Πολωνία, Brzozów
... ευρέως στην vegan κουζίνα αντί της ζελατίνης. <strong>Χρήση</strong> Ο άγαρ χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο της ζελατίνης σε κρέμες, ζελέ, μους, μαρμελάδες και σε άλλα προϊόντα. Διαλύεται σε θερμοκρασία 85-95 βαθμών Κελσίου, ενώ πήζει ήδη στους 32-35 βαθμούς. Δεν χρειάζεται λοιπόν να τον βάλουμε στο ψυγείο. Για να επιτευχθεί μέτρια σκληρότητα ζελέ, χρησιμοποιείται η αναλογία: 1 επίπεδη κουταλιά του...
Χαρτοφυλάκιο (781)
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play