... πρώτη γερμανική ζυθοποιία που εξήγαγε μπύρα σε ατσάλινο βαρέλι, το οποίο σήμερα είναι το πρότυπο της βιομηχανίας.
Διατηρώντας τις μπύρες τους εντός αυστηρών προτύπων καθαρότητας που καθορίστηκαν για πρώτη φορά το 1516, καθορίζοντας κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τους τύπους συστατικών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην παρασκευή μπύρας, η Beck’s παραμένει πιστή στις παραδόσεις της ενώ ταυτόχρονα βοηθά στην εξέλιξη της βιομηχανίας μπύρας.
... φράσεις του λυκίσκου και αρκετές αρωματικές ενώσεις είναι παρούσες σε αυτό το προϊόν, επιτρέποντας να επιτευχθεί μια πικρία που είναι ταυτόσημη με αυτήν που αποκτάται μέσω της κλασικής προσθήκης λυκίσκου. Αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη ζύμωση, ακριβώς πριν από την τελική διήθηση. Το ISOTOTAL είναι ένας ιδανικός τρόπος για να ρυθμίσετε την πικρία της μπύρας στην επιθυμητή τιμή στο...
Η Sb-Trading (BVBA) είναι μια εμπορική εταιρεία με έδρα το Βέλγιο, ιδρυθείσα το 2016 και εξειδικευμένη στην παγκόσμια πώληση προϊόντων τροφίμων και μη τροφίμων FMCG, συμπεριλαμβανομένων ποτών, γλυκισμάτων και ζαχαρωτών, σκόνης γάλακτος, κρεάτων και άλλων προϊόντων. Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει έναν μεγάλο αριθμό αναγνωρίσιμων εμπορικών σημάτων και πολύ δημοφιλών προϊόντων, όπως: - Τρόφιμα: χον...
...Η πρώτη σκούρα μπύρα από την MOVA. Πυκνή σκούρα μπύρα με παχύ αφρό και κρεμώδες σώμα.
Η γεύση είναι απαλή και λεπτή με νότες σοκολάτας, καφέ και καραμέλας. Η πικρία του κριθαριού ισορροπεί με τη γλυκύτητα της λακτόζης. Η στρογγυλάδα και η βελούδινη υφή της μπύρας.
...Εξαιρετική μπύρα που δημιουργείται με βάση το σιτάρι και το κριθάρι, η οποία χαρακτηρίζεται από μια ιδιαίτερη απαλότητα και ακριβώς εκφρασμένη πικρία από λυκίσκο. Ένα διακριτικό χαρακτηριστικό αυτής της μπύρας είναι η εκλεπτυσμένη γεύση και οι λεπτές νότες κόλιανδρου στο άρωμα.
Γυάλινη φιάλη: Διάρκεια ζωής 270 ημέρες
Ποσότητα 450 ml: 12 φιάλες σε κουτί...
...Αυτό το λικέρ είναι ένα απόσταγμα του Val Dieu Grand Cru αναμεμειγμένο με 18 διαφορετικά μπαχαρικά και αρώματα. Έχει γεύση με νότες πορτοκαλιού, διατηρώντας παράλληλα την πικρία της μπύρας.