το κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών ψησίματος και μαγειρικής. Με αριθμό πτώσης 300 τουλάχιστον και περιεκτικότητα σε κατεστραμμένους σπόρους...
...Ο χοντρός μπουλγούρ είναι μια μορφή θρυμματισμένου σιταριού που προήλθε από την αρχαία Μέση Ανατολή. Οι σπόροισιταριού, συχνά της ποικιλίας durum, απολέπτονται και επεξεργάζονται για να αφαιρεθεί μια μικρή ποσότητα πίτουρου.