Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
Υπηρεσία
... με ελαφρύ ψήσιμο προσφέρουν λεπτές νότες, ενώ αυτά με έντονο ψήσιμο φέρνουν αρώματα βανίλιας και μπαχαρικών.
Πορώδης και Οξείδωση: Η πορώδης δομή του ξύλου επιτρέπει μια ελεγχόμενη οξείδωση, που είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη πολύπλοκων γεύσεων και για την απαλότητα του αποστάγματος.
Αρωματικές Νότες: Τα βαρέλια του Πόρτο Μπράνκο προσθέτουν φρουτώδη αρώματα, όπως ροδάκινο και βερίκοκο, καθώς...
Η Casa do Vale βρίσκεται στην περιοχή Balde, στο Baião. Η εγγύτητα στον ποταμό Douro, στην Pala και στο Porto Novo της προσφέρει μια μοναδική τοποθεσία, με εκπληκτική θέα και ταυτόχρονα περιοχές παραγωγής διάσημες για την ποιότητα των προϊόντων που παράγονται εκεί. Η έκταση περίπου 5 εκταρίων διαθέτει ένα αιωνόβιο σπίτι και αποκτήθηκε από την οικογένεια Cardoso Fernandes πριν από 25 χρόνια. Από τό...
Η LISBON TEA CO.® είναι καταχωρημένο εμπορικό σήμα της πορτογαλικής εταιρείας Explorelevel Lda.
Με μια ευρεία συλλογή τσαγιών που έχουν επιλεγεί προσεκτικά από τις καλύτερες φυτείες του κόσμου, η Lisbon Tea Co. προσφέρει στους λάτρεις του τσαγιού μοναδικές γευστικές εμπειρίες.
Από την επιλογή των καλύτερων τσαγιών μέχρι τη δημιουργία των μοναδικών μας μιγμάτων, η καινοτομία είναι μέρος της παράδ...
...
Ημέρα 1 - Άφιξη στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας.
Ημέρα 2 - Πινχάλ Νόβο - Εβόρα - Αρραϊόλος - Πινχάλ Νόβο.
Ημέρα 3 - Πινχάλ Νόβο - Κοΐμπρα - Μπουσάκο - Ανάδια.
Ημέρα 4 - Ανάδια - Αβέιρο - Λαμέγκο.
Ημέρα 5 - Λαμέγκο - Περιοχή του Δούρου - Ρέγκουα - Πινχάο - Λαμέγκο.
Ημέρα 6 - Λαμέγκο - Γκιμαράες - Μπράγκα - Πόντε ντε Λίμα.
Ημέρα 7 - Πόντε ντε Λίμα – Πόντε ντε Λίμα.
Ημέρα 8 - Πόντε ντε Λίμα - Αεροδρόμιο του Πόρτο.
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Πόρτο (65 χλμ). Διαδικασίες επιβίβασης με τον Διαχειριστή μας και πτήση από το Πόρτο για τον επόμενο προορισμό σας.
...Είμαστε Παραγωγοί
Παράγουμε και εμπορευόμαστε βιολογικό αμύγδαλο εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Είμαστε επίσης παραγωγοί σταφυλιών (κρασί του Πόρτο), κάστανου και ελιάς/ελαιόλαδου.
Αμύγδαλα και Θραυστήρας
Αγοράζουμε επίσης παραγωγές αμυγδάλου (βιολογικού και μη βιολογικού) από το Δούρο και από τα Τράσος-Μόντες, τις οποίες εμπορευόμαστε σε σπασμένο μορφή. Θραύουμε το βιολογικό αμύγδαλο της παραγωγής...
... που σημαίνει ότι μπορούμε να προσφέρουμε έναν εξαιρετικά ελκυστικό συνδυασμό ποιοτικών ξύλινων βαρελιών και ανταγωνιστικών τιμών. Επίσης, έχουμε την τύχη να βρισκόμαστε κοντά στην καθορισμένη περιοχή όπου παράγεται όλο το κρασί πορτογαλίας, γεγονός που μας δίνει μοναδική πρόσβαση σε μεταχειρισμένα βαρέλια κρασιού πορτογαλίας μέσω των μακροχρόνιων σχέσεων που έχουμε με τους παραγωγούς κρασιού...
...Μαρμελάδες, Προϊόντα Nestlé (Αφρικανικές χώρες, Ευρωπαϊκές χώρες εκτός Ε.Ε.), Πτηνοτροφικά προϊόντα, Κρεατικά προϊόντα, Κρασιά της Bairrada, Κρασί του Πόρτο, Σαμπάνιες, μια ευρεία γκάμα διαφόρων κρασιών, διάφοροι χυμοί, Νερά, όλη μια ποικιλία τροφίμων και ποτών.
Το 1995 δημιουργήσαμε την Εμπορική Ονομασία «Batatas Saleiro» με δραστηριότητα Εισαγωγής/Εξαγωγής. Με μεγάλη αξία και περηφάνια για την...
... Ισπανία ως Tempranillo), Touriga Nacional (ένα σταφύλι που χρησιμοποιείται παραδοσιακά στο κρασί του Πόρτο) και Alicante Bouschet (με την έντονη διακοσμητική του χρήση).
ΕΛΙΕΣ: στην ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία ελιών αυτόχθονης ή ισπανικής προέλευσης σε ελαιώνα 80 εκταρίων. Η φύτευση ελιών έγινε βιολογική το 2012. Μετά την ψυχρή έκθλιψη, οι ελιές μετατρέπονται σε λάδι εξαιρετικής ποιότητας, το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Οι ελιές πιέζονται σε πιεστήρια της υψηλότερης ποιότητας. Όλες οι φάσεις της διαδικασίας υποβάλλονται τακτικά σε έλεγχο ποιότητας.
... καταναλώσει, ανθίζουν κεράσια και αμύγδαλα. Η χειμερινή περίοδος κατά την οποία τα λουκάνικα τοποθετούνται σε τζάκια για να καπνιστούν, παρασκευάζονται με την παραδοσιακή μέθοδο. Η περιοχή του Δούρου, τόσο διάσημη για το κρασίΠόρτο, προσφέρει επίσης το καλύτερο κόκκινο κρασί, λευκό και ροζέ, από άλλες περιοχές, το Μίνιο το διάσημο πράσινο κρασί, μοναδικό στον κόσμο. Οι μαρμελάδες παρασκευάζονται από τα...
Από τον αιωνόβιο ελαιώνα της Πορτογαλίας εξάγεται το παρθένο ελαιόλαδό μας, το οποίο εμπλουτίζει τη μεσογειακή μας κουζίνα! Διότι το ελαιόλαδο είναι το καλύτερο λίπος για τον άνθρωπο! Επίσης, το πορτογαλικό κρασί, από την περιοχή του Δούρου μέχρι το Αλγκάρβε, συμπεριλαμβανομένου του κρασιού του Πόρτο και των πράσινων κρασιών, είναι ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας, για το οποίο οι Πορτογάλοι...