Τα αποξηραμένα φύλλα βασιλικού έχουν ευχάριστο,
γλυκό και ζεστό άρωμα και μια ελαφρώς πικάντικη γεύση. Ο βασιλικός είναι ένα
βότανο της οικογένειας τη...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΓΑΡΙΦΑΛΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΩΡΑΦΙΑ, ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΡΩΣΙΑ, Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ, Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ, Η...
Όλη η φυσική γεύση μιας κανθαρίλλας για να την απολαύσετε φρέσκια αμέσως μετά τη συγκομιδή, από το καλοκαίρι μέχρι το χειμώνα. Παρουσιάζεται φρέσκια σ...
Όλη η άγρια φυσικότητα, από το μανιτάρι που απολαμβάνεται φρέσκο μόλις το μαζέψετε, από το καλοκαίρι μέχρι τον χειμώνα. Παρουσιάζεται φρέσκο σε καλάθι...
Το τριαντάφυλλο εκτιμάται για την ομορφιά και το άρωμά του εδώ και χιλιάδες χρόνια. Το τσάι από τριαντάφυλλο μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση του ανοσ...
Αν έχετε δυσκολία στην επιλογή, ή αν προτιμάτε έναν συνδυασμό γεύσεων, τότε αυτό το μείγμα τριών ποικιλιών – γιρόλες, κανθαρίσκοι και πόδια προβάτου –...
Αυτά τα μανιτάρια είναι από τα πιο γνωστά καθώς καλλιεργούνται εδώ και πάνω από έναν αιώνα, με εντατικό τρόπο. Τα αποκαλούμε επίσης «μανιτάρια του Παρ...
Ο μύκητας cèpe σε σκόνη διατηρεί τη λαμπρότητα των ξυλώδεις αρωμάτων του. Παρουσιάζεται σε γυάλινο βάζο 70g ανά μονάδα και σε γκουρμέ σετ, Νο 1, Νο 6 ...
Αυτά τα γκρι ή καφέ μανιτάρια, με λευκή σάρκα και ευχάριστη γεύση, είναι κατάλληλα για όλα τα πιάτα.
Συμβουλές προετοιμασίας
Εάν είναι ολόκληρα, βουρτ...
Οι μανιτάρια μορίλλες είναι ανοιχτόχρωμα μανιτάρια με αλβέολο καπέλο, λευκό πόδι και λευκή σάρκα. Οι μορίλλες είναι εξαιρετικά βρώσιμες, αρκεί να είνα...
Καλλιεργημένα μανιτάρια στην Πορτογαλία σε ξύλινα κορμούς. Αυτή η μέθοδος παραγωγής, αρχαία στην Ιαπωνία, προσφέρει στα μανιτάρια μοναδικά οργανοληπτι...
Ο ενόκι έχει ένα μικροσκοπικό λευκό ή μπεζ καπέλο και έναν μακρύ μίσχο που μπορεί να φτάσει μέχρι 10 εκατοστά μήκος. Ο ενόκι αναπτύσσεται σε δέσμες κα...