...Η ανυδρή γαλακτοκομική λιπαρή ύλη (AMF) μπορεί να παραχθεί από βούτυρο ή κρέμα 35% έως 45%, ανάλογα με την εποχή. Η διαδικασία παραγωγής περιλαμβάνει την αφαίρεση σχεδόν όλου του νερού και των μη λιπαρών στερεών με τη βοήθεια φυγοκεντρητών. Χάρη σε αυτό, το προϊόν είναι πιο εύκολο να διατηρηθεί και να αποθηκευτεί, καθώς περιέχει λιγότερο νερό.
...Η κρέμαγάλακτος είναι μια γαλακτοκομική λιχουδιά που διακρίνεται με το σήμα "Ποιότητα Παράδοση", κομμένη και τυλιγμένη στο χέρι. Μια μοναδική χαρακτηριστική της κρέμας μας είναι η λεγόμενη "δάκρυ", δηλαδή η ημι-υγρή μάζα λικέρ-γάλακτος που βρίσκεται στο εσωτερικό, η οποία εκτιμάται ιδιαίτερα από τους γνώστες. Η ιδανική συνδυαστική κρούστα από έξω και η μαλακή υφή από μέσα κάνουν τις κρέμες να λιώνουν στο στόμα.
Συνήθως συσκευάζουμε τις κρέμες σε κουτιά των 3kg ή 5kg. Υπάρχει δυνατότητα συσκευασίας τους σε σακούλες διαφόρων βαρών (100 g, 200 g, 250 g, 500 g).