... τροποποίηση της υφής των προϊόντων χωρίς να επηρεάζει τη γεύση τους. Οι δεσμευτικές του ιδιότητες και η ικανότητα διατήρησης της υγρασίας τον καθιστούν δημοφιλή συστατικό στον τομέα των προϊόντων αρτοποιίας. Σε σύγκριση με τον αμυλο καλαμποκιού, ο φυσικός αμυλος πατάτας παραμένει σταθερός σε υψηλές θερμοκρασίες.
... Οργανική φυσική τροποποίηση σε συμπυκνωμένη στερεά μορφή.
Προερχόμενη από Αμερικανική Λεονάρντιτα υψηλής καθαρότητας και ποιότητας.
Βελτιώνει τα φυσικοχημικά και βιολογικά χαρακτηριστικά του εδάφους.
Βελτιώνει τη δομή του εδάφους.
Αυξάνει την ικανότητα ανταλλαγής κατιόντων.
Ευνοεί τη μικροβιακή ζωή.
Βελτιώνει τη γενική γονιμότητα του εδάφους.
Ευνοεί την ανάπτυξη ριζών και την ανάπτυξη των φυτών.
Αποτρέπει την υποβάθμιση των κατιόντων.
Παράγουμε ΜΑΥΡΗ ΤΟΡΦΗ που εξάγεται από τους δικούς μας βάλτους στην Ισπανία.
Ειδικευόμαστε σε οργανικά υλικά για κηπουρική, γεωργία και περιβάλλον, με ισχυρή εδραίωση στην προμήθεια εδάφους και μαύρης τορφής.
Παράγουμε μια ποικιλία υποστρωμάτων και βελτιωτικών εδάφους, οργανικών λιπασμάτων, οργανoμεταλλικών λιπασμάτων, καθώς και ενός ειδικού εδάφους κάλυψης για την παραγωγή μανιταριών.
Προμηθεύ...
... 3D
- Δημιουργία προσαρμοσμένων τροπαίων
- Εκτύπωση 3D MJF
- Εκτύπωση 3D σε ρητίνη
- Ταχεία πρωτοτυποποίηση
- Μαζική παραγωγή
- Γεωμετρική μοντελοποίηση 3D
- Επισκευή και βελτιστοποίηση αρχείων 3D για εταιρείες και φοιτητές
- Διαφανείς εκτυπώσεις 3D
- Συγκρίνετε τις τιμές παραγωγής μέσω εκτύπωσης 3D με τις τρέχουσες τιμές αγοράς σας
- Οργανική μοντελοποίηση 3D...