...Η ελιά γκόρντα με γεύση αντζούγια ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων, για το μεγάλο της μέγεθος και την σάρκα της, με διάμετρο που κυμαίνεται μεταξύ 80 και 100. Προερχόμενη από τα χωράφια της Ανδαλουσίας, η ελιά γκόρντα με γεύση αντζούγια είναι η μεγαλύτερη ελιά που μπορείτε να βρείτε στην ισπανική επικράτεια. Με πράσινο και ελαφρώς χρυσό χρώμα, η υφή της είναι σκληρή, γι' αυτό η ποικιλία της παράγει λίγο λάδι.
...Νόστιμες αντσούγιες από τη Σαντονιά, παρασκευασμένες με ψάρεμα από τον Κανταβρικό, και σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο, ώστε να φτάσουν στο σπίτι σου οι καλύτερες αντσούγιες και στις καλύτερες δυνατές συνθήκες.
Διαχειριζόμαστε τα προϊόντα μας με αγάπη και σεβασμό, και αυτό θα το καταλάβεις στο τραπέζι σου.
Συστατικά: Φιλέτα αντσούγιας, ελαιόλαδο και αλάτι
Καθαρό βάρος: 125 γρ
Στραγγισμένο βάρος: 65 γρ
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: (Ανά 100 γρ στραγγισμένου προϊόντος)
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΞΙΑ: 217 kcal (908 kJ)
ΛΙΠΑΡΑ: 13 γρ
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: < 1 γρ
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 25 γρ
ΑΛΑΤΙ: 13 γρ
SKU: RR-140...
Η Conservas Angelachu είναι πρωτοπόρος και ηγέτης στον τομέα της για την παραγωγή κονσερβών ψαριών με πραγματικά παραδοσιακό τρόπο. Ακριβώς επειδή σέβεται και φροντίζει τις αυθεντικές και παραδοσιακές διαδικασίες... Η αυθεντική παραδοσιακή τέχνη συνοψίζει τη φιλοσοφία αυτής της οικογενειακής επιχείρησης.
Νότια Κορέα, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
2000
50-99
... το σώμα.
Δεδομένου ότι η εγκατάσταση του τζουκμπάνγκριεμ και η άδεια για τα αλιευτικά πεδία είναι περιορισμένες, μπορεί να παραχθεί μόνο μια μικρή ποσότητα,
Αναπτύσσεται στη νότια ακτή, όπου ζουν πλούσια σε θρεπτικά συστατικά πλαγκτόν, έτσι ώστε η σάρκα του να είναι σφιχτή και
Είναι μια αντσούγια υψηλής ποιότητας που είναι χαμηλή σε λάδι και δεν έχει ψαρίλα.
Χρήση προϊόντος
1. Σνακ και...
... ρελάνσον. Επίσης, παρασκευάζουμε πατέ από καβούρι, από μπονίτο σε λάδι και ξύδι, από μπονίτο με πιπεριές, από αντσούγια, από χταπόδι στη γαλλική και από καβούρι. Και έτοιμα πιάτα που σκέφτηκαν με το σύνθημα "ζεστάνετε και έτοιμο" όπως Χταπόδι βραστό στο χυμό του συσκευασμένο κενό, γεμιστά καλαμάρια στη μελάνη τους και γεμιστές πιπεριές με σάλτσα μπεσαμέλ και μπονίτο ή με μανιτάρια και γαρίδες που είναι μια απόλαυση. Όλα αυτά παρασκευάζονται με παραδοσιακό τρόπο.
... γιο, ενώ το όνομα Καρλίνο είναι πάντα γνωστό στην αγορά για την εξαιρετική του ικανότητα καινοτομίας.
Η εταιρεία Καρλίνο s.r.l. παράγει φιλέτα αντσούγιας σε λάδι, φιλέτα σαρδέλας σε λάδι, πάστα αντσούγιας, αλατιστές αντσούγιες, αλατιστές σαρδέλες, μαριναρισμένα φιλέτα αντσούγιας και Κολοτούρα. Χρησιμοποιεί ψάρια που είναι γνωστά για την εξαιρετική τους γεύση, φρεσκάδα και φωτεινότητα, επεξεργασμένα με ψυχρότητα για να διατηρούν τις θρεπτικές, ποιοτικές και οργανοληπτικές αξίες σύμφωνα με τους αυστηρούς ελέγχους του συστήματος ποιότητας μας.
... σαρδέλες σε αλάτι και σε λάδι με την επωνυμία "DON CARLOS", η οποία επιβάλλεται στην αγορά ως προϊόν "υψηλής ποιότητας". Οι αντσούγιες και οι σαρδέλες που προέρχονται από την τοπική αλιεία επιτρέπουν στην εταιρεία να επεξεργάζεται την ψαριά της ημέρας με αρχαίες και παραδοσιακές τεχνικές, χωρίς προσθήκη συντηρητικών, δημιουργώντας έτσι ένα εξαιρετικό προϊόν MADE IN ITALY. Οι διάφορες φάσεις παραγωγής και η περίοδος ωρίμανσης παρακολουθούνται σχολαστικά, επιτυγχάνοντας ένα τελικό προϊόν υψηλής ποιότητας και επιτρέποντας στην επωνυμία "DON CARLOS" να είναι παρούσα σε μεγάλες διανομές και υπεραγορές.
...
- Μπενίτο του Βορρά, Τόνος, Σαρδέλες, Γαρίδες, Καλαμάρια, Μυδιές, Ναβάχες και Αγγούρια.
- Χειροποίητες κονσέρβες Αντσούγιας και Μπουκαρονιών.
- Κονσέρβες από τον Κήπο
- Τυριά από διάφορες Δεσμεύσεις Προέλευσης Ισπανίας (Αστούρια, Γαλικία και Εξτρεμαδούρα).
- Μέλια και Μαρμελάδες (Χειροποίητες), 40 γεύσεις.
- Κρόκος, Πιπέρι και άλλα μπαχαρικά.
- Τουρσί (ελαιόλαδα, κρεμμυδάκια, μπαντερίλες κ.λπ.)
- Ρύζια και Όσπρια
- Κόκκινα, Ροζέ, Λευκά και Γλυκά (Επιδόρπια) κρασιά, με όλες τις Δ.Ο.
- Βερμούτ, Φίνα και Μανζανίγια.
- Σαμπάνιες και Σαμπάνια
- Χειροποίητα Λικέρ...
Θα ήθελα να σας παρουσιάσω την OYKUM Seafood, η οποία είναι η εταιρεία εξωτερικού εμπορίου και συνεργάτης του εργοστασίου ψαροτροφών (NORMFEED) στην İzmir. Έχουμε παραγωγική ικανότητα 200 τόνων ημερησίως στην εταιρεία ψαροτροφών μας. Προμηθεύουμε ψαροτροφή σε όλες τις μεγάλες φάρμες πέστροφας, τσιπούρας, λαβρακιού και μεγάρου στην ΤΟΥΡΚΙΑ. Χρησιμοποιούμε αλευρό αντσούγιας και λάδι στις τροφές μας...