Γερμανία, Wasserburg Am Inn
Η Μονάδα Επιχειρήσεων Τροφίμων MEGGLE αναπτύσσει και πωλεί λειτουργικές, υψηλής ποιότητας ενώσεις και συστατικά για τη βιομηχανία τροφίμων. Καινοτόμες τεχνολογίες παραγωγής, σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής και σταθερές διαδικασίες μας επιτρέπουν να παράγουμε προϊόντα ανώτερης ποιότητας και λειτουργικότητας. Τα Μοναδικά Συστατικά μας: Λακτόζη (Meggletose®) Λακτόζη βρεφικής ποιότητας σε ξηρή και ...
Χαρτοφυλάκιο (10)
Γερμανία, Hamburg
...Η βινάσσα ζαχαρότευτλου είναι ένα παραπροϊόν της ζύμωσης της μελάσας ζαχαρότευτλου. Ως ζωοτροφή, η βινάσσα ζαχαρότευτλου είναι κατάλληλη για όλα τα είδη ζώων λόγω της περιεκτικότητάς της σε πρωτεΐνες. Ωστόσο, συνιστάται ιδιαίτερα για τη σίτιση βοοειδών και προβάτων, καθώς μόνο τα ρουμαντικά ζώα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις μη πρωτεϊνικές ενώσεις αζώτου της βινάσσας για τη σύνθεση πρωτεϊνών. Η...
Χαρτοφυλάκιο (27)
Ουκρανία, Bucha, Kyiv
... την ηλικία και σχετίζονται με την ανεπάρκεια κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος. Το υαλουρονικό οξύ είναι αναπόσπαστο μέρος του δικτύου του συνδετικού ιστού στο σώμα μας. Στο δέρμα, το υαλουρονικό οξύ, μαζί με το νερό και τις πρωτεϊνικές ενώσεις, γεμίζει τους χώρους στον συνδετικό ιστό.
Χαρτοφυλάκιο (10)
Πολωνία, Skawina
... φωσφορικά άλατα και χλώριο, επομένως δεν αφήνει χαρακτηριστική οσμή. Διακρίνεται για την υψηλή του αποτελεσματικότητα στην απολίπανση και την αφαίρεση επίμονων ρύπων που προκύπτουν κατά την κοπή κρέατος και τις πρωτεϊνικές ακαθαρσίες. Παρά την αλκαλική αντίδραση, είναι ήπιο για τις καθαριζόμενες επιφάνειες και δεν τις βλάπτει. Άοσμο. Ουδέτερο χρώμα. Ευρύ φάσμα λειτουργίας υπό κανονικές συνθήκες. Μεγάλες δυνατότητες εφαρμογής. Διαθέτει αναστολείς διάβρωσης και είναι πιστοποιημένο από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγιεινής.
Χαρτοφυλάκιο (570)
Γερμανία, Weinheim
... τρανσγλουταμινάση στην ΕΕ. Η τρανσγλουταμινάση είναι ένα ένζυμο μικροβιολογικής προέλευσης. Ως βιοκαταλύτης, παρέχει πρωτεϊνικές ενώσεις μέσω της διασταυρούμενης σύνδεσης μεταξύ αμινοξέων όπως η λυσίνη και η γλουταμίνη. Ως αποτέλεσμα της σύνδεσης των πρωτεϊνών, οι λειτουργικές και τεχνολογικές χαρακτηριστικές των πρωτεϊνών βελτιώνονται σημαντικά. Η τρανσγλουταμινάση αυξάνει την ικανότητα συγκράτησης υγρασίας...
Χαρτοφυλάκιο (1)