...Ένα από τα αλείμματα της σειράς Apéritif des Sept Collines.
Καλά ψημένα, ελαφρώς πιπεράτα
Ένα νόστιμοάλειμμα με έντονη γεύση μανιταριών. Ιδανικό για άλειμμα σε ψωμί για να το απολαύσετε ως απεριτίφ, ή να χρησιμοποιηθεί στην κουζίνα, με πουλερικά ή πάνω σε ψητό κρέας.
Σύνθεση: Μανιτάρια Παρίσι προέλευσης Γαλλίας (79%), βούτυρο (20%), αλάτι Guérande, πιπέρι.
Διαστάσεις: 6,6 εκ. (διάμετρος) x 6,16 εκ. (ύψος)
Καθαρό βάρος: 100 γρ.
...πρωτεΐνη 3.4g, φυτικές ίνες 3.4g, αλάτι 0.8g & nbsp; <strong> χρήση </strong> για άλειμμα ψωμιού, σάντουιτς και τοστ. & nbsp; <strong> σχόλια </strong> μετά το άνοιγμα Αποθηκεύστε στο ψυγείο και καταναλώστε εντός 48 ωρών.
... μια θρεπτική και υγιεινή πάστα. Ιδανική ως ντιπ για λαχανικά ή ως νόστιμο συστατικό σε πολλές συνταγές.
Βυθιστείτε στον κόσμο των ανατολικών λιχουδιών με την πάστα σουσαμιού (Ταχίνι). Φτιαγμένο από καθαρό και ψητό σουσάμι, το Ταχίνι δεν είναι μόνο πλούσιο σε βιταμίνες, αλλά και ένα εκτιμημένο κύριο συστατικό για το χούμους και μια νόστιμη συνοδευτική επιλογή για πιάτα με κρέας, ψάρι και σαλάτες. Η πολυπλοκότητα του Ταχινιού φαίνεται επίσης ως ντιπ, σάλτσα ή νόστιμοάλειμμα για ψωμί.
...αυθεντικό, πικάντικο, χειροποίητο ταϊλανδέζικο Khao Soi Gai. Ελαφρύ, γρήγορο και νόστιμο
Συνιστώμενη προετοιμασία
Η κρέμα μελιτζάνας μας είναι ένας πραγματικός παντογνώστης στην κουζίνα.
Τέλεια ως ντιπ για λαχανικά, πίτα και πιάτα mezze.
Εξαιρετική ως άλειμμα για μπαγκέτες, ψωμί ολικής αλέσεως, τοστ, κρουασάν, μπέιγκελ και τορτίγιες.
Ιδανική για ψητό κρέας, ψάρι και λαχανικά ή ως επικάλυψη για...
Η ALINE CHOCOLATIERE επαναστατεί τα κλασικά της σοκολατοποιίας με στυλ από την Μπαρτιάνη. Είναι όλη η Κορσική σε γλυκίσματα σοκολάτας: ένας λεπτός συνδυασμός ανάμεσα στους θησαυρούς του Νησιού της Ομορφιάς και την καλή σοκολάτα, μέσω του μελιού, των εσπεριδοειδών, των φουντουκιών, των θησαυρών του μακί και των εμβληματικών Canistrelli που μας επαναφέρουν σε παιδικές αναμνήσεις και υπόσχονται εκπλη...
...Προέρχεται από το λατινικό Cibusculum, που σημαίνει πολύτιμο φαγητό, και έχει μια ιστορία που χρονολογείται από την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Είναι ένα μαλακό, γλυκό και νόστιμο σαλάμι, ιδανικό για άλειμμα σε ψωμί και κατανάλωση σε ορεκτικά, σνακ και πικνίκ.