... οποίες δεν είναι τόσο ξινές όσο το φρέσκο φρούτο του κράνμπερι. Η κράνμπερι λειτουργεί πολύ καλά στην πρόληψη υποτροπών λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος. Οξινίζει τα ούρα, γεγονός που οδηγεί σε βακτηριοκτόνα που βρίσκονται στην κύστη. Επιπλέον, τα οξέα που περιέχονται στο κράνμπερι μειώνουν την προσκόλληση τωνβακτηρίων, χάρη στην οποία εκκρίνονται στα ούρα. Τα οξέα που περιέχονται στο...
... περίπου 140°C για 2-5 δευτερόλεπτα, προκειμένου να αποστειρωθεί το προϊόν και να εξαλειφθεί η ανάπτυξη βακτηρίων που προκαλούν την αλλοίωση του γάλακτος. Κατά την παραγωγή του γάλακτος UHT συμβαίνει η αντίδραση Maillard, η οποία οδηγεί σε αλλαγή του χρώματος, της γεύσης και/ή της οσμής. Μετά το άνοιγμα, πρέπει να διατηρείται στο ψυγείο.
... προστατευτικές ιδιότητες και μειώνει τον κίνδυνο μετάδοσης μικροβίων στο δέρμα. Το υλικό παρέχει εξαιρετική προστασία και λειτουργεί ως φράγμα για στερεά σωματίδια κατάτων πιτσιλιών και τωνβακτηρίων.
Εφαρμογή: προστασία από επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες, προστασία του σώματος του εργαζομένου από βρωμιά, καθώς και χημικούς, βιολογικούς, μηχανικούς και θερμικούς παράγοντες. Το προϊόν μπορεί να...
... εξερευνήσετε τον διαδικτυακό κατάλογο, στον οποίο περιγράφονται λεπτομερείς παράμετροι των επιλεγμένων στρωμάτων. Έχουν ληφθεί υπόψη το ύψος τους, η σκληρότητα, η πλήρωση του καλύμματος και τα χαρακτηριστικά του πυρήνα. Από έναν επαγγελματία κατασκευαστή αφρωδών στρωμάτων μπορείτε να περιμένετε πολυετή εγγύηση και υγιεινές λύσεις που δεν επιτρέπουν τη συσσώρευση υγρασίας και την ανάπτυξη βακτηρίων.