... περισσότερο ως γαρνιτούρα παρά για τη γεύση του. Όταν τα αποξηραμένα, κόκκινα άνθη μουλιάζουν σε βραστό νερό, απελευθερώνουν ένα σκούρο κόκκινο χρώμα και μια πολύ ξινή γεύση που ταιριάζει καλά σε τσάγια, κοκτέιλ και σάλτσες.
Συνιστώμενη Αποθήκευση
Το πιο σημαντικό σημείο είναι ότι τα αποξηραμένα βότανα και μπαχαρικά δεν μπορούν ποτέ να χαλάσουν αν διατηρούνται στεγνά. Ναι, η δραστικότητα χάνεται...
...Ένας διανομέας σαντιγί είναι μια συσκευή από αλουμίνιο ή θερμικά επεξεργασμένο χάλυβα, που λειτουργεί με φιάλες αερίου των 8 γραμμαρίων, ή με μεγαλύτερες φιάλες των 580 γραμμαρίων ή 640 γραμμαρίων για να συμπιέσει τη φιάλη και να απελευθερώσει άμεσα το αέριο στα υγρά. Μόλις φτάσουμε στο σημείο όπου η βαλβίδα του διανομέα σαντιγί ανοίγει πιέζοντας τον διακόπτη, το υγρό αναγκάζεται να βγει από το...
Ο αμπελώνας ιδρύθηκε το 2004 από τον κ. Jean Pierre Ponroy και τον γιο του Romain, οι οποίοι ειδικεύονται στην παραγωγή κρασιού AOC Reuilly.
Ο αμπελώνας εκτείνεται σε 5,50 εκτάρια σήμερα και οι πρώτες φυτεύσεις πραγματοποιήθηκαν το 2006 σε αργιλώδη ασβεστολιθικά εδάφη, σε μαρμαρυγιακά εδάφη και σε υψηλές τα terraces από χαλίκια και άμμο.
Ο Sauvignon μας παράγει ξηρούς και φρουτώδεις λευκούς οίνο...
...Για αρχή, η χτυπημένη κρέμα που ετοιμάζετε είναι κατάλληλη για να μπει στο ψυγείο για έως και 10 ημέρες. Και πέρα από αυτό το σημείο, οι αδαείς θα αναρωτηθούν: γιατί να δοκιμάσουν αυτό το πείραμα αν η χτυπημένη κρέμα έχει παρασκευαστεί επιτυχώς εδώ και καιρό με χτυπητήρια;
Έχουμε μια πιο τεχνική απάντηση για αυτό: Η χτυπημένη κρέμα που φτιάχνετε σε ένα χτυπητήρι κρέμας είναι πολύ αεριωμένη και...
... για να απολαύσετε πλήρως τις αρώματα και τις μυρωδιές του, γεννήθηκε στη Μόντενα και από εκεί διαδόθηκε στις εθνικές και διεθνείς αγορές. Ο Συνεταιρισμός Ιστορικού Σήματος των Λαμπρούσκων της Μόντενα είναι το σημείο αναφοράς για την εγγύηση, την ανάδειξη και την προώθηση της ποιοτικής διάστασης των Λαμπρούσκων DOC Μόντενα.