Τουρκία, Esenyurt
Η Dispo Plastik, με έδρα την Κωνσταντινούπολη, είναι ένας ηγέτης στην παραγωγή μιας ευρείας γκάμας προϊόντων πλαστικής συσκευασίας. Με μηνιαία παραγωγή άνω των 1000 τόνων, η Dispo Plastik είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς πλαστικών προϊόντων συσκευασίας στην Κωνσταντινούπολη. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται στους τομείς των τροφίμων, της γεωργίας και της βιομηχανίας. Είμαστε περήφανοι π...
Χαρτοφυλάκιο (130)
Μάλτα, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Πέρασαν οι μέρες που η παρασκευή σαντιγί θεωρούνταν κάτι που μπορούσαν να κάνουν μόνο οι ειδικοί. Σήμερα, η παρασκευή σαντιγί είναι μια εύκολη εργασία και ακόμη και ένας αρχάριος μπορεί να ετοιμάσει σαντιγί με απόλυτη τελειότητα. Ναι, μιλάμε για τον καινοτόμο φορτιστή σαντιγί που όχι μόνο σας παρέχει μια φρέσκια, αέρινη και αφράτη σαντιγί σε χρόνο μηδέν, αλλά σας μετατρέπει και σε έναν ειδικό barista ή σεφ στο σπίτι.
Χαρτοφυλάκιο (241)
Ιταλία, Orio Al Serio
...Μηχανές σχεδιασμένες για να δημιουργούν ένα στοιχείο έλξης και διαφοροποίησης στην προσφορά παγωτού. Είναι διπλής γεύσης και διαθέτουν μια ειδική ομάδα εκτόξευσης που μπορεί να προσθέσει τρεις διαφορετικές παραλλαγές κατά επιλογή, με τη μέγιστη υγιεινή και πρακτικότητα. Χάρη στην τεχνολογία της άμεσης παγωτοποίησης, οι Kolor είναι ικανές να παράγουν συνεχώς παγωτό με την επιθυμητή υφή. Η μηχανή διαθέτει ένα ντουλάπι από ανοξείδωτο χάλυβα στο οποίο φιλοξενούνται οι τρεις δοχείες σιροπιών, η έγχυση των οποίων ελέγχεται από έναν ειδικό ρυθμιστή πίεσης.
Γαλλία, Cohade
...Για να συσκευάσετε τα παγωτά σας, ιδού η συσκευαστική μηχανή! Η ημι-αυτόματη μηχανή Αυτή η μηχανή σφράγισης συσκευασιών θα σας εξοικονομήσει απίστευτο χρόνο. Η αυτόματη μηχανή Για τις μεγαλύτερες παραγωγές: η αυτόματη μηχανή συσκευασίας. Βάζετε το παγωτό στο ταινία και συσκευάζεται αυτόματα. Εξοικονόμηση χρόνου για μεγάλες παραγωγές. Οι μηχανές συσκευασίας δεν κατασκευάζονται στη Γαλλία, συνεργαζόμαστε με έναν ειδικό στη συσκευασία (αν έχετε γαλλική εταιρεία μηχανών συσκευασίας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μια συμφωνία).
Χαρτοφυλάκιο (45)
Ισπανία, Villajoyosa
Η Chocolates Clavileño είναι κατασκευαστής σοκολάτας από το 1882, με έδρα τη Villajoyosa, Αλικάντε (Ισπανία). Παράγουμε σοκολάτες, σκόνες κακάο, επικάλυψη και σοκολατένιες γκρανίτες, με παραγωγική ικανότητα να προμηθεύουμε σε ποσότητα και ποιότητα τον τομέα του λιανικού εμπορίου τροφίμων και τη βιομηχανία, διατηρώντας μια ισχυρή δέσμευση προς την παράδοση και την καινοτομία. Προσφέρουμε σοκολάτε...
Χαρτοφυλάκιο (9)
Ολλανδία, Emmen
...Προσθέστε μόνο νερό! Οι σκόνες DairyBasic instant ICE έχουν σχεδιαστεί για εύκολη προετοιμασία παγωτού σταθερής ποιότητας. Instant ICE σκόνη: για την παρασκευή παγωτού σε μπάλα χωρίς ειδικό εξοπλισμό. Μπορεί να παρασκευαστεί μόνο με νερό, χτυπημένο με έναν τυπικό μίξερ και στη συνέχεια να αποθηκευτεί για αρκετές ώρες στην κατάψυξη. SOFT ICE σκόνη: για την παρασκευή υγρού συμπυκνώματος. Αυτό το συμπύκνωμα μπορεί να επεξεργαστεί με μια μηχανή παγωτού για να δημιουργήσει ένα νόστιμο και οικονομικό παγωτό. Διάρκεια ζωής: 18 μήνες Συσκευασία: Τυπικές σακούλες 25kg DairyBasic.
Ιταλία, Roseto D'abruzzi
... της έχει αποκτήσει με τα χρόνια δύο σημαντικές πιστοποιήσεις: ISO 9001 και IFS, οι οποίες έχουν μεταξύ άλλων απαιτήσεων την προσεκτική επιλογή προμηθευτών και την επιλογή πρώτων υλών και ημιτελών προϊόντων ποιότητας, προσφέροντας ένα προϊόν με ειδικό βάρος ανώτερο κατά 30% σε σχέση με το βιομηχανικό.
Ιταλία, Almenno San Bartolomeo
... τύχη, ούτε και η συσκευασία για την οποία έχει αποκτηθεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Αποτελείται από ένα ειδικό δοχείο με διαμερίσματα που επιτρέπει τη διατήρηση των γεύσεων ξεχωριστά. Εκτός από το παγωτό προσφέρονται ειδικά προϊόντα με βάση τη σοκολάτα χάρη στην εμπειρία που αποκτήθηκε στο Βέλγιο με τη στήριξη μεγάλων σοκολατοποιών όπως ο Eduard Bechoux και προϊόντα υψηλής ζαχαροπλαστικής όπως ολικής...
Βέλγιο, Mol
...% λιπαρά. Όλο το γάλακτος μπορεί να ονομάζεται παγωτό κρέμα, αλλά όχι όλο το παγωτό κρέμα μπορεί να ονομάζεται γάλακτος. Αυτή η διαφορά στο ποσοστό λιπαρών σημαίνει ότι η ενεργειακή αξία του γάλακτος είναι χαμηλότερη από αυτή του παγωτού κρέμα. Έτσι, στον τομέα των παχυντικών, το γάλακτος είναι λίγο καλύτερο. Μπορεί κανείς να παρατηρήσει τη διαφορά και στο ειδικό βάρος του παγωτού. Το βιομηχανικό παγωτό ζυγίζει περίπου 500 γρ/λίτρο. Το γάλακτος μας ζυγίζει λίγο περισσότερο από 670 γρ/λίτρο. Ο λόγος είναι ότι μέσα στην κρέμα μπορεί να χτυπηθεί πολύ αέρας, και ο αέρας είναι η πιο φθηνή πρώτη ύλη.
Γερμανία, Osnabrück
... Alterwest Eiscrem AG. Ακόμα και σήμερα, η παραγωγή συνδυάζεται με πολύ ιταλικό know-how. Όχι μόνο ο χυμός λεμονιού εισάγεται, αλλά και οι περισσότερες αρωματικές ουσίες εισάγονται από μεσαίες ιταλικές βιομηχανίες. Ακόμα και οι ειδικοί κάδοι για καφέ παγωτού παράγονται από έναν Ιταλό ειδικό. Για την προώθηση του μάρκετινγκ, υπάρχουν δύο εταιρείες πωλήσεων από το 2007: η G+G Gelato πωλεί κλασικό ιταλικό παγωτό στη Γερμανία σε περίπου 100 καφέ παγωτού. Η Süd-Eis πωλεί μια εκτενή γκάμα παγωτών σε περίπου 300 χονδρεμπόρους στη Γερμανία, την Ευρώπη και το εξωτερικό.
... εκτύπωσης που μπορεί να μεταφέρει άμεσα τα χρώματα στους κουβάδες. Οι μεταφερόμενες μπογιές δεν σβήνουν για πολλά χρόνια. B- IML (Ετικέτες Εντός Μορφής): Πρώτα απ' όλα, οι ετικέτες pp κόβονται σύμφωνα με το σχήμα των φλυτζανιών και των καπακιών με ένα ειδικό μαχαίρι. Οι ετικέτες κολλάνε τέλεια στα προϊόντα με ρομπότ IML. Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά για το σύστημα CMYK σε αυτόν τον τύπο τεχνικής εκτύπωσης. Επιπλέον, η ετικέτα δεν παραμορφώνεται ποτέ λόγω αυτού του ανεπτυγμένου συστήματος.
Χαρτοφυλάκιο (10)

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play