...Οι σύγχρονοι άνθρωποι εκτιμούν κάθε λεπτό του χρόνου τους. Επομένως, τα άμεσα δημητριακά TERRA θα γίνουν ένα μαγικό ραβδί. Μεταξύ των προϊόντων μας, οι αγοραστές θα βρουν επίσης σιτάριάνοιξης Νο. 2 σε σακούλες μαγειρέματος. Τα δημητριακά ολικής αλέσεως, φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας σιτάρι, μαγειρεύονται για 12-17 λεπτά σε βραστό, αλατισμένο νερό.
... ινών, του μαγγανίου και του σεληνίου. Προερχόμενο από γνωστές χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Νότια Αμερική, ο Καναδάς και η Αυστραλία, αυτό το σιτάρι καλλιεργείται κατά τη διάρκεια της άνοιξης, εξασφαλίζοντας βέλτιστη ανάπτυξη και ποιότητα. Το σιτάρι επεξεργάζεται για να διατηρήσει την θρεπτική του ακεραιότητα, καθιστώντας το προτιμώμενη επιλογή για εφαρμογές ολικής αλέσεως ή επεξεργασμένου αλεύρου ολικής...
...Σιτάριάνοιξης Kutia από την εταιρεία DІAMANT LTD, LLC παρασκευασμένο σύμφωνα με το TU U 15.6-13929625-001:2011.
Η σιτηρά χρειάζεται μαγείρεμα.
Συστατικά: σκληρές σιτηρά άνοιξης.
Τύπος συσκευασίας: συσκευασία πολυπροπυλενίου
Ενεργειακή αξία (θερμίδες) ανά 100 γρ προϊόντος: 1463 kJ (350 kcal).
Βάρος: 400
Ποσότητα κουτιών στη συσκευασία: 16...
...Η σκληρή σίκαλη είναι μια ποικιλία σίτου άνοιξης που συνήθως αλέθεται σε σιμιγδάλι και χρησιμοποιείται για την παρασκευή ζυμαρικών. Μπορεί επίσης να αλεστεί σε πιο λεπτό αλεύρι και να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή ψωμιού ή ζύμης πίτσας.