...Η γεύση ενός λικέρ πατσαράν είναι μια απαραίτητη εμπειρία σε κάθε παραμονή στη Χώρα των Βάσκων!
Άγρια σμέουρα, ζάχαρη, νερό, αλκοόλ και γλυκάνισο.
Διπλή μακροχρόνια εκχύλιση. Η πρώτη είναι μια κρύα εκχύλιση. Αυτό περιλαμβάνει
τριών εβδομάδων προεκχύλιση των σμέουρων σε 96% καθαρό αλκοόλ.
(η κρύα εκχύλιση απελευθερώνει τα μέγιστα αρώματα από τα σμέουρα και δίνει στο
αλκοόλ το όμορφο κοκκινωπό...
Η PUERTA DEL SOL ιδρύθηκε στα τέλη του 1998 από πάθος για το κρασί και από αγάπη για την Ισπανία. Το ένα είναι αδιάσπαστα συνδεδεμένο με το άλλο, γιατί όταν λέμε Ισπανία, δεν αναφερόμαστε μόνο σε κρασιά, αλλά και σε σέρι, πατσαράν, κρέμα καταλάνια, τυρί μαντσέγκο, παέγια, κοτσινίγιο, πάτα νέγκρα, κ.λπ... Η Ισπανία δεν είναι μόνο η Κόστα ντελ Σολ και η Κόστα Μπράβα, αλλά και - και κυρίως - λαμπρές...