Η οικογένεια Masoni Pietro δραστηριοποιείται από το 1885 και ασχολείται με προϊόντα ζαχαροπλαστικής. Η μακρά εμπειρία και παράδοση στην τέχνη της ζαχαροπλαστικής που είναι χαρακτηριστική της Σιένα την καθιστά διάσημη για διάφορα προϊόντα, όπως: panforti, cantuccini, panpepati, torroni και μπισκότα. Ο πελάτης μπορεί να απολαύσει μια στιγμή υπέροχης γλυκύτητας, γεύοντας την χειροποίητη σοκολάτα ή απ...
... της δραστηριότητάς του, συνοδεύεται από τον Μάρκο, τον τωρινό ζαχαροπλάστη, ο οποίος διατηρεί την παράδοση με τη χρήση σημαντικών και επιλεγμένων πρώτων υλών. Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν 12 τύπους μπισκότων και 5 τύπους πανφόρτε, όλοι με διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Δεν χρησιμοποιούμε συντηρητικά, χρωστικές, ΓΤΟ, υδρογονωμένα λίπη.
...ορίζοντάς την από τα όρια των λόφων και της ακτής από τη Τσετσίνια προς τον Νότο. Η ειδικότητα είναι το Πανφόρτε της Βαλ ντι Κορνία και τα Στινκέττι, ένα φανταστικά νόστιμο μπισκότο και τυπικό της περιοχής μας. Χειροποίητη παραγωγή αφιερωμένη.