... γεύσης και πικάντικης γεύσης στα πιάτα τους.
Η δέσμευσή μας για την ποιότητα αντικατοπτρίζεται σε κάθε βήμα της διαδικασίας παραγωγής μας. Χρησιμοποιούμε τις καλύτερες πρώτες ύλες και πραγματοποιούμε αυστηρό έλεγχο ποιότητας για να διασφαλίσουμε ότι κάθε προϊόν πληροί τα υψηλότερα πρότυπα. Επιπλέον, προσφέρουμε μια εξατομικευμένη υπηρεσία που μας επιτρέπει να προσαρμοζόμαστε στις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών μας, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
...Ο θρυμματισμένος κόκκινος πιπεριάς είναι ένα δημοφιλές μπαχαρικό γνωστό για τα διάφορα επίπεδα καυτερότητας του, από ήπιο έως εξαιρετικά καυτερό. Χρησιμοποιείται σε στιφάδο, σούπες και πιάτα με φασόλια, και είναι βασικό στοιχείο στην ισπανική κουζίνα. Ο κόκκινος πιπεριάς ενισχύει τη γεύση των στιφάδων, σαλτσών και σούπας με βάση την ντομάτα, και χρησιμοποιείται σε ανατολίτικα πιάτα με ζυμαρικά. Για να διατηρηθεί η ισχύς του, ο θρυμματισμένος κόκκινος πιπεριάς θα πρέπει να αποθηκεύεται σε αεροστεγή δοχεία, μακριά από το φως και την υγρασία.
...Η σκόνητσίλι (γνωστή και ως σκόνη καυτερού πιπεριού ή σκόνητσίλι) είναι ο αποξηραμένος, αλεσμένος καρπός μιας ή περισσότερων ποικιλιών καυτερού πιπεριού, μερικές φορές με την προσθήκη άλλων μπαχαρικών (γνωστή επίσης ως μείγμα σκόνης τσίλι). Χρησιμοποιείται ως μπαχαρικό για να προσθέσει πικάντικη γεύση ή ένταση και γεύση στα πιάτα.
...Η σκόνητσίλι Bondamanjak, ιδανική για συντήρηση, θα είναι τέλεια για να ενισχύσει τις σάλτσες, τις μαρινάδες σας ή να συνοδεύσει τις πουρέδες σας. Ισχυρή και έντονη γεύση. Στις Καραιβικές, αρωματίζει υπέροχα τα ακρά, τις σούπες, τις σάλτσες...
... επαναστατικές αλλαγές στις δυτικές μαγειρικές πρακτικές. Το Piper nigrum, το μητρικό φυτό του μπαχαρικού, είναι ένας ξυλώδης αειθαλής αναρριχητής.
Η Σρι Λάνκα είναι μία από τις λίγες ασιατικές χώρες που παράγουν και καλλιεργούν μαύρο πιπέρι, ενώ η Νοτιοδυτική Ινδία είναι εδώ και καιρό η παραδοσιακή πατρίδα αυτού του δημοφιλούς μπαχαρικού.
Ολόκληρο Μαύρο Πιπέρι
Ολόκληρο Λευκό ΠιπέριΣκόνη Μαύρου Πιπεριού
Σκόνη Λευκού Πιπεριού
Έλαιο Μαύρου Πιπεριού...
...Οι jalapeños αρχικά συγκομίζονται πράσινοι και στη συνέχεια ωριμάζουν σε κόκκινους καθώς εξελίσσονται.
Πράσινοι Jalapeños: Προσφέρουν μια πικάντικη γεύση και αναζωογονητική γεύση, συχνά χρησιμοποιούνται σε μαρινάδες, σάλτσες ή σερβίρονται φρέσκοι δίπλα σε διάφορα πιάτα.
Κόκκινοι Jalapeños: Διαθέτουν μια πιο γλυκιά γεύση και πιο σύνθετο άρωμα, χρησιμοποιούνται συνήθως σε τουρσιά, αποξηραμένοι και αλεσμένοι σεσκόνητσίλι.
Οι μέθοδοι επεξεργασίας των jalapeño ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο τους και την προοριζόμενη χρήση.
Η Poppe & Groninger GmbH είναι μια παραδοσιακή εταιρεία με έδρα το Αμβούργο, η οποία ειδικεύεται στο εμπόριο υψηλής ποιότητας μπαχαρικών. Η εταιρεία προσφέρει μια ευρεία γκάμα φυσικών πρώτων υλών και επεξεργασμένων μπαχαρικών για τη βιομηχανία τροφίμων. Χάρη στην πολυάριθμη εμπειρία και την βαθιά κατανόηση του κλάδου, η Poppe & Groninger είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης.
Η γκάμα προϊόντων περιλαμ...
...Σιμιγδάλι σκληρού σίτου βιολογικής ποιότητας και σκόνη πιπεριού Espelette AOP βιολογικής προέλευσης (2,5%).
Αλλεργιογόνα: Περιέχει ΓΛΟΥΤΕΝΗ, ενδεχόμενα ίχνη αυγού και σόγιας.
Πώς να το μαγειρέψετε:
Ρίξτε σε βραστό νερό για 4 έως 6 λεπτά.
Μέσες Διατροφικές Αξίες ανά 100g:
ΕΝΕΡΓΕΙΑ - 1526kj / 360kcal
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ - 13g
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ - 71g εκ των οποίων σάκχαρα 1,4g
ΛΙΠΑΡΑ - 1,8g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0,3g
ΙΝΕΣ - 4,4g
ΑΛΑΤΙ - 0,01g
Ean13:3701511702380
Αναφορά:TagliatelPimentEspletAOPBio1...
...μοσχοκάρυδο, κουρκουμά, πιπέρι, κύμινο και πιπέριτσίλι.
Το μείγμα που έχει επιλέξει η Sartha θα νοστιμίσει την κουζίνα σας με ένα μαγευτικό και μοναδικό άρωμα, μια πραγματική απόλαυση.
Για να διατηρήσετε το ras el-hanout σας, φροντίστε να το κρατάτε σε θερμοκρασία δωματίου, κλειστό ερμητικά και μακριά από το φως.
Αλλά για να σας διευκολύνουμε τη ζωή, η αρχική μας συσκευασία είναι ιδανική γι' αυτό!
Βάρος καθαρού περιεχομένου: 50 γρ
Προέλευση: Πολλαπλές...
...{"Anwendung":"Χρήση: Αν και η ονομασία πιπέρι Καγιέν έχει καθιερωθεί, το Καγιέν ανήκει στην οικογένεια των τσίλι. Η μακρόστενη και αιχμηρή κάψα αποξηραίνεται και αλέθεται μαζί με τους σπόρους και τα διαφράγματα. Δεδομένου ότι αυτά τα μέρη του φυτού περιέχουν πολύ από το \"καυτερό\" καψαϊκίνη, η σκόνη Καγιέν είναι αρκετά πικάντικη. Ιδανική για να προσθέσει θερμότητα σε μαγειρευτά, σούπες, πιάτα...
... γκάμα πιπεριών, τσίλι, σπόρων, αποξηραμένων λουλουδιών, αρωματικών βοτάνων και σκόνης. Τα πιο πωληθέντα προϊόντα μας είναι η κανέλα, το μαύρο πιπέρι, η γλυκάνισος, οι σπόροι σουσαμιού και τα μείγματα μπαχαρικών όπως το κίτρινο κάρυ ή το ρασ ελ χανουτ.
Είμαστε διαθέσιμοι από Δευτέρα έως Παρασκευή, μέσω email ή τηλεφώνου, για να απαντήσουμε στα αιτήματά σας.
Η Haliloglu Biber ιδρύθηκε το 1968 στην Καχραμανμάρας και έχει την ευχαρίστηση να μοιράζεται τις γνώσεις και την εμπειρία της με τους εκλεκτούς πελάτες της για περισσότερα από 47 χρόνια. Από την ίδρυσή της, η εταιρεία μας διαθέτει μια ομάδα ειδικών στην παραγωγή κόκκινων τσίλι.
Ειδική Πιπεριά, S.Evlik, B.Halis, Ισότ, Πιπέρισεσκόνη, Γλυκιά κόκκινη πιπεριά, Γλυκιά πιπεριά, ως παραγωγή προϊόντων...