...Το πράσινοπέστο προέρχεται αρχικά από τη βόρεια Ιταλία, χαρακτηρίζεται από το πράσινο χρώμα του, που είναι ένδειξη της παρουσίας βασιλικού στη σύνθεσή του. Παραδοσιακά, το πράσινοπέστο συνοδεύει τα ζυμαρικά (φυσικά!), το ρύζι, τις πατάτες ή ακόμα και τη σούπα μινέστρε. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε σε πίτσες ή άλλο καρπάτσιο. Δοκιμάστε το!
Καθαρό βάρος: 0,180 KG
Χωρητικότητα: 0,180 KG...
... κρέατά σας!
Η μαρινάδα μας Oued-Amlil αποτελείται από σκόρδο και αρωματικά βότανα εξαιρετικής ποιότητας. Θα προσφέρει μια γαστρονομική πινελιά αντάξια των μεγάλων σεφ στα κρέατα τύπου αρνιού, μοσχαριού ή βοδινού. Ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη, θυμίζει συνταγές όπως η Maître d’hôtel ή οι σάλτσες για σαλιγκάρια. Εύκολη στη χρήση και έτοιμη προς χρήση, αυτή η μαρινάδα Oued-Amlil ξεχωρίζει για το πράσινο χρώμα της και τη γεύση τύπου βούτυρο-πέστο. Τα εστιατόρια, τα σνακ, τα fast-food και τα κρεοπωλεία που χρησιμοποιούν αυτήν
Αναφορά: ART0012...
Η Bloch, μια οικογενειακή επιχείρηση δύο αιώνων που εδρεύει στην περιοχή Grand-Est, ιδρύθηκε το 1811. Αρχικά εγκαταστάθηκε στην Αλσατία κοντά στη Στρασβούργο.
Το 1870 η επιχείρηση μεταφέρθηκε στη Λωρραίνη, στην προάστια του Νανσί, όπου παράγει σούπες και ζωμούς. Μόνο τη δεκαετία του 2000 η επιχείρηση εξαγοράστηκε από την εταιρεία HIGY, επαναφέροντας τη δραστηριότητά της στις μαγειρικές βοηθήσεις.
... ισορροπημένο σε Ωμέγα-3 & 6 με την ιδανική αναλογία 1/3 αυτών των "καλών" απαραίτητων λιπαρών οξέων που το σώμα μας δεν μπορεί να παράγει.
Συμβουλές χρήσης: μην το θερμαίνετε! Χρησιμοποιήστε το ωμό σε κρύα ή ζεστά πιάτα (σαλάτες, πέστο, ψάρια, τοστ, φρέσκα τυριά, λαχανικά, ρύζι, ζυμαρικά, μακί ...)
Χρησιμοποιείται επίσης ως βιολογικό καλλυντικό.
Συντήρηση: μακριά από το φως και τη θερμότητα, στη...