...Ψυγμένος γλυκαντικός παστεριωμένος κρέμα σπρέι ιδανικός για διακόσμηση κάθε τύπου επιδόρπιο. Διατηρεί τα χαρακτηριστικά της φρέσκιας υγρής κρέμας, προσφέροντας μοναδική γεύση και υφή.
... μπορεί να πωληθεί σε κάψουλες κρέμας και να εισαχθεί στον σιφόνι κρέμας, ή μέσω των επίσης γνωστών καψουλών κρέμας. Το διξείδιο του αζώτου (N2O) μπορεί να αναμειχθεί καλά με τις λιπαρές ουσίες που προστίθενται στον σιφόνι κρέμας για να παρασκευαστεί μια μους, κρέμα ή σαντιγί. Εκτός από αυτό το πλεονέκτημα, το διξείδιο του αζώτου (N2O) στη βιομηχανία τροφίμων έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι διαθέτει αντιβακτηριακές ιδιότητες. Έτσι, η σαντιγί παραμένει στο ψυγείο έως και 10 ημέρες.
Η N.V. INCOPACK ιδρύθηκε το 1988 με πρώτη εξειδικευμένη δραστηριότητα την παραγωγή UHT σαντιγί σε σπρέι.
Φυσικά, αυτές οι μονάδες παραγωγής ελέγχονται σε πολύ τακτική βάση από τους σημαντικούς πελάτες (μάρκες και διανομείς από όλη την Ευρώπη και πέρα) και διαθέτουν πιστοποιήσεις IFS και BRC.
Σαντιγί και γαρνιτούρες σε σπρέι.
Η IncoPack είναι ειδικός στην παραγωγή σαντιγί και φυτικών γαρνιτούρων...