Ιδρυμένη το 1955, η Tonnellerie Condachou είναι μία από τις τελευταίες οικογενειακές και ανεξάρτητες τυροκομίες στη Γαλλία. Ο Dominique Condachou διαδέχθηκε τον πατέρα του, Marcel, το 1995. Μετά από σπουδές στη βινολογία-οινολογία και πτυχίο τυροκόμου, ο γιος του, Clément, αποφασίζει να ενταχθεί στην οικογενειακή επιχείρηση το 2010. Δουλεύουν χέρι-χέρι για να την αναπτύξουν και να διατηρήσουν μια ...
Η TECNIWOOD είναι μια πρωτοπόρος επιχείρηση στην ανακαίνιση βαρελιών εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Ειδικευόμαστε σε νέα, ανακαινισμένα και μεταχειρισμένα βαρέλια.
Η TECNIWOOD αποστέλλει τα βαρέλια της σε πολλές χώρες παραγωγής κρασιού και αποσταγμάτων: νέα βαρέλια από γαλλική, ευρωπαϊκή και αμερικανική δρυ / ανακαινισμένα βαρέλια από γαλλική και αμερικανική δρυ / μεταχειρισμένα βαρέλια.
Η TECNIWOO...
Ανακαλύψτε την επιλογή μας από θεϊκά κόκκινα, λευκά, ροζέ και αφρώδη κρασιά! Φιλοδοξία μας είναι να διευκολύνουμε τη συνεργασία μεταξύ των Γάλλων οινοπαραγωγών και των εθνικών και διεθνών αγοραστών. Ιδρυμένη το 2018, η DIXVINS είναι το B2B κατάστημά σας που προσφέρει την online πώληση κρασιών και αποσταγμάτων made in France για εστιατόρια, κάβες και χονδρέμπορους σε όλο τον κόσμο. Σας προσφέρουμε ...
... εκτίθενται προς το μεσημέρι και προς τα δυτικά βρίσκονται σε εωκενικές εδάφους που προέρχονται από πετρασέρα, γκαλέστρο και ασβεστόλιθο. Το κελάρι φιλοξενεί βαρέλια 25 εκατονικών από γαλλική δρυ, βαρέλια 39 εκατονικών από δρυ Σλαβονίας και δεκατέσσερις μπαρίκες από διάφορες ξυλώδεις ουσίες που χρησιμοποιούνται μόνο για το Ρόσσο Τοσκάνου. Η παραμονή σε δρυ για το Μπρουνέλο είναι τρία χρόνια, ακολουθούμενη από ωρίμανση έξι μηνών σε φιάλη. Τα κρασιά είναι παραδοσιακού στυλ.