Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για χρήση σε αλλαντικά, για την παρασκευή του ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ που ονομάζεται "Longaniza fresca" ή "Salsicha fresca".
Ένα προϊόν κατάλληλο για όλα τα είδη κρέατος. Μορφή: σακούλα 4kg...
... τη σκόνη ορού γάλακτος σε διεθνείς αγορές.
Η σκόνη ορού γάλακτος είναι μια ανεκτίμητη φυσική πηγή πρωτεΐνης. Χρησιμοποιείται σε διάφορους κλάδους της βιομηχανίας, κυρίως στη διατροφή, την αρτοποιία, τη ζαχαροπλαστική, τα ποτά, τα προϊόντακρέατος, τα έτοιμα προς κατανάλωση τρόφιμα καθώς και στη γεωργία – ως πρόσθετο ζωοτροφών. Έχει κρεμώδη-λευκή απόχρωση, είναι αφράτη και χαλαρή. Η σκόνη περιέχει πολύτιμες πρωτεΐνες όπως αλβουμίνες και σφαιρίνες, λακτόζη και μεταλλικά άλατα ασβεστίου.