...Μαγειρεμένοσαλάμι παραγόμενο από τα καλύτερα επιλεγμένα εθνικά κρέατα, αρωματισμένο με κρασί Aleatico από την περιοχή μας, την Τούσκια. Απελευθερώνει ένα λεπτό άρωμα, ιδιαίτερα κατάλληλο με φουκατσά ή τηγανητή πίτσα.
Αρχικά, η δραστηριότητα ήταν εποχιακή, σε συνδυασμό με τις γιορτές του Πάσχα και των Χριστουγέννων, και με μια κυρίως τοπική αγορά. Χρησιμοποιούνταν φρέσκα και πρώτης ποιότητας κρέατα, παρασκευάζοντας το σαλάμι με τεράστια γνώση και προσοχή, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα μπαχαρικά, τα καλύτερα έντερα και αποξηραίνοντάς το με τη μέγιστη φροντίδα, ώστε η γεύση, τα αρώματα και η γνησιότητα του να διασφ...
... Κοιλάδας. Παρμεζάνα Reggiano DOP από πεδιάδα, λόφο και βουνό, με ωρίμανση που κυμαίνεται από 36 έως 80 μήνες. Παραδοσιακό μπαλσάμικο ξύδι Modena IGP, παλαιωμένο σε ξύλινες βαρέλες από 12 - 24 έως 30 χρόνια. Προσούτο di Parma DOP, Culatello di Canossa (RE) με ελάχιστη ωρίμανση 24 μηνών, Σαλάμι Felino, Mortadella di Asino, Σαλάμι Asino, Strolghino. Προμαγειρεμένα: Cotechino, Zampone, μαγειρεμένοσαλάμι...