...Η ιδανική συνδυαστική λύση κοπής και ζύγισης: Εργονομική, εύκολη στον καθαρισμό, εύκολη στη λειτουργία, εξοικονόμηση ενέργειας.
Ιδανική για όλες τις χειροκίνητες εργασίες κοπής όπως μαγειρεμένο ζαμπόν, βραστές και μαγειρεμένες λουκάνικες, φέτες τυριού ή μακράς διάρκειας προϊόντα όπως σαλάμι και αεροστεγές ζαμπόν. Επιπλέον, αποτελεί μια λύση που εξοικονομεί χώρο αν απαιτείται μετρολογικά...
...Μαγειρεμένοσαλάμι παραγόμενο από τα καλύτερα επιλεγμένα εθνικά κρέατα, αρωματισμένο με κρασί Aleatico από την περιοχή μας, την Τούσκια. Απελευθερώνει ένα λεπτό άρωμα, ιδιαίτερα κατάλληλο με φουκατσά ή τηγανητή πίτσα.
...rosette με ζαμπόν Bayonne, chorizo σε φυσικό έντερο με τη φλούδα του, λουκάνικο perche, ρολό κοιλιάς (γαλλική pancetta) και επίπεδο. Παράγουμε επίσης μαγειρεμένα αλλαντικά: σπιτικό σαλάμι σκόρδου, πατέ βασκικό με πιπέρι Espelette, το διάσημο πατέ της γιαγιάς μας (με κονιάκ, κρέμα γάλακτος και μικρά μανιτάρια), μαγειρεμένο ζαμπόν, βουνίσια λουκάνικα béarnais, galabar και boudin brasse με κρέας, και τερίνα από πόδι χοίρου. Επιπλέον, παράγουμε μαριναρισμένα κρέατα για ψήσιμο όπως το διάσημο ζαμπόν για ψήσιμο τύπου Lomo και φρέσκα λουκάνικα.
Είμαστε μια εμπορική επιχείρηση εξαγωγής αγροτικών προϊόντων, κατεψυγμένων και FMCG (πάνα, ταινία,…). Είμαστε παρόντες στην Ευρώπη και την Αφρική. Με την πάροδο των ετών, έχουμε επεκτείνει σημαντικά τη γκάμα προϊόντων μας και διευρύνει το δίκτυο διανομής μας προς όφελος της αγαπητής πελατείας μας. Εξάγουμε σε όλη την υποσαχάρια Αφρική με έλεγχο από το πεδίο/εργοστάσιο (ΕΕ, Αμερική,…) μέχρι την παρ...
Αρχικά, η δραστηριότητα ήταν εποχιακή, σε συνδυασμό με τις γιορτές του Πάσχα και των Χριστουγέννων, και με μια κυρίως τοπική αγορά. Χρησιμοποιούνταν φρέσκα και πρώτης ποιότητας κρέατα, παρασκευάζοντας το σαλάμι με τεράστια γνώση και προσοχή, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα μπαχαρικά, τα καλύτερα έντερα και αποξηραίνοντάς το με τη μέγιστη φροντίδα, ώστε η γεύση, τα αρώματα και η γνησιότητα του να διασφ...
Πιστεύουμε στην ποιότητα των προϊόντων που παράγονται στην Ισπανία, γι' αυτό θέλουμε να τα μοιραστούμε με τον υπόλοιπο κόσμο.
Οι Αστούριοι είναι περήφανοι για το τυρί κατσίκας τους, οι Βαλενθιάνοι για την παέγια τους, οι Ριοχάνες για το κρασί τους, αλλά όλη η Ισπανία χαίρεται όταν τα προϊόντα και οι συνταγές μας ξεπερνούν τα σύνορά μας. Ως Ισπανοί, είμαστε περήφανοι για τη γαστρονομία μας και την ...
... Κοιλάδας. Παρμεζάνα Reggiano DOP από πεδιάδα, λόφο και βουνό, με ωρίμανση που κυμαίνεται από 36 έως 80 μήνες. Παραδοσιακό μπαλσάμικο ξύδι Modena IGP, παλαιωμένο σε ξύλινες βαρέλες από 12 - 24 έως 30 χρόνια. Προσούτο di Parma DOP, Culatello di Canossa (RE) με ελάχιστη ωρίμανση 24 μηνών, Σαλάμι Felino, Mortadella di Asino, Σαλάμι Asino, Strolghino. Προμαγειρεμένα: Cotechino, Zampone, μαγειρεμένοσαλάμι...