Η NCM NUTS SRL, με έδρα την Μπρόντε, Κατάνια, Ιταλία, είναι ένας κορυφαίος προμηθευτής υψηλής ποιότητας αποξηραμένων φρούτων, ειδικευμένος στην εισαγωγή και εξαγωγή premium προϊόντων. Με εκτενή εμπειρία στον κλάδο, εξυπηρετούμε πελάτες παγκοσμίως, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα αποξηραμένων φρούτων για τις αγορές λιανικής και χονδρικής. Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει φιστίκια, αμύγδαλα, φουντούκι...
... συστατικά ξένα προς την λιγουριανή παράδοση.
Το Calvi Genoese Basil Pesto PDO έχει έντονο πράσινο χρώμα και χαρακτηρίζεται από φρέσκια και λεπτή γεύση.
Ετικέτα προϊόντος
Στην ενότητα 'Συνημμένα' θα βρείτε την ετικέτα με τα διατροφικά στοιχεία και άλλες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν.
Συνοδευτικά
Εξαιρετική γεύση για πρώτα πιάτα.
Μέθοδος αποθήκευσης
Αποθηκεύστε σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από πηγές θερμότητας. Αφού ανοιχτεί, αποθηκεύστε στο ψυγείο (+4°C) και καταναλώστε εντός 5 ημερών.
Κωδικός: PESTO 80...
...Το πράσινοπέστο προέρχεται αρχικά από τη βόρεια Ιταλία, χαρακτηρίζεται από το πράσινο χρώμα του, που είναι ένδειξη της παρουσίας βασιλικού στη σύνθεσή του. Παραδοσιακά, το πράσινοπέστο συνοδεύει τα ζυμαρικά (φυσικά!), το ρύζι, τις πατάτες ή ακόμα και τη σούπα μινέστρε. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε σε πίτσες ή άλλο καρπάτσιο. Δοκιμάστε το!
Καθαρό βάρος: 0,180 KG
Χωρητικότητα: 0,180 KG...
... κρέατά σας!
Η μαρινάδα μας Oued-Amlil αποτελείται από σκόρδο και αρωματικά βότανα εξαιρετικής ποιότητας. Θα προσφέρει μια γαστρονομική πινελιά αντάξια των μεγάλων σεφ στα κρέατα τύπου αρνιού, μοσχαριού ή βοδινού. Ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη, θυμίζει συνταγές όπως η Maître d’hôtel ή οι σάλτσες για σαλιγκάρια. Εύκολη στη χρήση και έτοιμη προς χρήση, αυτή η μαρινάδα Oued-Amlil ξεχωρίζει για το πράσινο χρώμα της και τη γεύση τύπου βούτυρο-πέστο. Τα εστιατόρια, τα σνακ, τα fast-food και τα κρεοπωλεία που χρησιμοποιούν αυτήν
Αναφορά: ART0012...
... και χρησιμοποιείται παγκοσμίως, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην ιταλική και γαλλική κουζίνα. Ο βασιλικός και η ντομάτα είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός. Γι' αυτό, ρίξτε λίγο πάνω στη σούπα ντομάτας. Επιπλέον, αυτό το πράσινο ιερό βότανο τα πηγαίνει καλά σε σούπες και σάλτσες, πέστο, τυριά, πιάτα με ψάρι και κρέας και σαλάτες. Γεύεται επίσης υπέροχα σε ένα τοστ. Η συμβουλή είναι να το προσθέσετε όσο το δυνατόν αργότερα για να διατηρήσετε τη γεύση όσο το δυνατόν περισσότερο.
... και γευστική επιλογή. Είτε ανακατεμένα σε μια κρεμώδη σάλτσα πέστο, είτε με ψητά λαχανικά, είτε ενσωματωμένα σε πολύχρωμες σαλάτες ζυμαρικών, αυτά τα fusilli από πράσινο μπιζέλι προσφέρουν μια έκρηξη γεύσης και οπτικής απήχησης στις γαστρονομικές σας δημιουργίες. Επιπλέον, όπως όλα τα προϊόντα μας, είναι βιολογικά και φιλικά προς τους vegans, εξασφαλίζοντας μια υγιεινή και χωρίς ενοχές εμπειρία...
Η Bloch, μια οικογενειακή επιχείρηση δύο αιώνων που εδρεύει στην περιοχή Grand-Est, ιδρύθηκε το 1811. Αρχικά εγκαταστάθηκε στην Αλσατία κοντά στη Στρασβούργο.
Το 1870 η επιχείρηση μεταφέρθηκε στη Λωρραίνη, στην προάστια του Νανσί, όπου παράγει σούπες και ζωμούς. Μόνο τη δεκαετία του 2000 η επιχείρηση εξαγοράστηκε από την εταιρεία HIGY, επαναφέροντας τη δραστηριότητά της στις μαγειρικές βοηθήσεις.
...Αυτό το κόκκινο πέστο (το τρίτο στην παλέτα των ιταλικών χρωμάτων μας, μετά το πράσινο και το λευκό) έχει γεύση σαν ένα μείγμα της αγαπημένης σας πικάντικης σάλτσας arrabbiata και της αλμυρής σάλτσας αντσούγιας-σκόρδου, bagna cauda. Με άλλα λόγια, είναι νόστιμο.
... είναι επίσης εξαιρετική πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων και είναι πιο σταθερό στην οξείδωση. Ιδιαίτερα στην κρύα κουζίνα, αποτελεί ένα υψηλής ποιότητας λάδι μαγειρικής, ωστόσο δεν θα πρέπει να θερμαίνεται. Για τη διατροφή, ειδικά των χορτοφάγων, των χορτοφάγων και των λάτρεις της ωμής διατροφής, η υψηλή περιεκτικότητα σε αλφα-λινολενικό οξύ είναι σημαντική. Η βιομηχανία τροφίμων χρησιμοποιεί το βιολογικό λάδι λινόσπορου για ντρέσινγκ σαλάτας, πιάτα με πατάτες, αλείμματα και ντιπ, πέστο ή γιαούρτια.
Το βιολογικό μας λάδι λινόσπορου έχει κίτρινο-πράσινο χρώμα και μια λιπαρή, χορτώδη αρωματική γεύση.
... ισορροπημένο σε Ωμέγα-3 & 6 με την ιδανική αναλογία 1/3 αυτών των "καλών" απαραίτητων λιπαρών οξέων που το σώμα μας δεν μπορεί να παράγει.
Συμβουλές χρήσης: μην το θερμαίνετε! Χρησιμοποιήστε το ωμό σε κρύα ή ζεστά πιάτα (σαλάτες, πέστο, ψάρια, τοστ, φρέσκα τυριά, λαχανικά, ρύζι, ζυμαρικά, μακί ...)
Χρησιμοποιείται επίσης ως βιολογικό καλλυντικό.
Συντήρηση: μακριά από το φως και τη θερμότητα, στη...
... παγκοσμίως ως μοναδικά και με το σμαραγδένιο χρώμα που τον ξεχωρίζει από όλες τις άλλες καλλιέργειες. Από τη σύνθεση παράδοσης, πάθους και καινοτομίας γεννιέται η Σαλάμι με Πιστάκι, που θεωρείται ένα κλασικό δεύτερο πιάτο της τοπικής γαστρονομικής παράδοσης. Από την κρέμα πέστο πιστακιού, περνώντας από τραγανά, λικέρ και αλεύρι, η Specialia αναδεικνύει την αληθινή γεύση του Πιστακιού DOP και της νότιας κουζίνας που γεννήθηκε κάτω από τον ήλιο της Μεσογείου. Ο κύριος στόχος της Specialia είναι η ικανοποίηση του πελάτη και η δημιουργία από την αρχή μιας σαφούς και ήρεμης σχέσης.
... εταιρεία να διαφοροποιείται στην αγορά και να εγγυάται ποιοτικές υπηρεσίες σε διάφορους τομείς. Σήμερα, η Pistacchio S.p.A. διαθέτει τρία παραγωγικά εργοστάσια, ένα αφιερωμένο σε αλείμματα, πέστο και πατέ; ένα αφιερωμένο στην παραγωγή των παστών (φιστίκι, φουντούκι και αμύγδαλο) και τέλος ένα αφιερωμένο σε όλα τα προϊόντα ζαχαροπλαστικής, όπως τούρτες, κροκάν και κροκάν καλυμμένα.
Η εταιρεία BGC AGRICULTURE AND FOOD LTD βρίσκεται στην επαρχία Μπεργκάμα της Σμύρνης στην Τουρκία και παράγει από το 2010, ηλιό dried ντομάτες, ημι-ξηρές ντομάτες, μαριναρισμένες πιπεριές, ελιές καθώς και σάλτσες (πράσινοπέστο, κόκκινο πέστο) σε έκταση 32.000 τ.μ., χρησιμοποιώντας μηχανές τελευταίας τεχνολογίας για την παραγωγή μας.